Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Bojan,še za nas nekaj,plosimmmmmmm! Marjetka cvetka
živijo Bonaca pozabila pa sem ti povedati da vode v kater je bilo sadje namočeno ne zavrzi ampak jo popij krasna stvar za prebavo. Bojan tudi jaz se pridružujem Marjetki cvetki z prošnjo po posebni slikici za naše srečanje.
Marjetka cvetka, super si, hvala! jaca, hvala za dobordošlico. Punce, vse ste super. Tole mi ni jasno...palačinke bez jajc in mleka... ? Kam bi pa uvrstile "kečap"? Če ga sploh lahko kam... Jaz ga bom pogrešala... Joj, se že vidim...lušno in hkrati zbegano. No, vsak začetek je težek.Se mi zdi, da začnem po praznikih. Do takrat se še veliko več podučim o vsem tem kar ve že obvladate, pa po pravici povedano...da si še privoščim moje najlubše stvari. Pošiljam vam en lep sončen pozdrav iz dolenske, čeprav imam občutek, da ga kmalu ne bo več. Elen
Jesen sej boš šla a ne, vem da si enkrat rekla, da prideš....sej bi nas rada spoznala a ne? Bonaca ja krasno, pa kej pomaga? Lp tuna
Elen,ti bom jutri napisala recept za palačinke.Kečap pa kar na pico daj,pa mal zelenjavce gor,pa bo. Jesen,pridi no,ne se nas bat. jaz že poznam Marjanco,Pa Ribico,Bonaco,Tuno,Lanes,Vipercat(ki se žal nič več ne javlja) in vse so same super punce. Grem počasi na kosilo,sem že pošteno prelakana. Mejte se lepo! Marjetka cvetka
O lepo bi bilo,da bi se srečale in klepetale ves ljubi dan,ampak mi je predaleč,pa še ponoči ne maram vozit sem slepa ko kura.Mogoče bo srečanje kdaj vsaj vLjubljani ali bliže pa se takrat vidimo.Saj vas spremljam kar naprej,tako,da se mi zdi,da se že kar poznamo.Samo v živo je pa čisto nekaj drugega,pa bomo že nadoknadili.Zaenkrat je važno,da sem pridna,brez grehov,če pa nisem,pa grem na bližnji hrib,tam sem pa že nad 1000 m,kjer ni več greha Grem na zelje! jesen
Tuna - ja pomaga. Pa čakre odpira. bonaca
Javlja se muha enodnevnica, ki je uspešno prebrodila začetniške težave drugega kroga.Torej, gremo naprej. Mnogo vas je novih, nekaj pa tudi že znanih. Mene lahko tudi prištejete k srečanju v Celju. Nekatere se bomo še videle. Marjetka cvetka , saj prideš? Dušanka, tvojo bolezen poznam, to je imela pred dvema letoma tudi moja mama. Zato vem, kako ti je. Drži se! Primorka in Štajerka sta na "zvezi". Marjanca je OK. Jo lahko pozdravim v vašem imenu? majdad
Majdad hvala za novice o Marjanci. Nas je vse zanimalo kako je. Seveda jo pozdravi v našem imenu. Upam, da ji bo sin sprintal tele naše pogovore, da bo na tekočem kako je z nami. Upam, da pride čimprej domov. Pa krasno, da se bomo spoznale v Celju. bonaca
No tule pa še vic za Marjanco in seveda za vse ostale tudi: Hipnotizer hipnotizira vse gledalce. Najprej reče: "Spanje." in vsi zaspijo. Nato reče: "Smejanje!" in se vsi pričnejo smejati. Zatem se sprehodi po odru in reče: "Jok." in ulije se reka solza. In ko je že hotel vse zbuditi se spotakne .. in pri tem zakleje .. "Sranje!..." bonaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti