Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vsem sonćen pozdrav z Obale in hvala, ker mislite tudi name. Danes sem malo bolj optimistična. Claudia, poglej v beležko. majdad
Hojla! Majdad,pozdravljena!Želim ti čimprejšnje okrevanje. Marjanco tudi jaz pogrešam in upam,da je vse ok z njo. Ha,ha Tuna,dobr da se obračaš,da ne dobiš na riti odtiskov. Se bosta pa morali z Bonaco res pošteno zbrcat! Ja,ena moja sodelovka je pa včeraj začela z 3md,druga pa mora še premisliti. Encijan,ma dobra si s tem orbitrekom.Meni ga je danes zjutraj uspelo gonit 25 minut.Ha,napredujem. Kalinka,drugi del knjižice je za vzdrževanje teže,ki si jo pridobiš z prvim delom 3md.Zato bi bilo res dobro,da si nabaviš prvo knjižico,da ne boš potem preveč zmedena. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Halo punce! Ko sem vas danes prebirala se mi je zazdelo, kot da ptičke poslušam, ki zjutraj že žvrgolijo in se pomenkujejo. Ptički, ki so lahkotni in v pričakovanju novega dne - toplega sončka in lepe prihodnosti. Ja, priznam sem kar ponosna na svoj minus - je prigaran. Ampak je pa sedaj iziv - doseči 6-tico spredaj. Mislila in upala sem, da je bom dosegla po vodnem dnevu. Pa ni in ni šlo. Nič hudega - časa in pameti dovolj, da gremo dalje. Že večkrat je bilo ugotovljeno, da miganje in še miganje pomaga pri oblikovanju teleščka. Dekleta omenjen je bil Stari grad nad Kamnikom - še rajši imam Sv. Primož. Katera bi še migala? Gremo? Samo na pot se je potrebno odpraviti in vedno zadovoljstvo, da nekaj zase naredimo. Povejte - gremo! Bodite pridne! Jana janadr
1.Ikc:-1,8kg 2.Patricija:-3,5kg 3.Marina45:-4,9kg 4.Memmy:-2,5kg 5.Claudia12:-3,6kg 6.Nena-morje:-3,6kg 7.Tejčica:-9kg 8.Marjetka cvetka:-9kg 9.Lisička:-7kg 10.Janadr:-3,8kg 11.Beba:-5kg 12.Marcipan:-5,5kg 13.Marja:-5,2kg 14.Varja:-4kg 15.Ivonja:-4kg 16.Luna1:-4kg 17.Gogy:-2,5kg -------------------------- Skupaj:78,9kg Povprečno:4,64kg Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 01. mar 2006 20:00:13
No za enega majhnega prašička smo vse skupaj že shujšale!!!!!!!!!!:D] Gremo naprej!!!!!!!!!! Majdad hvala za sporočilo...odgovor te čaka v beležki! claudia12
Ojla. Torej še ena nova. Na tej dieti sem že bila, vendar sem že pred prvim vodnim dnem odnehala. Zdaj sem trdno prepričana, da bom zdržala do konca. Če pa mi gre slabo, pa vem, da lahko na teh forumih najdem veliko takšnih, ki mi bodo pomagale vztrajati še naprej... Zato: HVALA VAM Maja Zoja
Ciao, Evo mene na hitrco, ker "mam ful gužvo. Moj rezultat po prvem vodnem dnevu je -2,5 kg Skromno – ampak nekaj le je. Marjetka cvetka, prosim zabeleži, naj se ve. Hvala , lepo se "mejte gogy
Dober dan punce! Naj vam zaupam, da sem včeraj doma študirala Montignacovo metodo hujšanja. Zanimiva kot vsaka . Nekaj stvari mi je posebno padlo v oči, kar tudi sama doživljam in marsikatera od vas tudi. In ne morem si kaj, da vam to tudi sporočim, mogoče bo potem lažje za nas ali pa se bomo lažje sprijaznile z določenimi stvarmi, ki držijo kot pribito, vsaj pri meni. Čez nekaj časa (čez koliko časa, je odvisno od vsakega posameznika) bomo opazili, da se je telesna teža nehala zmanjševati, četudi se držimo diete. Vzpostavilo se je namreč novo ravnotežje "vnosi" in "iznosi". Ko organizem "spozna", da bo v prihodnje dobival samo toliko in toliko kalorij na dan, se odloči da se bo zadovoljil s to količino in teža se ustali. Če preučimo preteklost katere od debelih oseb, bomo v večini primerov odkrili, da si je največ kg nabrala, ko se je leta in leta držala hiperkaloričnih (hitrih) diet. Pomembno je vedeti, da je vsaka nova dieta manj učinkovita od prejšnje To je nekaj stvari, ki tudi nam "grenijo" življenje. Je zelo zanimiva dieta in mogoče se je bom enkrat tudi lotila. Zaenkrat ostajam na 3MD, saj upam da bom končno prišla na tako željenih 86kg, kar pa zaenkrat kaže da v tem krogu ne bom. ŠE NEKAJ ZA TISTE KI IMATE PROBLEME S PREBAVO, ravno tako prebrano v tej knjigi. Zaprtje je običajen pojav, ker med dieto ne uživamo trde hrane. Tega se rešimo, če jemo solato zabeljeno z limoninim sokom. Lep, sončen pozdrav in pridne bodite!!! beba
Hallo! Marjetka cvetka, ti pa si res ena pridna punca, ko tako lepo skrbis za naso statistiko! Muci, ki nam je naredila tabelo, pa se nic vec ne javi???? Pravkar kuham kosilo za danes: prazen krompir in kitajsko zelje v solati.Za vecerjo bo pa paradiznikova solata z avokadom. Surfam tudi po nasi bazi receptov za jutrisnjo sladico......madonca, se je tezko odlociti !!!! Veliko uspeha vsem skupaj in pogumno naprej!!!! Nena Nena-morje
Pozdravljene! Joj, kako se veselimo , ko smo izgubile te kg. Res smo kot ptički, ki se vesele prihoda pomladi, kot je omenila Jana. Jana strinjam se da gremo na Primoža ali pa na grad. Sem za. Samo zmenit se je treba . Pozdrav! marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti