Helov!
Moja dieta se približuje prvemu vodnemu dnevu. Danes sadje jutri voda. Kriza!!! Včeraj sploh ne vem kaj mi je bilo. Sem se pregrešila 200%! Res da sem v glavnem jedla dovoljene stvari a so bile količine odločno prevelike poplaknjene z jagodovo vodko. Ja bila sem rojstnem dnevu in sploh ne vem kaj mi jew bilo da sem se tako pregrešila. Danes imam slabo vest, vsa sem napihnjena. Bom po mojem kar cel dan na suhih slivah in ananasovem soku. Običajno me to prečisti. Jutri pa voda potem pa upam da 2 mesec BREZ MOJIH PREGREH. Joj pa ravno danes kuha moj sin in tako omamno diši iz kuhinje.
No dekleta pa še to vam moram povedati. Končno bom prišla do novega orbitreka ker mi je starega moj mož danes polomil. Šu šrauf! Komaj sem že čakala na izgovor da si kupim novega ker sem imela še tisto prvo TOP ŠOPOVO varianto in je bil precej glasen.
Darkad če se ne bi jaz med poletjem malo zapustila bi bili sedaj približno na istem v kilaži. Tudi moja želja je priti pod 80kg. Upam da mi bo to uspelo v tem mesecu. Trenutno zbijam iz sebe poletne grehe. Še malo pa mi bo uspelo.
Lep dan še naprej!
any

Hoppy brioš