Hojla, zgleda da kar nekaj uporabnikov/uporabnic ne more dostopati do kulinarike - povezava preko Amisa, med drugim naša Saša/vemves. Jernej je odprl posebno temo
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6500
Saša spet ne more gor, si pa dopisujeva na mail. Preberite, kako se trudi:
...
Ni mi jasno,po kakem cudezu sem lahko vceraj prisla v kulinariko,ampak se to samo za
ene 5 min.Pa meje vrglo ven. Tudi meni net ne dela,kot bi moral(povezava),sinoci recimo,sem bila brez povezave,pa pri njih kao nic ni bilo narobe.Jaz jih skoraj vsak dan klicarim,potem mi narocajo,kaj naj odtipkam,pa ponovno zastartam,potem pa recejo,ce ne bo delalo,naj poklicem nazaj.Itak ne dela.Zdaj se mi niti klicat ne da vec,ker se isto ponavlja vsak dan.Zamenjala bom povezavo,ni druge.
Hvala ti za pomoc,jaz bom pac malo sledila link 3mdforum,ce bo tam kaj novega.
Lep pozdrav
Sasa
...
Sicer sem pa na amis poslala dopis.Jezna sem na njih,ceprav so po tel.bili do mene zelo prijazni,se celo rekel mi je,da naj administrator kar poklice njih,da iz njihove strani ni nobene napake in je tudi ni bilo.Pac menda administrator kulinarike ne zna zadeve postimat,tako,mi je bilo receno. Se je Jernej dosti trudil,pa mi odgovarjal hitro na maile,tako,da vem,da je on naredil vse,kar je lahko.Skoda res,ce ima se kdo tezave in zamuja kulso zadeve. lep pozdrav,tebi,vsem ostalim,pa upam,da se kaj prlezem gor;(
Sasa
...
Jaz si sploh ne morem predstavljati dneva brez kulinarike, mi kar nekaj manjka. Kaj pa ve?
Moki, bravo, čestitam ti k novi garderobi. Dober občutek in dvig samozavesti, kajne.
Smile28, sedmica bo prišla, boš videla, da bo!
Lep vikend vam želim, uživajte ga v naravi, držim pesti, da ne bo dežja!
jankica