Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Včerajšnji sadni dan uspel 100%, ampak danes, ko bi moral uspeti še vodni dan, sem ga pa "posračkala!" Do dvanajste ure mi je kar uspevalo. V mesto sem šla samo zaradi tega, da bi se zamotila in ne bi mislila na hrano. V mestu srečam kolegico in greva skupno še na ljubljansko tržnico.Tam pa so pečene ribice takooooooo dišale, da se jih nisva mogli upreti. In evo, vodni dan z luno vred je šel "po gobe!" Sedaj , ko je to zamenoj , pa imam kar velikega moralnega mačka. Samo dobrih 6 ur je manjkalo do konca, pa ga grem tako pobiksat. No, kar je je. Spremeniti se sedaj ne da nič. Bom pa za drugič vedela . Vsem, pa želim vesele Velikonočne praznike, poveselite se v krogu svojih najdražjih in kljub težavam s kg, malo pozabite na to, drug teden bodo novi dnevi in potem se bomo spet spopadle s temi problemi. marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 14. apr 2006 18:51:14
Hojal! A smo al nismo Seveda smo - uspele smo se postiti z vodo (in kavico) Jutri pa si le privoščimo malo dobrot, kajne. Vesele praznike vam želim! jankica
HOJ,vodni dan uspeva in sem zelo vesela,ampak mi že pošteno kruli.Jajčka so tud že prefarbane,potica spečena,ampak bo počakala do ponedeljka,ko bo na vrsti. luna1
No,jaz sem se odločla da grem spat, ker mi zeeeelllooo kkrruuullliii!!!ČAO. luna1
Jutro! Jaz sem imela post kar cel dan. Ponoči sem komaj spala, tako zeblo me je. Sem se kar naprej zbujala, danes pa se počutim katastrofalno. Tehtnica kaže eno kilo manj? Vsaj to. Se mi pa zdi, da bo danes, glede na moje počutje, še en manj kaloričen dan, oz. sadno zelenjavni. Mi gre na bruhanje še ob požirku vode ali čaja. Nekako moram spravit želodec v pogon, da se ne bo več tako upiral! Lep dan. Rožica.
OJ,zdržala vodni dan,-1.5kg.Zjutraj sva z možem letala po LJ,tako da nisem jedla nič sadja,sam kavo sem spila,sem pa zato ravno pojedla hrenovke. luna1
Hojla! Tudi jaz sem do sedaj utegnila pojesti samo juho. Počutje je malo boljše, slabost me je minila, imam pa še močan glavobol. Zdaj pa hitro še okrasim košaro in nesem k žegnu. By.
Zgleda da ste vse v cerkvi, mi imamo rojstno dnevno slavje na višku. Lepo preživite praznike in ne ga preveč srat. Lp tuna
Jaz sem pravkar s Šmarne gore prišla. Super je blo. Sem kr eno novo motivacijo dobila. Marjetica
KJE pa ste?Jaz sem bila na hitrem sprehodu v hrib,pa me je dobil dež in sem šla kot raketa,sem postavla nov rekord.Naredila sem si piling telesa,si noge in trebuh namazala s kremo proti celulitu in zdaj sem vsa rdeča in me žge.Menda je to vredu,ker je to reakcija .Ima še katera to toploto po kremi za celulit? luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti