Ekola mene tu, punce!
Sem od zjutraj ko sta mojedva šla v vrtec oz. službo pa do sedaj čistila stanovanje. Imam spet naval faraonk in sem vse zdrgnila in našpricala. Mi žrejo živce že odkar smo v tem stanovanju. 
Danes peljem malo k mojim na Gorenjsko za cel teden. Ji obljubljamo Gorenjsko že od začetka decembra, pa je vedno nekaj vmes prišlo. Najprej je dobila norice, potem je gor niso mogli imeti ker je bila nečakinja bolna, pa jaz sem zbolela, ona je imela škrlatinko, potem zobarja... Kadar pa nam je uspelo iti gor vsaj za vikend (2x v 2 mesecih - katastrofa), smo imeli ob nedeljah velike probleme jo domov spravit. Ko se je danes zbudila je najprej vprašala, če gre danes res k Emi (njena 10 mesečna sestrična). Saj prvih par dni ko je ne bo doma bo kar prijalo malo počitka, ampak potem mi je pa vedno grozno. Hodim kar gledat v posteljo če je pokrita, pazim da ni "šundra" zvečer...
Pa da še malo o dieti povem, da ne bom samo nakladala.
Danes sem si najprej privoščila BELO KAVO. Res mi manjka na ostale dneve. Danes mi začuda ni mleka zmanjkalo, kar se mi je že parkrat na B dan naredilo. Sadje danes še čaka v skledi, bom pa najbrž kakšno jabolko pojedla. Za kosilo bo pa najbrž meso, nisem pa še sigurna.
Sedaj me čaka še pokanje, kar mi je velika muka. Pa še v trgovino moram, da mojemu malo hladilnik napolnim, da ne bo stradal čez vikend. Zaradi dela ne žalost ne more z nama, tako da bo sam kraljeval doma. Kar sploh bo doma.
Upam da se vam uspem pred odhodom še kaj javit, drugače pa uživajte čez vikend. Pa seveda brez grehov.
Pozdravček!
tejčica

French toast s sadjem