Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Kakšno čudovito vreme je daaaaaaaaneeeeeeeeeees! Jaz pa v stilu z vremenom,za nikamor nisem. Jankica,tale pesmica je pa huda!Oj,se človek kar zamisli,kaj vse zmelje med zobmi! Naja1,dobrodošla med nami!Le kar pogumno!Pa ne se ustrašit,če te bom kdaj skregala,jaz namreč to rada počnem,zato kar z čimmanj pregrehami,ker potem bom jaz huuuuuuuudaaaaaaaaaa! Tigrolina se nič ne javi,me res zanima,kako je z njo?Ali pa se noče javit,potem bo pa nas presenetila z izgubljenimi kilcami! Kako pa kaj Minca in njena družina,kako jim je kaj šel vodni dan? Mejte se lepo in veliko se smejte,da preženete te grde dolgočasne sive oblake in bo potem posijalo zlato sončece! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Zunaj je sicer dež. ampak mi smo se namenili peči na žaru in to tudi bomo, pa čeprav pod dežniki. Vodni dan je super, minil skoraj brez težav. Ugotovila sem edino, da me po zelenem čaju boli želodec, pa sem pila sadnega. Samo starejši sin se je pregrešil z malo solate. Pa bolje to, kot da preneha z dieto. Danes se bomo pa meska najedli. Sicer ne vem koliko, ker jaz sploh nisem lačna.msem pa do danes šla dol 6-7 kg. Mož tudi, sinova pa malo manj. Sami nase smo kar ponosni. vsem želim lepe dneve, naj vreme ne vpliva na razpoloženje,če ne se pa kaj beremo.Če smo že trmasti z dieto, pa poskusimo s kakšno pozitvno mislijo vplivati še na razpoleženje. En dež nas pa že ne bo ! ;)) Moj sin Rok pravi "vse je v glav", pa še prav ima. lp mimca
Bravo Mimci in njeni družini,le tako naprej! Prav imaš,en dež nas res ne bo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 27. apr 2006 10:35:41
Rabim pomoč, pa mislim, da boste vedele, ker ste že dalj časa na 3md. Kam spadajo krompirjevi cmoki, polnjeni s sadjem ali pa njoki ( samo krompirjevi cmoki), krompirjevi kifelčki... med škrobna ali OH živila? hvala za odgovor mimca
Kolikor je meni znano med OH.Tudi moje čestitke k družinskemu projektu Aki
Hvala, torej bom to jutri pripravila, saj me že kar nekaj časa prosijo za tako kosilo. Hvala za čestitke in vsem skupaj lep pozdrav. mimca
hoj,hoj, lep pozdrav vsem,ki ste še in ta novim ! Po dolgem času sem spet tu, ampak vas prebiram skoraj vsak dan,morda kaken dan ne, več al manj pa redno. Krasne punce ste, polne dobrih idej in pa s pomladjo vse bolj športno razpoložene. Danes me je v dobro voljo spravila pesmica, ki jo je objavila Jankica, sem se tako žačela smejat, da so damači mislili, da se mi je odtrgalo, ampak, če pa to začneš razmišljat od besede do besede, je pa to taka realnost ..., se globoko zamisliš na koncu.Verjetno je nastala v toložbo sami osebi/neznana/, nam debeluharjem je baje na kožo pisano, da se znamo odlično norčevat sami iz sebe- to je podzavestna reakcija na naše kile, točno vemo, da tako ne bi smelo biti, ampak iz sebe se najlažje in brez posledic ponorčuješ in nekje še mal potolažiš, no saj se zavedam , da tako ni prav.A ne da je to to! No, ampak dan mi je bil pa vseeno polepšan, smeh je tudi pol zdravja pravijo in upam, da bom še kaj luštnega odkrila na "našem" forumu. Aj, našem, naša je zdaj tudi spletna stran 3MD, sama sem si jo pripela kar med priljubljene,ne vem pa če vse obvladam-E meil predal,mi ni dostopen, pa slikice tudi ne,sem pa dobila nekaj vaših receptov in jih skopirala, pa košarico s pirhi sem tudi videla. Tudi jaz prosim, da mi dodaste šekaj kar rabim za uspešno krmiljenje po "našem"spletu. No, zdaj pa, da povem kako je še kaj z mano in dieto, trenutno mi po teh velikonočnih praznikih nič ne gre,mislim da v teh 3 mesecih še nisem prišla do pravega klika, kot temu rečete.No dieta se končala-ne dieta, način prehranjevanja, tako se to reče,imam že tudi ta 2 knjigo, imam 105 kg, kot je blo.Odlično, temu se reče težo vzdržujem, ampak jaz moram še veliko dol spravit Ne vem, jaz mislim, da bom 3.maja začela kar spet se močno trudit točno po 1 knjigi, ker mi edino to pomaga, da se točno držim, potem mogoče še spravim dol kak kg,tako in tako vmes naredim prekrške, da je potem vse podobno vzdrževanju.Z rekreacijo je pa pri meni vse narobe, imam težave z nogami-kolki, eden je že umeten, drudi pa še čaka na ???, pa kaj bi, pač ne morem na tek, kot se ve pogovarjate, pa tud na daljše sprehode ne, tja do 500 m še gre, to pa za kg zbijat ni nič.O, je pa pred menoj najlepši del leta poletje, jaz rada veliko plavam in tudi za noge je to OK, še malo pa grem na norje in to do konca poletja, se že veselim in komaj čakam. Tako sem se pa danes razpisala, da je kaj. LEP POZDRAV VSEM. Z vami je lepo in gremo skupaj dalje ! teta Fani 58
čER,sem še pridna,vsak večer rekreacija in počutje je zelo vredu.Danes sem imela Š dan in sem pojedla 3 riževe oblate,mal kumaric in paradižnik.Jedilnik sem si sposodila v 3md obroki.Sem zelo vesela,da imam v pon.mesek-čevapčiče,komaj čakam. luna1
O, pa se je le javila ena od "pogrešanih". Teta Fani 58, dobrodošla na vidnem polju! Me veseli, da se je pesmica dotaknila tudi vaših duš. Tudi meni je bila najprej smešna, potem pa hudimano resnična - za zamislit se! Teta Fani 58, najhitreje boš prišla še do ostalih slikc tako, da nam na naš e-mail pošlješ svojo malenkost, potem pa bodo imena dobila obraze. Mimca, bravo, pa vam je uspelo. Kar tako naprej! Imejte se skrajno lepo! jankica
Dan,kje pa ste vse?Jaz sem že s deževnega sprehoda,vreme je res grozno,ampak jaz kar vztrajam. luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti