Ah, dej no, Delux, kaj bi se žrla zaradi kruha. Eni so lahko brez, drugi pač ne. Nič na silo! To te bo še bolj vleklo. Saj boš imela včasih tudi kakšno bolj gosto jed in zraven pripravljen kruh, pa se ga še dotaknila ne boš. Tudi to se zgodi. Meni pa kos kruha prav paše k zelenjavni juhi, če si jo privoščim na sadni dan, pa so šle kile kljub vsemu dol. Pa dober tek ob rižu - jaz ga prav obožujem. Naši domači pa ne preveč in mi ga ostane še za obilno večerjo, ha ha.
Darkad, tebi gre pa res kot namazano, dobra si. Čestitam ti k obilni rekreaciji.
Korenzu, bravo za vodni dan. Si zadovoljna z rezultatom? Hvala za pojasnilo glede suhih sliv. Nisem vedela, ali ješ samo namočene ali tudi kar take.
Ko bi ve videle mene včeraj zvečer, kako sem stikala po vseh možnih kotičkih, kje imam suhe slive!!! Kot bi gledala moža, ko mu zmanjka cigaret. Takrat brska še tam, kjer je nemogoče, da bi bile. Ja, nič, zmanjkalo mi jih je. Se pozna, da se mi je z novim krogom spet poslabšala prebava. Tako pa sem namočila suhe fige in suhe marelice. Ne vem, kakšen bo učinek - za fige vem, da so v redu, marelice pa sem dodala zato, ker so kar take presladke. Prekuhavala nisem nič, na tešče sem popila vodo (kompot), potem pa še enkrat zalila in to imela za zajtrk.
Nejas, me veseli, da nisi jezna na nas, ker smo te malo okrcale. Bodi fajn še naprej, čez vikend pa bolj stran od kuhinje in hladilnika.
Upoštevajmo nasvet od naše pesnice Marjetke cvetke (superca!):
... Hladilnik bomo pustile čist pri mir ... in rajši šle na en dolg šprancir,...
Moki, ja ti si se pa kar pomladila, kajne. Nekaj o tem oz. pozitivni samopodobi piše tukaj:
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rne
Ja, _pikica_ in lucijana, prav prijetno nam je tukaj, pa naj smo stari ali mladi - družijo nas isti problemi in cilji.
Mejte se fajn!
jankica