Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DARKAD VPISANA! Saj ura je samo okvirna! claudia12
Pozdravljene sokilažnice ! Kot veste sem se vam pridružila na Valevtinovo - kar tako na hitro. Včeraj sem imela pasulj - brez mesa seveda, danes pa makarone s paradižnikom in solato. Največji hec pa je, da doma sploh ne vedo za kaj gre. Jedo isto kot jaz, le, da ostali dobijo še kakšen košček zraven , da pa je vse pripravljeno brez ali le na minimumu maščobe jim pa sploh še ni pripeljalo. Sicer pa nikomur mojih ne škodi. Ko pridem na težo človeka se takoj pohvalim -sedaj sem še Ali je še katera, ki je pred kratkim vstopila v vrste usihajočih ? V Ljubljani se vidimo - predvidevam ! Veliko dobre volje in lep dan želim vsem ! saniteta
Clavdija, hvala. Saniteta, dobrodošla v naši druščini! Ha, ha, tole z novim režimom v kuhinji si pa dobro izpeljala!! Lp darkad
Pozdravljene punce, veliko spet novih. Lepo je to, da se takole spodbujate! Jaz se seveda prijavim za srečanje, ker mi prejšnjič ni uspelo, da vas vsaj zdaj spoznam, ko se pa že toliko časa spremljamo čez hujšarske in druge pripetjljaje...jaz vas spremljam, samo pišem ne...delo pa šola pa življenje...ampak si vas vseeno želim spoznati... Claudia, če rabiš kako pomoč pri organizaciji, sem ti pa pustila mail in telefonsko v zasebnih sporočilih, pa me kontaktiraj, da se dobiva na kak čajček in se zmeniva. Lepo se imejte, pa kakor se da malo skušnjav želim! Sarica
Pozdravljene, punce! Ta teden imam tako norišnico, da komaj kaj utegnem priti na forum. Danes sem prišla domov šele tričetrt ure nazaj in sem čisto izmozgana. Ima pa tak natrpan urnik tudi plus, saj nimam časa mislit na hrano. Danes sem pojedla takoj zjutraj 2 kivija, potem pa samo še 1 hruško in 1 banano. Za več nisem imela niti časa. Sicer me sedaj malo lakota grabi, ampak bom šla kar kmalu v mižule in bo stvar rešena. Jutri sem pa prosta in se bom večkrat javila. Nočko! tejčica
Pozdravljene! Samo na hitro se javim. Dan sem prestala brez grehov. Grešiti je bilo skoraj nemogoče ker sem prišla domov zelo pozno. Vprašanje pa je kako mi bo uspelo med vikendom. Zgodaj zjutraj se namreč ženske odpravljamo na regato v Biograd. Baje je slabo vreme- no bomo videli. Se poslavljam ker moram še spakirati in pripraviti vse potrebno. Se beremo v ponedeljek. Punce komaj čakam, da se vidimo! Gremo dalje! Marina 45
Claudia12, pokorno javljam, da sem še vedno tu (ali pa vedno bolj), in seveda: obvezno na seznam za 10.3. ob 18h. Včeraj nas je imelo 7 čvekačic mini srečanje pri Jurmanu v Ljubljani - kaj vse smo si imele za povedat Vse so take face, da je kaj! Večer je kar prehitro minil. Beba me je opozorila, da me pogrešaš, pa sem se morala takoj javit. Prepričana sem, da bo 10.3. tudi tako prijetno v vaši družbi Zadnje čase se res dosti ne javljam, imela sem kar nekaj zdravstvenih težav. Tudi foruma prav natančno ne spremljam, se pa obvezno oglašam na čvekalnici, predvsem ko potrebujem kako lepo besedo ali družbo. In vedno je prijetno.Ne me vprašat po izgubi kilogramov ali centimetrov, gor mi ravno ne gredo, ampak tudi dol ne V maju imam trden namen močan drugi krog 3MD začet, natančneje po 6.5. - bom imela morda takrat kaj lepšega za povedat. Za sedaj samo vsem lep pozdrav in na svidenje 10.3. na srečanju 3MD-jevk (sedanjih in bivših)Naj vam uspeva borba s kilogrami Dušanka
Punce, samo da vam povem, da sem bila včeraj pridna, kar pomeni 100% sadna. Zebe me sicer full že dva dni, ampak vztrajam. Orbija sem zvečer izpustila, mogoče se ga usmilim danes. Claudija, katero gostilno pa imaš v mislih v Trzinu? Če jo slučajno poznam... Nena-morje, kako pa narediš tisto pito po tvoje, po kakšnem receptu iz kulinarike? Jaz imam doma še nekaj starih jabolk in ko bo naslednji teden enkrat na vrsti sladica, moram nekaj naredit iz njih. Daj nam razodeni recept, prosim... Tejčica, kam si se skrila? Sem mislila, da boš danes kaj napisala, pa nas je razveselila samo Dušanka. Imejte se lepo in bodite pridne. Jaz si morda čez vikend privoščim kaj morskega z zelenjavo. Marina45 najbrž tudi, tam doli na regati, a ne? Encijan
Živjo punce! Tudi meni je včeraj kazenski sadni dan uspel, sem imela kar dva sadna dneva skupaj. Tudi na tehtnici se malo pozna. Bom morala pa biti malo bolj pridna čez vikende, med tednom mi gre tako lepo, potem pa čez vikend vse pokvarim!!!! Kje pa ste vse, kar zatišje je tukaj na forumu zadnje dni. Upam, da ste vse pridne in vztrajate na dieti ter klatite kilc. Encijan gostilna se imenuje Orhideja. Tam je dovolj prostora, pa tudi hrana je dobra, pa še dogovoriti bi se dalo kaj bi jedle... aja...pa voda je iz pipe, ker po izkušnjah iz prejšnega srečanja jo ogromno popijemo in bi bankrotirale, če bi nam tisto v stekleničkah nosili. Sicer za lokal še nismo 100% zmenjene, tako, da so vsi vaši predlogi zelo dobrodošli!!! claudia12
Hojla! Koliko lepih besed,bile so mi pravi balzam,saj sem tudi jaz v rahli krizi,no do včeraj sem bila.Danes zjutraj pa sem se zbudila in rakla,punca,konc neumnosti,preden se kile vrnejo. Že ob poldevetih sem bla na orbiju in ga mučila pol ure. Ja,sem ga res sračkala zadnjih nekaj dni.Že dva večera sem imela pojedino in to ob enajstih zvečer.Ja,ja,tako pridna sem bila! Ampak zdaj sem se napapcala prepovedanih jedi in zdaj imam zadost,lušti so potešeni,jaz pa grem veselo naprej. Oh,saj res,tole pa ni najboljša motivacija za vse nove hujšarice.Ups,pardon punce,jemljite to na drug način.Naj vas ne bo strah,kaj bo drugi mesec ampak dobro preberite,kako ga sračkamo in si recite,evo,tega pa me ne smemo početi,to pa ni dobro,takole pa me že ne bomo delale. Bodite boljše kot pa smo me grešnice! V glavnem,jaz grem naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti