Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tuna, napiši kaj več o temu DVD. Kje si ga kupila? Mogoče pa bi bilo tole tudi zame. Me takšnale telovadna akcija aktivira po sredinem gledanju stilske preobrazbe. Kaj naredijo iz ljudi v dveh mesecih. Pa saj vem, da sama nisem tako zagrižena, da bi v dveh mesecih vzdihovala ob pogledu na svoje našpanano telo, če pa bi ga v enem letu vsaj malo zategnila bi že bilo nekaj. Ko se bo malce ogrelo bom šla na kolo. Sprehajam se itak, takrat ko ne dežuje in ni zunaj minus 25 stopinj. Opažam pa da bo treba tudi nekaj narediti za prsni koš in roke. Bom sporočila, ko se bom aktivirala do konca. Si pa faca ti Tuna, da si se spravila hujšat zdaj, ko so takšni požerušni prazniki. Pa saj je bolje. Tako se vsaj malo držiš nazaj. Želim ti veliiiiiko uspeha in vzpodbujam te pri tvoji odločitvi! Marjanca 45, čudovito da je z očetom vse OK! Če toliko punc misli na očeta in nate, ne more biti drugače. Dobre misli delajo čuda. Tejčica, se nam ušla skupaj z MajdoD kam v Indijo Koromandijo? Oglasita se nam malo iz lepih morskih krajev! Zdaj pa na delo veselo! bonaca
Živjo še en pozdrav od mene. Encijan,jaz tečem. Marjanca hvala,jaz pa držim pesti zate.Le povej očetu,vse,kar je,pa še več.Včasih kar pozabljamo,pa potem ostane veliko neizrečenega.Veselim se s tabo,da še imaš očeta,saj vem,predobro,kako je to,če ga ni.Veseli se z njim vsake minute. Lp Saša vemves
Marjanca res da ni oreova je pa dobra in zdrava! http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5180 Tuna še, še! Veliko volje in vztrajnosti! Rožica.
Marjetka Cvetka, ravno sem po mail-u dobila tvojo pesmico. Veš na koliko naslovov je razposlana (brez tvojega podpisa). Sem jo prebrala sodelavkama, da sem ju malo nasmejala. bonaca
Ja, Saša, saj vem, da tečeš. A greš z nama s Heleno na tek za ženske? Škoda, da živimo v različnih koncih Slovenije. Bi se sicer lahko kdaj za kak skupni trening zmenile... Rožica, bom porabila morda kakšno idejo iz tvojega recepta za potičko. Hvala za link. Encijan
Ni za kaj! Tuna kam spada krompir v regradovi solati na današnji sadni dan. Mislim da je zelenjava ? :) Ne morem se upret regradovi solati verjatno bo za kosilo. ;) Lp.
Halo Bonaca kdaj greva na grad, so se začeli lepši dnevi..midve pa še kar naprej grejeva svoja placa na sedežni. DVD sem kupila pri nas na oddelku akustike, ti povem da se fajn razmigaš, pa še 10 min zelo hitro mine. Jaz sem navdušena. ja prazniki ja morda je, pa bolje da bo tako kot da bi spet obremenjevala svoje čreve s šunko, jajci, potico... Sicer pa imam v soboto B dan pa si bom že privoščila kakšno jajčko in malo šunke, v ponedeljek na Oh pa kakšen košček potičke. Za nič ne bom prikrajšana. LP tuna
Rožica kaj pa regrad brez krompirja. Sicer pa je važn da ločuješ, bolje da poješ to skledo regrada kot pa da bi si še zraven privoščla en sočen zrezek. Veš kaj uživaj zdaj dokler je še kaj regrada na travi. Lp tuna
Hojla! Sam na hitro vas pozdravim-pospravljam in se pripravljam na praznike. Luna velja! Aja,a tako popularna je postala tista pesmica!? Marjanca,me veseli,da je z tvojim atijem bolje in držim pesti,da bi bilo skozi tako! Lisička,pozdravljena! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Tuna saj sem se zamotila, priprave na praznike, čiščenje..... Svoj želodček pa sem zadovoljila z jabolkom, za kosilo sem si pripravila grozdje. Bom raje kar brez grehov. :) Kdaj točno se prične luna?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti