Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Uuuuuu! Će sem prav razumela obstaja elektronska knijga, ki si jo pošiljate med seboj??!! Sem prav razumela? Kako jo dobim? Pozdravček! DiKi
Diki,pozdravljena med nami!V elektronski obliki obstaja zaenkrat druga rinina knjižica,naslednjih 90 dni. Vrana,hvala za podporo! Ribica,spet imamo zimi,nič ne kaže,da bi kmalu kolesarili. Me zanima,če so se punce včeraj kaj dobile v Santani.Nobena se nič ne javi. Naša mala bolnica je danes že malo bolje. Uživajte v pustnih norčijah! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Janadr, hvala za dobrodošlico! Vedno sem ZA pogumne in zlasti - USPEŠNE! Nočko! Vrana
Diki pozdravljena med nami, tudi tebi vrana lep pozdrav, ne vem ali si se tudi ti nam pridružila ob izgubljanju kg. Nisem vas uspela prebrati, ker sem bila zadnje dni zelo zaposlena in seveda tudi nisem mogla priti do računalnika. Pač so počitnice in varstvo treh vnukov le ni od muh. Eden je na računalniku, drugi gleda risanke , tretji nekaj riše ali pa mu moram kaj prebrati. Potem pa sledi menjava in tako naprej. Kar dobro , da se v ponedeljek spet prične pouk. Mogoče se bo katera čudila zakaj jamram, ampak mi upokojenci smo bolj počasni in imamo vse manj časaaaaaa ,ha , ha, haaaaa. Jana ,tudi tebi lep pozdrav in javi se mi kaj počneš in kod hodiš! Vsem veselo pustovanje in da bi čim manj grešile. marja
Dobro jutro punce. Zadnji teden bolj malo pišem, vas pa redno spremljam. Diete se še vedno držim, vendar me vikendi ubijajo, ker se ne morem upreti dobri hrani. Danes bom imela pečen krompir in solato, ostali pa še ocvrto meso zraven (upam, da ne bo po pomoti padlo tudi na moj krožnik) DiKi dobrodošla med nami. Pika hvala za tvojo ponujeno pomoč, če bom kaj potrebovala, ti pošljem sporočilo v beležko, vendar mislim, da ne bo potrebno, ker je lastnik res zelo prijazen in mi smo bili že velikokrat pri njih ter smo se vedno super zmenili in tudi super jedli! SREČANJE 10. MAREC Punce sedaj pa izbiram predloge jedilnikov! Malo poglejte kateri dan boste imele in kaj bi rade jedle! Lepo nedeljo vsem. Pri nas rahlo sneži , komaj čakam, da bo pomlad! claudia12
Živijo vsem !! Moram še jaz poročat - včerajšnji sadni dan uspel, danez zjutraj sem se zbudila z veliko energije in brez nepotrebne utrujenosti. Je pa res, da sem danes kar pogrešala nekaj za v usta, dokler nisem pojedla zajtrka - kivi. Sem se odločila, da se bom tehtala na vsake 4 dni zjutraj po sadnem dnevu. Po štirih dneh sem izgubila 2 kg. Sem kar ponosna sama nase - mi je to dalo še večjega elana. En lep pozdravček vsem za lep dan tejča
Živjo vsem! Sadni dan je za mano,uspel ,huuuraa.Danes pa zrezek in solatka,prava glasba za moj trebuh Zdaj malo na bovšjaka,da tam pokurim to ubogo hruško,ki sem jo pojedla,potem pa k tašči na kosilo. Lep občutek,ko te okrog pasu ne tišči,od prejšnega dne. Pri nas je lep sonček,pošiljam ga vsem,ki ga nimajo. Lepo,lepo nedeljo vsem Saša vemves
Se še jaz pofločkam.Danes sem kar sadna-ananas-,mi nič ne paše,ker me vse boli,pa še vročino imam,tako da bom danes na čajčku in sadju. luna1
Ze od vceraj gresim, da se kar kadi....jem tiramisu in krofe, kot da mi je zadnji dan! Sem na OH dnevu in sem spekla gravce na tavce, zraven pa solato iz kitajskega zelja (za moje mesojedce se pecene klobase). Po kosilu je pecivo.....jutri pa ne pricakujem nekih shujsevalnih uspehov.... Lepo vas pozdravlja Nena Nena-morje
Tudi jaz nisem nič pridna in premišljujem, da bi si za rojstni dan naredila zelenjavno torto. Saj veste, ribice smo na vrsti. Imate kakšno idejo, kako izvesti to zamisel? Naj bo vsaj lepa Paradižnik je obvezen, drugače sem pa kar ješče bitje, kar je verjetno jasno, saj drugače ne bi pristala na tem forumu. Nena, uspehi bodo pač malce počakali, zbežali pa ne bodo. Lp iz Mb riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti