Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Čao,tud jaz sem bila pridna in se držala vode,kot pijanec plota.Danes pa je bil mesek z zelnato solato,pol po smo šli na smučanje.Sem oblekla nove smučarske hlače ki so zelo tople,ampak ker se še nisem spravla smučat,sam gledam in me je zeblo v noge.In sem se odločla,da si kupim smuče.nočko. luna1
aplavz za vse, ki ste vzdržale tole luno. A ne, kako potem mesni dan pade na prazen želodček. Jaz bi za meso dala vse. Sem danes po dolgem času uživala v krvavicah in kislem zelju - uf, kako je sedlo.... Prav močno sem si jih želela. Mož pa še pražen krompir zraven. Jutri pa si bom jaz privoščila krompir in solato - bo tudi Sedaj pa samol še lahko noč - je že pozno Dušanka
Encijan, še en odgovor sem ti dolžna. Jaz se strinjam, da damo vstopnico novim na način, ki si ga pripravila. Samo domeniti se je potrebno, katera (ena ali več?) bo poskrbela za to. Lep dan vam želi jankica
Dober dan! Naj se malo oglasim in povem kakšna je moja situacija. Pri hrani pridna (do včeraj, sedaj imam tiste dneve) in groooozza, kot kontejner sem bila, vendar žal to vem sedaj ko je prepozno. Danes imam očiščevalno s kuhanim kislim zeljem, seveda če bom zdržala. Telovadbe od 5.1. nič, v soboto pa sem se zopet zagnala in upam da me ne mine. Vaga pa mislim da kaže 3kg manj, saj veste tisto okrog novega leta je varka, saj se dejansko ne zrediš toliko kot se vidi na vagi. Ko se spucaš je takoj nekaj manj. Hema iskrene čestitke, sedaj pa veliko volje pri vzdrževanju. Vsem ki ste uspele v soboto zdržati ob vodi prav tako čestitam, saj mene že sedaj skrbi 31.1.. Lani mi je uspelo, letos pa nekako nisem več sigurna vase. Bomo videli. Vsem ki imate probleme z zdravjem želim čimprejšnje okrevanje. Marjetka cvetka pravi balzam si, da veš !!! LP beba
Pohvale vsem, ki ste tako pridne. Priznam, da sem ga nekoliko sračkala. Sicer sem ločevala, vendar pa sem imela v soboto tri obroke + sadni zajtrk, v nedeljo pa sem zamenjala dan za beljakovinskega - mesno kosilo. Se pravi tudi zame črna pika danes. Poboljšat se bo treba. varja
haj Danes je pri meni na vrsti najprej tehtanje in rezultati so: 07.01.2006=76,5 16.01.2006=74,5 No sem kar zadovoljna,saj počasi se daleč pride.Najbolje bom vesela ko bo na tehnici spredaj številka šest. Danes imam škrobni dan in si bom pripravila pirin rižek z porom. Upam ,da bo še kakšna poročala svoje rezultate,razen če ste prekinile ponedeljkovo tehtanje. POROČAJTE! LP kristina
Posiljam vam soncek iz Sarajeva, In pa mojo statistiko. 7.1. 62,4 kg 16.1. 62,6 kg Moji grehi se mi poznajo, ampak sem kar pozitivno naravnana. Tudi z vzdrzevanjem sem zadovoljna. Samo da ne gre nazaj gor Danes na sporedu frizer, zmanjsani obroki in fitness. Solata se vraca na jedilnik pa 4ih dnevih premora. Ostanite pridne, sarajka
Najprej podatki: 07.01.2006: 74,3 16.01.2006: 73,4 Izgubila sem 0,9 kg in sem zelo zadovoljna!Pred nami je se 11 tednov, in ce izgubim vsak teden toliko, bom imela na koncu tezo, ki sem si jo zastavila! Danes imam za kosilo pecen krompir, gobovo omako in zeleno solato, za vecerjo pa kuhan krompir in kisle kumare. Uspesen dan vsem skupaj! Nena Nena-morje Sporočilo je spremenil(a) Nena-morje dne 16. jan 2006 10:10:45
Hojla! Kako kaj punce? Vidim,da ste nekatere pridne in se redno tehtate in poročate.Le tako naprej punce!Majhni neuspehi in greheci pa nas tudi ne bodo odvrnili od zastavljene poti,kajne. Moram povedati,da sem jaz zelo pridna in nič ne grešim. Danes si bom naredila musako iz krompirja in leče,jutri bom pa za kosilo slanike,posute z sezamom. Še statistika:7.1.06=108 16.1.06=105 Se nimam kaj bunit,kajne! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ojla! Včeraj sem spet malo grešila, pojedla sem malo pohanega mesa in krompirja -pripišite mi veliko črno piko- danes mi je pa tako slabo v želodcu. Ne vem, ali se želodec navadi na ločevanje, ali je krivo kaj drugega. Enkrat sem že naredila tak greh, pa mi je bilo naslednji dan tudi slabo. Naj bo to zame ena šola, d ne bom velč delala napak. Danes imam za kosilo zelenjavno rižoto pa solato. Vsekakor grem z vami naprej, čeprav se ne javljam prav veliko. Pozdravček! kamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti