Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce moje drage - lep dober dan! Evo, Marjetka cvetka - od kod se ti jemlje?! Super si, vedno me nasmeješ; vse kar napišeš je pa presneto resnično! Jaz imam na hladilniku svojo slikico iz najbolj "težkih" časov - me zelo motivira, čeprav sem v zadnjem času postala precej nečimrna - jo precej zviška premerim in si mislim "nič več"... Fakin - - kar tako naprej! Delux, jaz pridem domov šele v četrtek - takrat poročam, kaj bo pokazala tehtnica! Tudi pri nas se kuha kosilo - za ene pečenka za druge pa testenine s solato - bomo vsi preživeli! Spekla sem smetanovo potico - diši omamno - poskusila jo bom zvečer - baje je dobra... Vsem želim lep popoldan (vreme je res sanjsko) ter uspešen teden! In seveda - dober tek!! LP darkad
hoj,hoj vsa moja dekleta,lep pozdrav od mene! Danes sem jaz zelo dobre volje in zelo optimistična . En teden nove runde je za menoj in zelo sem zadovoljna s seboj. Včeraj sem imela sadni dan, 100% mi je uspel in tehtnica je bila danes tako prijazna, da je pokazala kar 2 kg manj.3x hura za mene!! ooo, sem pa zelo vesela AVE med nami, sva si skoraj sorodni duši, le malo starejša sem od nje, ja pa tudi kg imam 5 več( mi je tudi težko povedat) ampak bova midve že pokazali, da zmoreva, a ne?Mal se bova hvalili, malo pa grajali, ampak zato imamo našo odlično MARJETKO - CVETKO. Bravo, spet si nam podala tolko koristnih, skoraj kot 10 božjih zapovedi. Sem si jih shranila, še pridejo prav.Vzgled mi je Darkard, vedno ko sem zalostna in nikamor ne gre, se spomnim na njo in si pravim:Poglej Fani,ne obupaj, to je tek na dolge proge!" Če je zmogla Darkard, to naredit v 2 letih, potrm si pač vzemi čas in pika. Tako dovolj. Imejte se lepo, bodite pridne in vstrajne. Lahko noč. teta Fani 58
Pozdravljene vse skupaj! Jaz sem imela danes B dan in je mož spekel ribe na žaru,jaz pa sem spekla ocvrte osliče na peki papirju v pečici,malo zelenjave in veliko skledo solate.Zelo sem se napapcala,pa semi je po kosilu še vedno nekaj sladkega luštalo in sem si privoščila dva koščka suhih breskev. Ko se je to vse skupaj malo poleglo,je mož postregel s kozarcem refoška,tudi tega sem spila,potem pa smo cela družina odšli na dolg sprehod z badmintonom žogo in otroka s kolesi.Na velikem travniku smo dve urci veselo divjali in tako mi je minila kriza po še sladkem. Sedaj za večerjo pa sem pojedla ostanke ribe. Saj vam pravim,da med tednom še nekak gre,sobote in nedelje pa so problem.Kaj bo ,ko bo zunaj slabo in mrzlo vreme,ko ne bo volje za ven? Sicer pa imam občutek,da tudi količinsko malo preveč pojem in čeprav ločujem kile stojijo. Pa saj smo orbija dobili s popravila nazaj in jutri bo začel hujšati tudi on. Še en teden do vodnega dne in potem poročam o kilaži. Lep začetek tedna in pazite kaj boste dale v usta.(z mano vred).LP nejas
Pozdravljene! Ko sem vas malo prebirala sem ugotovila da vam gre zelo dobro,... vse pohvale,... Prosila bi če bi katera hotela malo pokomentirati vašo dieto še na našem forumu, ki je sicer namenjen komentiranju estrade in slavnih tako in drugače, vendar imamo tudi temo diete http://www.tocnoto.si/forum/ Žew vnaprej hvala in lep dan vsem skupaj! tipkas01
Haj helov! Ste bile pa pridne čez vikend pri pisanju! Lepo pozdravljene vse nove in stare. Marjetka Cvetka res odličen predlog za prehranjevanje. Lahko bi si jih vzele za svoje zapovedi. Jaz sem ga spet malo sračkala in sem se pregrešila dva dni zapored.Do kosila zdržim, zvečer pa grešim. Samo za čez koleno sem še dat! Sploh ne upam na vago ker se bojim da sem pokvarila vse kar sem si s trudom pridobila. Danes in jutri bom udarila sadna dneva potem pa po planu naprej. Marjetka saj bom bolj pridna ne me preveč kregat Vse ki ste zastavile 4.septembra pa imate kmalu vodni dan. Jutri če se ne motim. Veliko uspeha vam želim in držim pesti da vam bo uspelo! Lep dan še naprej in uspešen teden! any
Živijo dekleta Da se še jaz malo oglasim.V drugem krogu sem po včerajšnem vodnem dnevu pristala na št.70.Kg, ,da ne bi kdo mislil konfekcije.Torej skupno,od prvega kroga 23,5 kg.Zdaj gre sicer dosti bolj počasi,vendar gre.Samo,da vidim spredaj šestico,pa bo veselica.Lepo se imejte in malo jejte Saša
helow Še jaz se pohvalim z uspešnim vikendom.Zaenkrat mi je uspelo brez greha.Včeraj sem kolesarila bilo je super saj takšnih dnevov ne bo več veliko. Marjetka Cvetka ti pa si za motivacijo,le tako naprej.Vidim,da se vse lepo trudite in tako je prav. Vemves tvoja številka šestica bo kmalu na vidiku,tudi jaz si jo zelo želim vendar bo še treba veliko truda.Nisem te dobro razumela ali si v prvem mesecu izgubila 23,5 kg. Moram tudi jaz priznati da je vikend najhujši kar se tiče hrane in se popolnoma strinjam z Korenzu. Tako zdaj pa grem po domače grozdje ,ker imam sadni dan. Lp
ojla ! Marjetka cvetka hvala za odgovor oz. nasvet, čeprav me nisi najbolj potolažila. Sicer pa 3 mesece ni malo časa se bom že morala znajti. Upam da bom res na forumu najdla kakšen kanček tolažbe za vse svoje prehranjevalne grehe v preteklosti. Danes sem na špagetih , in komaj čakam da pride čas sladice. Ok lep, dan ČAO! biseroža
Hojla! Korenzu,ne mi ga takole sračkat,ti ti! Vemves,bravo.Super si.Nič hudega če gre počasi dol,važno je da ne gre gor. Biseroža,pust preteklost pri miru,kar je bilo je bilo,tega se ne da popravit.Zdaj je čas da zreš v prihodnost in ta bo veliko lepša,če se boš malo potrudila zase. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
biseroža,ni ga lepšega,ko dojameš,da je prav prijetno čakati na neko hrano,ne da je vse kar za v usta,je blažen občutek,ko veš,da ješ,ker pač to rabiš.Je res užitek dati nase kako ožjo majčko,kot šotorska platna.No,razen naši rožci je zdaj to dovoljeno Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti