O, Bonaca, pa le nisi izgubljena! Lepo, da si se oglasila, sem te že pogrešala!
Ja, punce, kaj pravite, a bi se res dobile v petek v Santani?
Jaz sem tudi ZA. Koliko nas je že ZA: Lanes?, Bonaca, Marina 45, Darkad, Encijan. Sem katero izpustila? Tuna, a si z nami? Upam, da nisi čisto zbolela! Marjetka Cvetka, boš lahko prišla? Pa Helena, sem ti še nekaj dolžna!
Aki in Julya hvala za vajino pričevanje. Takih zgodb in izkušenj nikoli ni dovolj. Res hvala! Pa oglasita se še kaj, s kakšnim nasvetom ali izkušnjo na naše konkretne probleme, če nas spremljata. (Aki, tole o sladicah in fruktozi bi tudi mene zanimalo, najbolje tudi kak recept ali pa link nanj, če že obstaja kje.) Saj smo (no, ali pa smo bile) v istem zosu! Ne bomo nič hude, prej vesele, da nam kdo našo situacijo osvetli še z druge strani. Tukaj nas je kar nekaj, ki smo svojo optimalno težo že dosegle in jo imamo problem vzdžrevat, zato nas še bolj zanimajo podobne izkušnje drugih. Se mi pa zdi, da lahko potegnemo marsikatero vzporednico, sploh med vzdrževalno metodo 3md, kjer ni več enoličnih dni in predpisanega 4 dnevnega ciklusa B-Š-OH-S in vajinima načinoma. Le tako naprej!
Rožica, a je
dan uspel? Smo včeraj kar malo pozabile nate...
Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 21. mar 2006 08:48:23

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami