Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Tudi jaz vas pogrešam. Kar naprej gledam na forum, pa se tako malo oglašate. Sporočam, da sva se z Vemveš našli. Skupaj sva popili kavico in poklepetali. Res stanujeva zelo blizu. Vsako jutro celo hodim mimo njenega okna. Glede kg sem kar pridna. Vzdrževanje mi gre kar dobro. Le včasih malo pozabim na pitje vode. Tudi gibanja ne maram, tako da se včasih kar malo prisilim, da grem kam peš. Jezi me vreme! Vsako leto smo šli 1. maja zjutraj na Rožnik - tradicija, letos pa ne vem kaj bo.... moki
ojla, tudi jaz imam bolj malo časa, vendar vse preberem, kaj čte nisem ne vem kakšen govorec. Moj 3 mesec gre h koncu, malo kiksov prisotnih, v glavnem mi pa kar ratuje. Sadje gre 100 na uro, prav tako voda in telovadba. Na tehtnici nisem bila že 100 let, počutim se pa odlično. Sem se kar navadila tako prehranjevat, tako da ohranjanje telesne teže ne bo problem. Pozdravček vsem Mateja tejča
Bravo, Mateja! Blanchy
Evo še jaz po dolgem času. Še malo pa bo 2 mesec v raju. Grešila lahko rčem da praktično nisem, tlovadila pa tudi ne .Prvi mesec sem bila zlo zadovoljna (3,5kg) zdaj pa mislim da bo samo 1,5kg. No vsekakor vstrajam naprej in upam da mi 3 mesec bolj uspe. Čestitike vsem ki vstrajate in punce lepo preživie ostanek praznikov, čeprav v tem kislem vremen. tipkas01
Luna1,Tejča in Tipkas01,čestitam,da ste tako pridne in vztrajne.Čimveč takšnih uspešnih javljanj,da ne bomo samo jamrali tukaj gor,kako grešimo in nam ne gre. Punce,res ste zakon,ni kaj! Tole vreme je pa res grozno,tako smotanih praznikov še pa ne! Drugače pa jaz tukaj gori pogrešam ogromno punc!Kam ste se skrile Tejčica,Rmeli,Claudija 12,Lanes, Lisička,Jesen,Nena-morje,Aknirad,Pika,Janadr,Robida,Jaca! Dajte punce,javite se nam malo,da vidimo,da ste še pri življenju! Zdaj pa vse naprošam,da te čimbolj dobre volje,da bomo pregnale te deževne oblake in priklicale sončece zlato! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Vsem skupaj en lep pozdrav. Tudi mi se borimo še naprej. Danes imamo sadni dan in ravno razmišljam, kaj bi lahko skuhala za proti večeru,kaj zelenjavnega. Dež je res zunaj, pa kaj. saj bo mogoče jutri bolje,če ne pa pojutrišnjem.... ;)) mimca
Hojla! VELIKONOČNI ZAJČEK OVADEN! Neki umetnik je pri državnem tožilstvu v Dresdenu kazensko ovadil Velikonočnega zajčka zaradi suma hude telesne poškodbe!Vsako leto namreč prinese ogromno holesterola in kaloričnih bomb.Zavestno nas naredi odvisne od hrane.Posledice so srčni infarkti,debelost in kapi. Pepis iz Nedeljskega dnevnika. Kaj pa porečete na tole! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hojla,zdajle se zavestno pripravljam na čevapčiče,upam da bojo okusni.Velikonočnega zajčka pa sem jaz letos pustila na miru in se mu uspešno izmaknila .Po kosilu pa imam namen osvojiti Sv.Primoža. luna1
Nisem preveč pridna. V bistvu pa sploh ne vem kaj delam narobe. Deke (zaenkrat - hvala bogu, da ne kile) lezejo navzgor. Mogoče je krivo to, da se čisto nič ne gibam. Samo presedam se iz stola na stol! Zato počitnic ne maram!!! Jaz se takoj tako zelo polenim. Če ni treba, zakaj bi.... Saj vem, da narobe razmišljam. Ampak zaenkrat je tako.... moki
čer,Sv.Primoža nisem osvojila,ker smo šli v Kamniško Bistrico.Smo pa avto pustili pri kamnolomu in šli po Koželjevi poti peš v Bistrico.To je okrog ure in pol hoje po ozki poti v gozdu,ampak za razgibat je super,tako da imam danes za seboj 3 ure hoje.Pa še sedajle sem šla s sosedo na najin hirti polurni sprehod. luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti