Dobro jutro, rožice !
Po dolgem času spet skupaj. Prazniki so končno mimo. Še dobro, da je bilo v ponedeljek konec dežja, ker mi je že začela rasti kožica med prsti. Groza.
Encijan, v ponedeljek sem takoj, ko sem videla, da ne bo dežja, šla na Skalo. Superca. Domov sem prišla tako dobre volje. Se je videlo, da je bilo več dni slabo vreme, ker je biolo tam kar precej ljudi. Je pa bila pot zelo, zelo mokra, tako, da sem prišla domov umazana skoraj do kolen. Ampak važen je znoj, ki sem ga prelila. In ker nisem imela težav s hojo, sem šla včeraj na Stolpnik. 2.15 sem hodila gor, ker sem šal po eni daljši poti, saj sem šla prvič in nisem imela pojma, kje bom šla, dola pa sem prišla v 1.45 ure. Ampak sem bila trapasta, da sem šla sama. Če bi se mi kaj zgodilo, me še našli ne bi :) Ampak kakorkoli, vse dneve pa le nism gnila, tako, da sem bila 2 dni kar pridna.
Luna1, pa ti si mega, kako pridno migaš. Morš met pa dosti volje, da se v dežju spraviš ven. Moram biti poštena do sebe, da mi je kak dan ali dva bilo kar všeč, da je padal dež, da sem imela mir ....
v sluzbi je dr mr moram mrkniti
marjanca45

Vanilijeve rolice