Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Jankica,bil je prehlad,brez skrbi,ker sem se rešnično slabo počutila,bolelo me je grlo,kašljala sem,smrkam pa še sedaj. Barve,ki si jih pa opisala pa zelo rada kombiniram v kakšni pisani solati. Mejte se lepo,jaz grem v službo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljene! Rada bi se pohvalila ,kajti danes zjutraj sem ugotovila, da sem v 14 dneh izgubila 5 kg. Zelo sem vesela in polna načrtov za naprej. Res je neverjetno kako dobiš voljo, ko začnejo kile kopneti. Suuuuuuper je. Danes imam Š dan. Lepo se imejte in ne obupajte saj gre. Romanad
Hey! Jaz sem tukaj bolj nova, vidim pa da ste ve že vse izkušene, zato me nekaj zanima in upam, da mi boste lahko pomagale. Jaz sem s to dieto začela pred tednom in pol, vendar sem zasledila, da če odnehaš prej kot v treh mesecih ne pride do spremembe metabolizma. Piše pa tudi, da če želiš zgubiti manj kilogramov lahko odnehaš prej. Zdaj pa me zanima ali to pomeni, da se tvoj metabolizem ne spremeni, če odnehaš in se prehranjuješ normalno naprej (ne ločuješ, ješ tudi kaj redilnega), če pa še vedno nadaljuješ (kot tistih nadaljnjih 90 dni) z ločevanjem živil in s sadjem za zajtrk... pa se metabolizem lahko spremeni? Ali se v nobenem primeru ne spremeni in moraš enostavno vztrajati vseh 90 dni in potem še tistih nadaljnjih 90 dni. In tudi če se ne spremeni metabolizem, me zanima, če odnehaš prej in se prehranjuješ dokaj zdravo, ali potem nastopi tisti jo-jo učinek? No, upam, da vam nisem preveč zagnjavila, ampak me to res zanima in nisem vedela koga bi vprašala. Saj želim zgubiti samo kakšnih 6, 7 kg in ne 18. :) Vesela bom vsakega odgovora. Uživajte!
Jaz pa sem se ravnokar tehtala.... Pa Tehtnica je pokazala manj le 2 kg! Ko sem se pa merila pa je bilo v pasu manj 7.5cm, nadlaht 1.0, stegna 1.5, v bokih 4.5 manj. Kaj je zdaj to??? Tolk sem razočarana! Sem si rekla, da se prej sploh ne bom tehtala, preden ne bo okoli 1 mesec - da ne bi izubila volje.... Ker pa je Romanad rekla, da je tolk shujšala in tudi men se je zdelo, da malo vendarle sem - po oblekah - sem kar stekla do tehtnice.... Pa sem tolk žalooooostnaaaaaaaa!!!!! Sem res izgubila voljo. Pa res skoraj nič ne grešim... Zdaj že razmišljam, če sem se morda zmotila, ko sem se prvč merila. Kaj naj??? Esis Sporočilo je spremenil(a) Esis dne 19. jun 2006 19:05:15
Hey! Zakaj si pa tako razočarana, če pa si vseeno zgubila v stegnih, pasu in nadlahti. Bodi raje ponosna na sebe, saj kilogrami nič ne povedo. Pomembno je to kaj ti vidiš in če praviš, da se ti pozna že po oblačilih je to super. Torej se neke spremembe vseeno dogajajo. Čestitam! Upam, da bom tudi jaz kmalu tam. Za to kar pa pokaže tehtnica, pa se res ni vredno sekirat. Papa! silly_me
Moki, jaz sem čisto nova na tem področju in z preveč kilogrami. Ker se najverjetneje ne bova srečali, se sama javljam, da mi poveš, kako enostavno je to hujšanje. S to dieto nisem še hujšala in se prav nič ne razumem nanjo. Lani sem sicer shujšala 15 kg - počutila sem se super. Čez zimo je šlo pa spet gor pa še kadit sem nehala in imam zopet 7 kg več. Vsak dan, ko se pregrešim s sladkarijami si obljubim, da jutri ne bom več - pa me zopet premami. Čisto sem že obupala in imam pomisleke, da bom ponovno začela kadit. Ampak kadilskega obdobja je bilo pa tudi dovolj (33 let). Kaj naj storim? Prosim pomagajte mi skakšnim nasvetom - hvaležna vam bom. tutifruti
Hojla! Očitno je čas,da spet postanem mal huda,ne zelo huda!Že vidim,da neumnosti pišete! Najprej pohvala romanid!Le tako naprej! Esis,halllllloooooo,kaj pa je zdaj to!Saj ti pa ja super gre.Je pač tako,da nimamo vsi enako naravnanega metabolizma in nekateri z malo truda hitro izgubijo veliko kilogramov,drugi pa se morajo za čisto malo kil zelo matrat.Ti kar lepo nadaljuj naprej tako kot si do sedaj.pa saj počasi se daleč pride,je pa res,da tako hitreje izgubimo voljo,ker se rezultati ne pokažejo tako hitro.Ampak če se trudiš in trudiš,ni vrag,da ti ne bi enkrat uspelo. Silly-me,hja,tole dieto boš že morala speljati do konca,pa še potem ni nujno,da pride do spremembe metabolizma.Mislim,da se boš,kot velika večina,morala kar vso življenje pazit pri hrani.Pač ne gre,da bi človek shujšal,potem pa se prehranjeval,kot se je prej. Zaradi prejšnjega načina prehranjevanja smo se zredili in če se po končani dieti vrnamo k staremu načinu je menda čisto logično,da se bomo spet zredili. Torej,če se po končani dieti,četudi mogoče končaš prej,preden se izteče devedeset dni,bi se skoraj ne smela zrediti.Ampak mora pa biti človek zelo discipliniran,skoraj bolj kot med samo dieto,kajti kar prehitro si preveč dovoli in potem je katastrofa hitro tu. Tutifruti,ta dieta je res enostavna,predvsem zato,ker odpade štetje kalorij in v bistvu samo ločuješ in za kosilo poješ poln globok krožnik,za večerjo pa pol krožnika in upoštevaš razmak med obroki in to je to. Več o dieti pa na: http://mojplanet.com/dieta/ Pa še čestitke za prenehanje kajenja.Če ti je uspelo to,ti bo uspelo obvladat tudi zdravo prehranjevanje! Punce,mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 20. jun 2006 12:11:25
Ja, vročina naredi svoje, tudi 3md forum je zdesetkala. Jaz sem danes na Š-ju in si bom privoščila hladno krompirjevo solato s kumaro in mlado čebulo. Sem se včeraj spomnila, ko sem iskala ideje na temo Hladne jedi za vroče poletne dni. To sem včasih večkrat pripravila, potem pa sem kar malo pozabila na to vrsto solate. Se že veselim! Za jutri pa bom najbrž spekla nekaj na temo češenj, pa še ne vem, kaj naj, razmišljam o piti ali zavitku, poiskala pa sem še par receptov iz baze, pa bomo videli. Marjetka Cvetka, imaš ti kakšen dober predlog? Encijan
Pozdravljene! Včeraj je bil moj prvi vodni dan v 2. krogu. Speljala sem ga brez težav. V celem mesecu sem shujšala samo dober kilogram. Kljub temu sem izredno zadovoljna. Vse skupaj sem shujšala že 19 kg. Še 1 kg, pa bom spredaj videla 6. Komaj čakam!!! Potem pa še 5 kg in bom dosegla mojo željeno težo. Toliko kot tehtam sedaj, že nisem 26 let, še na poroki sem bila bolj okrogla. Tutifruti, glede sladkarij bi ti povedala, da sem jih tudi jaz naravnost oboževala. Ko si na dieti se jim ne odpoveš. Pripadajo ti vsak četrti dan. Če to ni super!!! In takrat sem si in si še privoščim res kaj dobrega. Brez slabe vesti. Če dobim kakšno sladko stvar prej, pa jo spravim in vem, da jo bom lahko pojedla. Rada bi se pogovorila s teboj. Če boš hodila kaj po Ljubljani, bom rade volje šla s tabo na kavo. Le oglasi se še kaj! Tale forum je zlata vreden! Če ti je težko, malo prebereš, kaj napišeš in takoj je boljše. Sončen pozdravček! moki
Encijan je napisal/a:
Ja, vročina naredi svoje, tudi 3md forum je zdesetkala. Jaz sem danes na Š-ju in si bom privoščila hladno krompirjevo solato s kumaro in mlado čebulo. Sem se včeraj spomnila, ko sem iskala ideje na temo Hladne jedi za vroče poletne dni. To sem včasih večkrat pripravila, potem pa sem kar malo pozabila na to vrsto solate. Se že veselim!
Hey Encijan! jaz imam danes tudi Š - dan. Sem vesela, da sem našla nekoga, ki ima enake dneve kot jaz. danes sem si pripravila riž, potem pa si še narezala svežo zelenjavo in to je bilo moje kosilo. Zadnje čase mi zaradi te vročine ne diši nekaj kuhanega, zato enostavno zelenjavo pojem svežo. No uživajte, jaz pa upam, da bom še naprej tako zdržala. silly_me

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti