Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! No,no,saj gre.Saj počasi nam bo prišlo,da tako ne gre več in da bo treba nekaj neredit zase.Pa le glejte punce da bo tale red pri prehranjevanju dolgoročni plan,da mi ne boste spet čez par mesecev jamrale,kako ste se spet zredile. Masenka,sej te bo tale lakota minila,to je bolj tako,ko rečemo,da so oči lačne. Jaz sem bila včeraj cel popoldan v šoli na roditeljskem,še pomislila nisem na hrano.Ko pa sem doma,se mi pa kar sline cedijo,ker vem,da je v hladilniku zmeraj kaj dobrega za pregriznit. Hladilnik bi najrajši zabrisala skozi okno,ampak na žalost nisem sama v bajti,tako da moram trpeti ob dobrotah,ki jih moram imeti v hladilniku za druge družinske člane. Encijan,bom ušpoštevala tvoje besede in mal zmigala svojo leno rit. Ha,tole bi bil lahko slogan 3md-jevcev: RAZMIGAJTE RIT,NE PA UST,PAZITE KAJ SE VAM V ŽELODEC SPUST! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Sabrina pozdravljena! No,nekaj podobnega se dogaja tudi meni,kile dol,kile gor,dnevi in leta tečejo,volje pa je vedno manj. Ti se nam kar pridruži,tukaj je nam prav lušno in drug drugega podpiramo,mal pojamramo,mal smo potem kregani.Ja,super nam je. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hvala za spodbude Delux in Marjetka Cvetka! Saj je res, da so lačne oči, v službi lahko zdržimi, da je ne jem celo dopoldne, popoldne doma pa je križ Moji suhci lahko jejo, zato mora biti hladilnik poln. Kljub temu se trudim, da je v njem čim več manj kaloričnih zadev. Banana in voda se strinjam, saj sem tudi jaz tako začela dan, čaj zvečer se strinjam tudi pomaga... Izgleda, da je moje telo postalo lačno še le drugi teden diete, ko je ugotovilo, da je pomanjkanje na sporedu. Ja res grozno, a ne kaj vse pojemo, ko ne pazimo Šele zdaj vidimo, koliko je bilo zares vsega preveč. Prijeten vikend vsem. Maša
Encijan! Iskrene čestitke za bitjece, ki raste v tebi. Bodi vesela in srečna ob pričakovanju novega člana. Glede tega, kar si napisala, da tudi jaz čakam na klik...... imaš prav. Začela sem že z drugim krogom ločevenja, vzdržala sem skoraj mesec dni in nekaj časa mislila, da še ločujem, pa me je zaneslo in sem ugotovila, da sem pristala na vzdrževanju.Kg ne gredo dol, vendar se kljub temu počutim odlično. Res pa je, da veliko hodim v naravo, za kar je zaslužen naš kosmati domači prijatelj. Ko bo pa prišel spet pravi čas..."klik"... pa začnemo. Upam, da ne bo trajalo do novega leta in bom šele takrat se zavedla, da je potrebno spet nekaj storiti. Vsem želim uspešno hujšanje in ne obupati, kljub kakšnim napakam med dieto. Če pa se slučajno zgodi "kiks", pa veselo naprej , kot da ni bilo nič! Delux, kako pa kaj tvoj herpes. Poglej na zasebno pošto, sem ti nekaj napisala o tem. Bodite pridne!!! marja
Hojla, en lep lep pozdrav vsem. Dolgo se nisem oglasila. Včeraj sem se vrnila z dopusta -mojga morčka. Prikola pospravljena dokončno za to poletje, pospravljena in ljubko zapakirana, kot en paketek. Na hitro sem preletela ta naš forum, vse ne morem, je preveč.Obljubim, da bom pa zdaj vskodnevni gost foruma. Najprej najlepše čestitke ENCIJAN,veselim se s teboj, jaz sem vesela vsakeka novega otročička, držim pesti in sem z mislijo z vama. Potem naj povem, da sem ena sama katastrofa, ma z lepimi upi sem odšla na morje, kako bom pridna, kako bom veliko plavala, pa se v vseh teh letih izgleda nisem še nič naučila in bom pač večni učenec in to slab.Moja trma, moja volja -vse čista nula. Dobro, da je med nami MERJETKA CVETKA in vse ostale, ki mi v tem forumu še edino dajete nekaj upanja, da čisto ne "scagam". No, tudi to sem ugotovila, da ste 4.9. začele z novim krogom in takoj izračunala,. da se vam jutri 16.9. pridružim, tako da se nam bodo dnevi ujemali in bomo govorili o istih prehran.dnevih- B P OH S. Pridobila sem gor 7 kg, oooo najprej je teža lepo stala, potem pa katastrofa.Namesto, da bi bila zdaj pod 100 kg, je pa 112, ja ja sem pa seveda čisto pozabila na moj način prehranjevanja. Ste mi pa edino upanje, lepo prosim spodbujajte me, pomagajte mi, da bom dovolj vstrajna. JUTRI ZAČNEM NOV KROG - TO HOČEM IN BOM !!!!!!!!! Lep pozdrav vsem - držite pasti, bodi z mano. teta Fani 58
SUPER MARJA--samo mi se povej,kako pridem na zasebno posto????? delux
SEM ZE NASLA!! ce jaz nisem ze pravi mojser racunalnika!!! Noro!!To mi je pa vsec!! Vsem novim in starim..imejte se fajn!! delux
Drage moje, lepo pozdravljene! No, poletje se zares poslavlja, ko se tako lepo zbiramo "doma", kajne? Sabrina, Masenka, Teta Fani in seveda Rožica - lepo pozdravljene! Encijan, res je, da se pridno rekreiram in sem ponosna nase! Če se spomnim - še dobro leto nazaj... ajaj... Vesela sem, da nas bo več na forumu, tako pa je najbolj pridna Delux, jaz sem ta teden malo popustila, preberem pa sproti vse. Zjutraj vstanem ob 5ih, spijem kozarec vode z limoninim sokom, naredim nekaj vaj joge potem pa 3x na teden tečem, ostala jutra pa orbi. Malo me muči, ker je zadnje dni ob 6ih še skoraj tema, vendar zaenkrat še gre. Lažje mi je telovaditi zjutraj, ker se moj delovni dan začne okrog 9ih - včasih prej, drugič kasneje, zvečer pa pridem domov vedno bolj pozno, pogospodinjim, potem pa še delam za službo in tako... Lačna nisem skoraj nikoli. Tako lepo sem se navadila, da jem najkasneje ob 18ih, če me pa pozno zvečer kaj "zvije" pojem jabolko ali kaj spijem pa je. Mislim, da kruha nisem jedla že kakšne tri tedne, če mi bo pa zadišal, ga pa bom kakšen košček, brez slabe vesti. Jaz v resnici niti ne razmišljam preveč o dieti sami, vse jemljem bolj na lahko, brez pritiskov. Vem, da ne morem shujšati čez noč, (saj se tudi zredila nisem čez noč), vidim pa uspeh in to me zelo motivira. Tako da - VZTRAJAJTE! Teta Fani - največ kg sem imela predlansko leto - 109!!, nekako sem počasi izgubila 10 kg (pred 3MD), danes jih tehtnica kaže 80 - zaenkrat noče pokazati manj, vendar vem, da bo šlo. Vse, ki vas muči pogled na tehtnico, ki kaže tam okoli 70 - potrudite se - zase!! Če meni gre... Sicer pa, kakor berem, gre vsem kar dobro, včasih pač malo "izven programa"... Marjetka cvetka zna to veliko lepše napisati!! Veselim se že jutrišnjega dne, ker grem po nakupih - nova garderoba!! Bom poročala, kako se bom oblekla! Hlač, ki bi mi pristajale prej sploh nisem dobila, potem sem odkrila model, ki mi popolnoma ustreza, številka se pa manjša!! Jankica, Korenzu - kako gre? Marja - pomembno je, da se počutiš v redu, res je, da mora "klik" priti sam, telo mora biti v pravi formi za akcijo. Potem pa nekako kar samo od sebe steče. Če se domenimo za čvek, se bom udeležila, če bom mogla - vsekakor sem za. Konec tedna bo deževen, kljub temu naj bo lep, preživite ga v prijetni družbi! LP darkad
Naj se po dolgem času malo oglasim. Nič nisem pridna.Sicer kile stojijo, ampak prave volje spet nimam po tistih raznoraznih feštah. Tale drugi krog je res zagaman. Upam, da v kratkem pridem k pameti. Ugotovila sem, da je po dieti najbolje, če se še naprej držiš, ker drugače je katastrofa. Moram pohvaliti DARKAD, ki je res zelo pridna. Tako pridna sem bila jaz v prvem krogu in sem bila zelo ponosna nase z razliko od zdaj, ko ni in ni prave volje in tazaresnega klika v glavi. Vsem, ki vam uspeva še enkrat čestitke, tistim, ki pa čakamo na klik, pa čimprejšnje klikanje v glavi. LP! fakin712
Fakin, meni se zdi, da je že to veliko, da kg ne gredo gor, da težo lepo vzdržuješ. Saj si bila zelo uspešna, telo se mora tudi malo spočiti. Ti sama (ali pa katerakoli od nas) sama veš, kaj si želiš in, kot sem že zgoraj napisala, ko začutiš, da je pravi trenutek za akcijo - steče samo od sebe. Zdaj že iz izkušenj vemo, da se da... Nič na silo - posledično cel dan razmišljaš česa NE SMEŠ, namesto, da se veseliš vse tiste dobre hrane, ki je na jedilniku. Kar z dobro voljo naprej - in veliko uspeha vsem! LP darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti