Živjo!
naj vam nekaj na klomfam, ker preprosto ne morem več brati, sploh pa ne o tem kako so nekatere razočareane...
ESIS pa saj to je super. Sploh pa še ni mesec dni kar si pričela dieto, pa me že "pereš" pri izgubi, Ti si že zdaj izgubila več cm, kot jaz v celem mesecu.... Zato pa pravim punce meter v roke, sploh v drugem in tretjem mesecu, ko tehtnica še slabše sodeluje, seveda pa meter ne laže in tam se navadno pozna. Jaz sem v prvem mesecu prvega kroga izgubila vsega skupaj 5kg in 5cm v pasu.
Seveda pa bi ti svetovala samo to, da bodi vstrajna.
ne vem mogoče dobiš nov zagon če ti povem da sem v treh mesecih izgubila 15 kg in kar 16 cm v pasu.... seveda so po vzdrževanju in ponovitvi diete te številke še nižje. Vsekakor se splača vstrajati vem da je težko čakati, kdaj se bo poznalo, preprosto se prepusti toku in ne misli na številke, ampak na kvaliteto svojega življenja....
Verjemi, da se boš tudi ti lahko pohvalila z lepimi številkami, le vstrajaj in bodi disciplinirana. Ko boš imela toliko kilometrine za sabo, kot nekatere izmed nas, se še spomnila ne boš na te začetne težave...
Trigolina seveda se te spomnemo, veliko nas je "starih", držim pesti da ti predstavitev dobro uspe.
jaz pa si kadar ne vem kaj bi, polijem po makaronih kar malo kečapa, najraje pa imam gobovo omako.
Punce hvala za skrb, moje zdravje je tako - tako. Gre na bolje, še vedno imam na jedilniku antibiotike, res pa je da se počutim veliko bolje.
Encijan si pa pridna pri polnjenju našega albuma z obroki. Super!
Solate izgledajo tako mikavno, da bi kar v ekran zapičila vilico. he,he,he...............
LP. Rožica.

Kremna cvetačna juha