Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljeni vsi skupaj! Encijan, hvala za informacije v zvezi z geslom. Danes odhajam na enotedenski dopust, ko se vrnem bom pa prispevala slikico v album. Moja viroza je skoraj mimo, počutje dosti boljše (pa saj mora biti, ker grem na lepše!). Danes imam OH dan, za kosilo si bom pripravila moje priljubljene testenine s solato, za večerjo bom pa še videla, verjetno spet kakšen krof, glede na to, da je pustna sobota. Zdaj grem še spakirat do konca, potem pa na Primorsko!! Se že res veselim. Želim vam veselo pustno soboto in uspešen prihodnji teden! Aja, še to, moj prvi vodni dan bo v petek, tako da bom konec tedna lahko poročala o uspehu. Lep pozdrav in vse lepo! darkad
Encijan,hvala za vse nasvete.Res je,kot si napisala,danes je 4 dan,stehtala sem se spet in rezultat:1.7kg manj.Noro Tudi tabelco v excelu mi je dragi naredu,kjer so že vnešeni vsi podatki,začetna teža,mere,ITM,...skratka,kar resno delam. Malo me je sicer zmedla pripomba,od tikve,da te zanese,ko se ravno navadiš.No,upam,da me ne bo.Zelo resno sem vzela zadevo v roke,bil je zadnji čas.Sicer pa me zanima še,če je pametno to,kar sem naredila danes za kosilo.Možu sem naredila čevapčiče s prilogo(maso je on preizkusil),jaz pa sem potem z njim jedla pri mizi-se ve,sadje.Sicer tudi on kuha,hotela sem preizkusiti,kako bo uspelo meni,brez da jem.Ali je v takih primerih boljše delati,kot sem jaz ali se je bolje umakniti?Saj,lepo je zgledalo in dišalo,samo,počutje,ki sm ga danes doživela,ne menjam za čevapčič. No,lepo pustno soboto želim vsem,darkad,tebi posebej lep dopust. ps popoldne pošljem slikco na mail Saša vemves Sporočilo je spremenil(a) vemves dne 25. feb 2006 14:53:18
Vemves nisem te hotela zmesti.Mišljeno j bilo bolj kot šala. tikva
Hojla! Vemves in Matjaž sta pa kar malo poživila tale forum.Takole za vikend včasih ni bilo kaj za prebrat,danes pa je kar nekaj branja. Korenzu,saj bo,samo da ne gre preveč gori. Eh,nč se mi ne da pisat,zato vas še samo prav lepo pozdravljam! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljeni! Sem nova na forumu. Bolj ali manj. Nikoli ni nisem sodelovala... Prebrala sem veliko o tej dieti. Ko sem prebrala del teme, pa sem se odločila da še jaz poskusim. Moram Danes sem šele tretji dan, se pravi OH dan. Moram priznati, da mi je zaenkrat ta dieta še kar všeč, čeprav me sadni dan šele čaka... Nisem lačna, kile pa gredo dol (Upam!) Stara sem skoraj 22 let, visoka 178 cm i težka 86 kg. Želim si shujšati od 10 do 15 kilogramov. Upam, da mi bo uspelo! Vzporedno obiskujem še aerobiko, in sicer pilates kakih dvakrat na teden. Danes se prav prijetno počutim! Zdi se mi, da mi je malo potegnilo trebuh not... mogoče pa je vse samo v moji glavi... nisem se še tehtala... Lep pozdrav vsem pogumežem! Pa se še slišimo! DiKi
Diki, pozdravljena, lepo, da si se nam pridružila, tukaj se podpiramo in gre veliko lažje kot sicer.Veliko uspeha ti želim! Lp iz Mb riba-ribica
živijo, tudi jaz sem na mojem prvem sadnem dnevu. Me je pa včeraj zagrabilo, da bi še kar nekaj dodatnih flancatov pojedla zvečer - dobro, da jih ni bilo . Sem potem pojedla prav počasi tisto čokolado, pa je želja po flancatih minila. Danes mi pa sadni dan ratuje 100 na uro. Bomo vidli, kako bo jutri dopoldne. Pozdravček vsem tejča
Uspelo vam bo Vrana
Živjo!! Javljam se po dolgem času, saj sem se danes vrnila s celotedenskega smučanja. Kar nekaj časa sem vas brala in vidim, da ideja za 10. marca kar drži. Lepo. Verjetno se vam pridružim, toda prvo se moram prepričati, da nimam ravno ta vikend en seminar in bom odsotna. Drugače pa zelo dobro poznam lastnike gostilne Orhideja, saj smo osebni prijatelji in smo ta teden skupaj smučali. Če kaj rabite, lahko jaz posredujem. Lep dan še naprej!! Pika
Halo punce! Fino fajn - se je form spet malo razživel. Dobrodošli novi in lep pozdrav že izvežbanim hujšaricam! Kako pa danes? Eni so pa res načelni - če je sadni dan - je pač sadni dan nič odstopanja! No jaz se nisem izneverila tradiciji. Sem za malico okoli 12h cvrla pustne krofe. Recept iz kulinarike brez valjanja testa. SUPER !!! pojedli smo jih en, dva, tri. Popoldan pa sem s psom bila na sprehodu in obenem od daleč opazovala pustno povorko. Prijetno s koristnim! Bodite še naprej pridni in šemasti! Jana janadr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti