Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Kako kaj,lunice,ste preživele. Zaklina,ko je vodni dan,se cel dan pije samo voda,od jutra do naslednjega jutra.Punce pa so bile na luninem postu,zato so zjutraj še lahko pojedle nekaj sadja,kajti pred lunino meno lahko nekaj malega poješ,seveda najbolje sadje.Ko pa je lunina mena,potem štiriindvajset ur piješ samo vodo. Torej,ko bo naš vodni dan,nič sadja zjutraj.Drugače pa ti kar vprašaj,naj ti ne bo nič nerodno. Jaz bom pa danes grško solato,sem si jo že naredila in me čaka v hladilniku. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Soncen pozdrav, Janadr, kar tako naprej s tvojimi godrnjaci. Na vsake toliko jim ena vzgojna ne bo skodila. Mogoce bodo le zaceli ceniti ves trud, ki gre v pripravo kosila sedaj ko so ga morali sami pripraviti. Danes sem stopila na vago in se kar malo zamislila. Grehi z moje rojstnednevne zabave so me kar malo obdrzali na tezi ispred enega tedna. Danes bom malo bolj pazila, tako da bom do jutri zjutraj mogoce kaj popravila svoj rezultat Sem pa optimist a? Drugace bom danes na jogurtu. Nekako mi ne pase mesek. Sem si ze namocila lan v jogurt (da me malo ocisti grehov) za zajtrk, za kosilo bo solata, za vecerjo pa ponovno jogurt. Pa seveda veliko vode cez celi dan. Bodite pridne, sarajka
Bravo punce za uspešno luno! Res imate voljo. Danes je pa mesek na vrsti. Jaz si bom spekla eno perutničko in nogico, zraven pa skledo radiča. Sem pa komaj pol ure nazaj zajtrk pojedla. Namočila sem si slive, saj sem zadnje dni bolj zaprta. Upam da me te poženejo. Sem pa spet sama doma. Mojedva sta pri njegovih. Saj mi kar paše, ker ne morem govorit in tako sem prisiljena da sem tiho. Mi je pa končno vročina padla, samo še zvečer se malo pojavi. Kašljam pa še vedno tako, da se cel blok trese. Preživite lepo nedeljo! tejčica
Tako, pa sem spet sita.Sem se pravkar najedla pecenga tofuja z zelenjavo in crne redkvice v solati!Moram pa priznati, da kolicinsko ni bilo ravno veliko, se ti zelodec skrci po vodnem dnevu!Za vecerjo si naredim golaz iz tofuja. Jutri se ne pozabite stehtati in porocati! Soncen pozdrav Nena Nena-morje
Halo punce! Poročam: vodni dan uspel. Do 11 ure sem bila samo na čajčkih brez sladkorja in lešnikih v lušinah - no ja. Nato je sledil /jaz in pes Pino/ skoraj planinski pohod. Nato težave, ker mi je gsm zatajal in se z možem nisva dobila tam kjer naj bi se zmenila. Malo me skrbi, da se ne bom prehladila, ker sem čisto premočena - *spodnje perilo* čakala na moža na mrazu cca 1/2 ure. Ti deci decasti. Za kosilo: meso in pečen korenje iz pečice /in malo krompirja/ ter zelnata solata. Sedaj pa pečem rožičevo pecivo oblito s čokolado. Moram imeti moč in nič jesti! Juti poročam o izidu tehtanja. Bodite pridne ! Jana janadr
haj Danes po zelo dolgem času sem prečikirala forum in vas vse lepo pohvalim zelo ste pridne.Jaz sem z dieto začela 7.1.2006. marjetka cvetka tebe prosim če se tudi jaz lahko vključim v vašo razpredelnico hujšanja. Seveda če me boš vpisala. Moji podatki so višina 160 starost 38 teža začetna 76,5 Nasledje tehtanje opravim jutri in poročam. lp kristina
Hojla! Vodni dan sem preživela, zjutraj sem imela en kg manj kot včeraj. Ta kg pa sem verjetno že dobila nazaj, ker je bilo kosilo obilno in dobro (obiski!). Sicer pa sem na vzdrževanju do včaraj izgubila 3 kg. Janadr. - čestitam ti za tvojo prefriganost, da še malo dedce ponucaš. Marjetka cvetka, ti pa imaš dar govora (pisanja), da nas malo spucaš! Hema, ti pa to veličastno sliko lahko pustiš v albumu, predlagala bi celo, da še druge, ki so tako aktivne, še kaj prilimajo - mogoče nov podalbum "šport in rekreacija". Lep pozdrav Kristini in pa vsem ostalim novim in starim. jankica
Dober večer punce! Smo ravno prišle domov, ker smo bile cel vikend pri dragemu v Velenju, pa še rojstni dan smo praznovali danes. Pa mi je uspelo, da se strogo držim diete. Včeraj sem jedla sadje, za večerjo smo se vsi sladkali s pečenimi jabolki. Danes sem pa jedla meso in solato, torto in sladoled pa sem preskočila. Začuda se mi niso nič sline cedile, ko so ostali nazdravljali z vinom, sem jaz veselo pila velike količine vode, tako, da sem imela sedaj med potjo domov kar probleme, ker me je takoooo na wc tiščalo. Čestitke vsem, ki ste uspešno preživele vodni dan! Četitke tudi Rožici in Tatjani, ki se nam jutri pridružita! claudia12
Pozdravljene! Čestitam vsem, ki ste zdržale na vodi. Danes je bilo prav prijetno ker je bil mesni dan pa še nedelja. Najlepše od vsega se mi zdi na ta dan ker lahko pijem kavo z mlekom. Se mi zdi veliko bolj dobra ker si jo privoščim samo na B dan. Zelo ste pridne z javljanjem. Marjetka cvetka in ostale HVALA VAM - vse je lažje ko pridem do računalnika in vas preberem. Vidimo se 18. ob 17 uri v Santani. Lep potdrav Marina 45
Punce, mene pa tako v hladilnik vleče. Je tašča delala kremšnite in sta jih mojedva 8 prinsela domov. 3 sta že zmazala, ostale pa čakajo v hladilniku na lačne želodčke. Ne vem če jih bom do torka lahko samo gledala. Jutri pa ima še moj dragi rojstni dan in moram še nekaj speči. Sem pred prvo resno preizkušnjo na tej dieti in upam, da mine brez greha. Seveda ob vaši pomoči. Danes sem za zajtrk jedla namočene suhe slive in so tudi dosegle svoj namen, saj sem kar nekaj časa letala na wc. Za kosilo in večerjo sem si pa privoščila pečenega piščanca in skledo radiča. Spila sem tudi kar nekaj bele kave, ki mi zeloooo manjka. Sedaj pa šibam mali prebrat pravljico, da končno mrkne. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 15. jan 2006 20:24:32

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti