Ločevanje živil 90. dni - 5. del

a zjutraj niste nič lačne?js sm zdržala le 1 mesec, vse sem prav delala, sedaj pa raje zjutraj kruh jem. edino na OH dan nisem zvečer jedla sladkarij. joj delux prav smiliš se mi. jaz sem včeraj ozdravela,tako da imam danes občutek kot da mi nič ne manjkares, prav cenim zdravje, to, da sem zdravadrugače pa mislim, da ni nič narobe, če ješ kruh-da izbrišeš greh pa pol ure pleši ali pa nekaj drugega. bravo,rožica!tudi jaz sem se odvadila sladkarij tako, da sem namesto čokolade pojedla 2 jabolki ali kaj drugega. in pomaga.pa še fajn se počutiš jankica,lahko bi huje grešila-s čokolado naprimer,hehe! drgače mam pa dele riž z bučkami-njami LP _pikica_
Hojla! Delux,ti se nam zdaj čimprej pozdravi.Privošči si čajček pa kakšen lekadol ali kaj podobnega,mal počitka,čeprav verjamem da je s slednjim mal teže,ko pa enostavno ni časa za počitek. Mmmmmm,pikica,riž z bučkami je res njami. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljene vse na tem forumu! Čitam vas že skoraj leto dni ,pa ni bilo poguma ! Zdaj po dopustu pa sem se odločila za pošten preobrat v svojem življenju. Nujno moram spremeniti način prehranjevanja in spremeniti svoje grde navade.Ker sem prvič na dieti že 10. dan , vas bom prosila kdaj pa kdaj za kakšno moralno podporo. Pa tudi kak recept mi ne bo škodil , čeprav sem si priskrbela Rinini knjigi . Zanima me kakšno vodo vse lahko pijem ali ona z različnimi okusi ni o.k.? No pa jutri je luna jaz pa imam sadni dan . Bo kaj narobe če se postim ali naj sedaj to luno pustim na stran ? Za vaše odgovore vam bom zelo hvaležna in upam da bomo dobro klepetale ! Čao biseroža
Dobro jutro! Odtekla sem svoj jutranji krog, lep dan sem nam obeta. Delux, čimprej se pozdravi - danes je še delaven - potem pa vikend - veliko počitka, veliko vitaminov in čaja pa boš kot prerojena! Biseroža, lepo pozdravljena v naši družbi! Glede lune - moje mnenje - drži se predpisanega zaporedja dni, vsaj te tri mesece. Ko boš na vzdrževanju, takrat pride v poštev tudi lunin post. Za prvo pomoč pri kakšni ideji za kuhanje http://3mdobroki.moj-album.com/ v vsakem primeru pa največ nasvetov dobiš ravno tukaj, iz prve roke. Pri meni vse po starem, prihodnji teden imam drugi vodni dan, takrat sledi tudi tehtanje. Šibam, čaka me dolg dan, želim vam veliko uspeha in uživajte na sončku! LP darkad
Delux, tudi jaz ti želim, da se čimprej pozdraviš. Mogoče bi bilo bolje, da bi šla na bolniško? Je pa res hudič, ko je vsa "buča zabasana z gnojem", joj, hudo! Gobovo juho si lahko privoščiš na vitaminski dan. Če želiš bolj kremasto, pa malo kuhanih gob zmiksaj s paličnim mešalnikom in vrni v juho za zgostitev. _pikica_, jaz zjutraj in dopoldne nisem nikoli lačna, vedno imam dovolj sadja na zalogi. Kriza ponavadi pride popoldne in zvečer. Čokolada pa mene ne premami, prej kakšno pecivo, ha, ha. Biseroža, pozdravljena med nami. Tudi jaz upam, da se bomo naklepetale (da nam boš pogosto pisala). Lepo, da si se na nov način prehranjevanja pripravila (tudi z literaturo). Veš, nekateri gredo striktno po knjigi, drugi pa raje kombiniramo po svoje. Pa ideje s foruma pobiramo! Nekatere smo tudi poslikale in jih dodale v naš album http://3mdobroki.moj-album.com/ Veliko informacij in povezav pa najdeš tudi tukaj http://users.volja.net/kulinarika/ Voda je najboljša naravna, brez dodatkov. Vode z okusi imajo dodane tudi sladkorje, zato za hujšanje niso priporočljive. Lahko pa si sama stisneš limono in hajd v vodo, pa imaš vodo z limono - zelo zdravo. Če ti paše sladka voda, pa si lahko kupiš zgoščeni jabolčni sok ali javorjev sirup. Glede lune pa: tudi luna + sadni dan je dobro kombinacija. Itak imaš vsak 29. dan vodni dan. Ko pa boš na vzdrževanju, se pa le drži vode na luno. Lep pozdrav! jankica
Lepo pozdravljene ! Komaj sem čakala da se mi kdo oglasi. Ker sem na delu bom kratka , zvečer pa kaj več. Najlepša hvala Jankici in Darkad za pozdrave in podatke kateri mi bodo koristili . Sedaj pa lep pozdrav in lepo se imejte in s pametjo jejte! Čao biseroža
darkdad pri nas ni nič sončka, so bolj oblaki no saj ni važno - važno je da je PETEK jeeeeeeeeee danes pa bo veselo. biseroža ti kar vztrajaj na navadni vodi in se je boš navadila ter je zlepa ne boš zamenjala za kaj drugega.voda mene najbolj odžeja no danes bo še kaj drugega na sporedu ja jankica dobro je imeti pri sebi sadje a jaz zjutraj raje jem-prazna vreča ne stoji pokonci-to velja pri meni. blagor tistim,ki jim zjutraj ni treba jesti hehe no grem na južno lp _pikica_
LEPO POZDRAVLJENE Danes zjutraj sem se tudi jaz odločila ,da speljem trimesečno dieto,tako da sem se zjutraj stehtala premerla vse moje obline in začela. Moram povedati,da sem že pred dvema letoma hujšala s to dieto in sem bila zelo uspešna.Pridobila sem dva kilograma,tako da sem kar zadovoljna.Ampak pri moji višini imam še kar nekaj kilogramov preveč,tako da upam še na en uspešen krog. Tako to je moj začetek in veselo v boj.Danes imam beljakovinski dan zjutraj tri domače breskve,za kosilo pa meso in solato. Malo sem tudi prebrala vaše članke,ker se spominsko bolj slabo zapomnim imena vas vse skupaj lepo pozdravljam in želim veliko uspeha. lp
Biseroža lepo pozdravljena med nami. Ti se kar drži navadne vode z doma stisnjeno limono, ker ostale vode z dodatki imajo vse dodan sladkor. Bolje se ga je izogibati. Luno pa pusti za vzdrževalne dni, saj imaš tukaj itak vodne dneve. Drugače pa naj povem, da nič nisem pridna in sem zelo jezna sama nase. Se sploh nisem mislila oglasit, pa so mi punce vseskozi dajale podporo, tako, da se spodobi vseeno kaj napisat, če drugega ne, me bodo vsaj okregale, ker nisem pridna. Vse čestitke pa ostalim, ki jim lepo uspeva in lep dan še naprej. LP! fakin712
VSEM HVALA ZA POZDRAVE IN ZELJE K OKREVANJU!!! kAR PO VRSTI- JA LEKADOL MI POMAGA,ker mi res spusti vrocino in malo zbistri zamaseno glavo -caj pijem z veliko limone,kar vredu-tudi lacen nisi -apetita mi pa ni vzelo ti sment!!! z najvecjim veseljem sem pohrustala peceno hrenovko s paradiznikovo solato in veliko cesna,pa seveda kos kruha. Za vecerjo sva sli s hcerko k Mc donaldsu-odlicna mi je grska solata,ceprav je cez moja domace NI !!! Kosilo je bilo se toliko bolj dobro,ker nisem rabila pripravljati sama!!! Res me cartajo samo v napacno smer-z zeljo,da bi mi res ustregel je prinesel se kremsnite!!! AMPAK TE SO OSTALE V HLADILNIKU IN SE JIH TUDI HCERKA NE DOTAKNE HA,HA!!! aLI SMO ALI NISMO ??? prej je pozvonilo in sosed je prinesel pecene kostanje--to je skrob ne!?? Spomnim se lani sem se tudi drzala diete ps se je pisalo o kostanjih--mene boli zolc ce jih jem,imam pa rajsi kuhane kot pecene.So pa polni kalorij mislim"??? Ja Darkad bliza se vodni dan in mene je ze strah ,da se bom spet tresla,pa se med tednom je,ko imam najvec pouka--smola,ampak bom seveda probala!!!Bodite fajn!!!!!! delux

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti