Pozdravljene drage punce,
preden sem začela z dieto sem preštudirala tudi Montija, vedar mi je bila 3MD dosti bližja, pa tudi tale forum je veliko pripomogel k odločitvi. Vesela sem, ker se oglašate tudi tiste, ki ste z dieto že zaključile, borite pa se z vzdrževanjem, verjemite, da ste mi (pa najbrž tudi vsem začetnicam) za svetel vzgled, ker vem, koliko volje in odrekanja je potrebno, da ste, kjer ste. Zaenkrat še nimam kakšne krize, se pa ob prebiranju vaših težav psihično pripravljam nanje. Opažam, da se veselim vsakega obroka, ki ga pripravim in da sem končno vnesla red v prehranjevanje. Če vam povem, da sem pred 13imi leti imela 60 kg, danes jih imam pa skoraj 40 več, potem veste, kje sem!!! Pridelala sem jih v glavnem zaradi nereda v prehranjevanju, cel dan nič, potem pa vse, kar je bilo v bližini. Vedno hodim zelo pozno spat in temu primerna je bila tudi prehrana. Imela sem celo obdobje, ko sem se ob dveh ponoči zbudila in sem šla jest! Odkar sem na 3MD sploh ne pomislim, da bi vstala sredi noči zaradi hrane, je pa res, da večkrat pojem večerjo bolj pozno, kot je priporočeno, vendar dosti manj, kot prej.
Voljo imam, motivacijo tudi, zaenkrat bi rada shujšala 20 kg, potem bomo pa videli naprej. Vem, da je veliko, toda začeti je pač treba. Berem, kako je vam uspelo, torej...
Občudujem in podpiram tudi tiste, ki že pri parih kg plusa sprožijo alarm in začnejo hujšati, da se nimajo kg možnosti nalagat.
Tudi tega se zavedam, da smo različni, tudi vzroki za pridobivanje teže so različni, na tem forumu nas družijo več ali manj podobne izkušnje, zato vsak dan rada preberem, kaj ste napisale. Nobene "faušije" ob izgubi kg, nasveti, podpora, tako naj bo tudi v bodoče. Skupaj bomo zmogle!!! Mislim, da so krize normalen pojav, dosti lažje se z njimi spopadeš, če veš, da te nekdo razume.
Ojej, upam, da nisem preveč zatežila, sem že čisto predolga, vendar, ve se med sabo precej dobro poznate, to sem pa jaz (drugače precej govorim, ko se vidimo bom pa povedala kaj več, ha, ha,..)
Samo še tole, beba, poznam kar nekaj ljudi, ki se prehranjujejo po Montiju, vendar jim je to nekakšno nadaljevanje 3MD, vzdrževanje teže. Se bom bolj podrobno pozanimala, pa poročam.
Clavdija, če lahko na srečanje zamudim, me kar vpiši, prosim. Se že veselim!!!
Vsem želim veliko dobre volje in lep popoldan
lp
darkad