Tina (Artemis): čaj iz ingverja ima okus po meti, zelo prijetnega okusa je, ko je ohlajen. Tudi peče nič. Ja, malo telovadbe je zagotovo priporočljivo. No, danes bi morala imeti vodni dan, pa ga ne bom, ker cel dan brez hrane - meni se potem vrti v glavi. Bom pa zato šla na limfno drenažo s cimetovo oblogo, ki ima enak učinek kot cel dan posta

.
Načeloma ni treba jesti za večerjo isto, dobro pa je če ješ iz iste skupine. Mislim, da je finta v tem, ker se ti zvečer ne da še 1x jesti isto kot za kosilo in avtomatično poješ manj kot če poskusiš kaj drugega. Jaz imam problem z mesom. Za kosilo gre, ko pa je čas večerje, me ob misli na še en kos mesa kar malce stisne. Isto se mi je zgodilo zadnjič, ko sem za kosilo jedla fižol ter kislo repo. Nisem mogla ponoviti vaje!
Memmy, če ti vodni dan ne bi znesel, si pomagaj z limfno drenažo tako, da bo začetna vzpodbuda. za naprej pa šteje samo volja. Saj razumem, če človek ne živi sam, doma ne more imeti praznega hladilnika in skušnjave so na dosegu roke. sama zase sem razvila eno posebno metodo za dneve, ko imam sadni dan. Po službi grem na telovadbo in pridem domov šele zvečer. Pa si skuham malo cvetače in malo bolj zgodaj spati in sadni dan mine kot bi mignil. Ne vem kje si doma, kako daleč od Ljubljane, a ne bi poskusila za službo pogledati malo dlje od doma? Drugače imam pa sadne dneve na ponedeljek in petek, ker je čez vikend teže bežati od hladilnika.
JamieO