Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Samo na hitrico se javljam. Zjutraj sem se zvagala in manj me je za 7 kil. Upala sem na več, ampak bolje -7 kot 0. Tako, zdaj pa moram letet na sestanek. Ko bom lahko, se vam spet oglasim. Lepo se imejte! Gobica
Hvala, ne bom obupala, tud po zaslugi vas na forumu (kot sem že velikokrat napisla ste res face). Očitno pa moram začet spremljat tudi cm. breda
Dobro jutro - dobr dan! Ha statistika: 3.1. 74 kg 1.2. 70,20 kg Skupaj minusa dobrih 3,80 kg To je rezultat - kar nekaj grešnih dni. Tolažba če le tako nadaljujem bo kar v redu - samo, da preskočim magično številko 6 spredaj pa veselo naprej ! Bodite pridne! janadr
Dober dan! Punce, kakor sem imela huuuuddoooo krizo v nedeljo, je ponedeljek in včerajšni vodni dan uspel 100%. Vodni dan z lahkoto preživim, isto je bilo pred natanko enim letom. Moj rezultat je 3.1. 98 ali 99kg ne vem točno 1.2. 93kg, recmo -5kg Moja višina je, vsaj upam da še 169 cm. In zopet sem tam, kjer sem bila pred novim letom. Sedaj pa v boj da se mi pokaže številka 8. Pa sej sem že malo obupala, ker si tako preklemansko želim in mi ne gre in ne gre. Psiha, ni kaj. In telovadit bo treba začet, pa tko sem bila pridna (SEM BILA). Lep, sončen pozdrav in veliko uspehov še naprej! beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 01. feb 2006 10:04:06 Sporočilo je spremenil(a) beba dne 01. feb 2006 12:45:22
Hojla! Tudi jaz sem bila ta dva dneva zelo pridna in rezultati so več kot odlični.Sklatila sem natanko devet kilogramov.Tejčica,zanimivo,kajne,kot bi se bili zmenili .Dajva se še zmenit,da ne bova nič grešili ta drugi mesec,ki je v prejšnjih dveh krogih tudi mene potolkel.Res bi bilo škoda,da bi šel ves ta trud prvega meseca v nič. Bonaca,če te bo Tuna pošteno brcala v rit,se bo mogoče pa njena malo zmanjšala.Mislim,da bosta morali kar eno drugo brcat,Tuna tebe za miganje,ti pa njo za prehranjevanje Punce,jaz pridno beležim vaše rezultate,statistiko pa bom vam napisala jutri. Včeraj smo v službi cel popoldan debatirali o ločevalni dieti in mogoče mi bo celo uspelo dve sodelavki prepričat,da se je lotijo.No,bomo videli,kako bo,ker nista najbolj prepričani vase,ampak bi tuid radi fejst jedli in bili vitki,kar pa seveda ne gre. Za vse punce,ki vas daje kriza pa tole.Ne se zapirat vase in glodat svojih problemov,ker potem se zdi,da postanejo še večji,kot so v resnici.Meni se zdi,da je najbolje,da se veliko pogovarjamo,pa ni nujno,da ravno o svojih problemih.Zato se le javljajte in klepetajte z nami in mogoče se bo lepega dne našla kakšna rešitev.Če pa se boste samo zapirale vase in se smilile same sebi,potem pa že ne bo nič. Jaz zmeraj pravim,da so na svetu ljudje,ki jim gre še mnogo slabše kot nam,pa so vendarle polni pozitivne energije in ne obupajo,temveč se veselijo vsakega novega dne,ki jim je dan na tem svetu z upanjem,da bo pa ta dan vendarle prinesel sonce v njihovo življenje.Upanje bo zmeraj in to je tisto kar nas drži pokonci.Zatorej upajte in se veselite življenja! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljene sotrpinke! Ja, tudi meni je vodni dan uspel. Mislim, da je vodni dan celo boljši od sadnega, kjer imam vedno občutek, da mi nekaj manjka. Priznam, da sem tudi jaz malo grešila. In to je tudi posledica, da sem v zadnjem tednu v minusu samo za 0,5 kg. Opažam kadar imam porcije malo večje sem potem tudi bolj lačna. Torej manj hrane - manj lakote! Moja statistika: 3.1. - 63 kg 1.2. - 57,5 kg Pozdravček! Marcipan
Marjetka cvetka, pa sva res ves čas skupaj. Glede dogovora brez grehov za drugi mesec, sem pa takoj za! Pa tudi s takim minusom v dugem mesecu kot je bil v prvem, bi se takoj strinjala. tejčica
Pozdravljene! Juhuhuuuuu! Uspeh je tu!!! Vodni dan uspel 100 procentov. Čeprav pri miganju nisem bila preveč pridna, sem sklatila 5,2 kg v 29 dneh. Tako imam sedaj že sedmico spredaj pred kg. Vidim da ste nekatere še bolj uspešne in pridne. Kar tako naprej! Tudi v cm se kar veliko pozna, tako da bo potrebno kmalu zamenjati vel. hlač. Sklenila sem, da bom v drugem delu , to se pravi naslednjih 29 dni , tudi bolj pridna pri gibanju. Sedaj se mi je noga že tako pozdravila, da bom spet lahko hodila na daljše sprehode z našim kužkom. In seveda se bom skušala še spravit na orbitrek. Vsem veliko volje in upeha želim!!! marja
Vsem ,ki ste imele včeraj vodni dan iz srca čestitam.Mene kot sem že povedala čaka v soboto, zato bom podatke poročala v nedeljo.Med prebiranjem sem videla,da ste nekatere zadovoljne nekatere pa ne jaz pa rečem vsaka kila se pozna saj se za njo dosti trudimo,zato se ne obsojajte in veselo naprej. LP
živijo včeraj sem imela izpit in čeprav sem bila trdno odločena, da ne bom jedla sem se tik pred izpitom napokala bučk paprike in paradajza. No, pa je bilo vodnega dneva, ampak mi je bilo velikoooo lažje na izpit s polnim želodčkom. Imam pa zato danes vodni dan. Jutri se vam bom pa pridružila s škrobom - pa tudi sporočila svoj skromni minus gogy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti