Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Saj mene je tudi to skrbelo, ker ni slovenski, ampak jaz nisem vedela za nobenega slovenskega s toliko prostora. Če ti poznaš gmail in je dovolj prostora, ga imamo morda res raje tam, jaz bom pa zbrisala naslov iz mojega prejšnjega sporočila. Morda pa ga le prej preizkusimo, pa povejte, če je preveč kompliciran. Meni je prav luškan, sama imam en naslov tam že skoraj 10 let, tako da se je njihov program vmes že nekajkrat zamenjal... Na volji pa mislim, da je za spetno stran pogoj samo, da imaš account, ta pa je brezplačen, sicer pa najbolje da sprobaš, saj imajo tudi orodje, ki ti omogoča kreiranje strani. Enkrat mislim tudi jaz, ampak mi zaenkrat zadostuje spletni album. Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 24. feb 2006 10:32:16
Lepo pozdravljene!Tretji dan je pred mano.Sinoči sem preskočila večerjo,ker sem imela fižola dosti za kosilo.sicer bi namesto njega zvečer z veseljem šalico mleka,pa piškote(prej je bil to zvečer pravi obred),pa sem premagala željo.Začudena sem nad tem,da ni večje želje?Ali pa še pride?Ampak naj,ko pogledam sliko,me,in bom raje ko,če me bodo mikale neumnosti. Pa še vprašanje:ali imam lahko na OH dan,dušeno zelenjavo s testeninami in solato,?ker sem povsod zasledila paradižnikovo omako. Pa še to,ko se priporoča čokolada,zaradi alergije.Kakšna alergija je mišljena? No,gora vprašanj,zdaj pa veselo na delo,pa potem tečt v Tivoli. Že dolgo se nisem tako ukvarjala sama z seboj,njabolj sem pa vesela,da ste tu še ostale. Saša vemves
Spet sem jaz, Rožica, hvala!!! Lp darkad
Lahko vam pošljem vabilo za gmail. Je super zadeva, enostavna in nikoli ne zmanjka prostora. Rabim samo vaš mail, na katerega pošljem vabilo. lp Julija
Rožica in Encijan, kako vaju je zanimivo brati, tole o internetu in mailu. Sama se kar malo lovim in preračunavam, kaj je kilo-, mega- in giga- "bajt". Torej, gmail ima 2 GB prostora in je res enostaven. Julya, če imaš kaj več izkušenj, mene pa že malo skrbi, da bi mi zmanjkalo prostora, ker dolgo nisem nič brisala (ali naredim to z arhiviranjem ali je kaka druga funkcija) in imam že 95% zasedeno. Očitno si bom morala vzeti čas in brisati, brisati. Tudi jaz lahko še kateri pošljem vabilo. jankica
No povejte tiste, ki že imate acount na gmailu, a je pol v slovenščini? Vem pa da ima trenutno, če se ne motim največ prostora,.. No skratka, ko se bomo dogovorile kje bomo imele nov mejl z več prostora, in ko si še sama ustvarim nov meil naslov, vam pošljem še Montija... Zdi se mi enkratna ideje, da imamo tale skupen meil, kjer lahko imamo shranjene, te skupne zadeve in da so na voljo vsakemu ki to želi. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Ne vem, če je tole zadnja informacija (http://mail.google.com/mail/help/intl/sl/about.html http://mail.google.com/mail/help/about.html). Rožica, najbolje, da poskusiš, jaz pa že brišem zgornje sporočilo. OK? Jankica, pošlji vabilo na hujsarice@volja.net. Sem pisala že Julyj-i, pa še ni prebrala ZS. Za vključitev kot kaže zaenkrat potrebujemo vabilo. Tudi meni je všeč ideja o skupnem naslovu in zbirki zadev, zato sem tudi tako pohitela... Sicer pa važno, da bomo zrihtale. Moram pa reči, da že komaj čakam tale tvoj material, Rožica, ampak kak dan ne bo problema počakat. Čao, Encijan
Ja, Rožica, je v slovenščini in v zelo prijazni obliki ter brez vsiljivih reklam. Encijan, ni problema, bom poslala, potem se ti bo pa ista stran na Google odprla v slovenščini. jankica Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 24. feb 2006 12:43:12
Punce uredite to PROSIM! Encijan daj ti! Prosim!!!! Da ne bomo zdej odprle več naslovov...... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Jankica, enostavno označiš maile s kljukicami in pritisneš Arhiviraj. To je vsa umetnost. lp Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti