Živio!
Še moj raport.Včerajšnji vodni dan preživela s hudim popoldanskim glavobolom,za pol urce sem se spravila v vodoravni položaj pa se je stanje malo izboljšalo.Danes je zelo turoben dan ,počutje pa je kljub temu boljše.Kje je že tisto sonce...??
Komaj čakam na kosilo.Danes bomo imeli segedin golaž.Po trebuhu se mi že delajo pajčevine,joj kje je še štiri ura!
Rožica, slišim nekaj,da obupuješ.Nikar no,trije tedni niso kar tako,če zdaj prekineš boš morala spet iz nule štartat.To se nikoli ne izide dobro.Telo se je navadilo na takšne vnose hrane,zato pa vedno počasneje hujšamo.Telo lahko počasi navadiš da preživi samo z kakšnim jabolkiom.
Dušanka,ko je imela znanka vnetje žil na nogah si je pomagala z obkladki Švedske grenčice,baje da ji je olajšalo bolečino in se tudi hitreje pozdravilo.Bom preverila v zeliščni knjigi.
Dobrodošle vse nove nove in nove stare,pa veliko uspeha in dobre volje!
Danes je tak zoprn dan da bi prav prišel kakšen vic,kaj praviš Bonaca?Da malo razmigamo trebušne mišice.Pa tudi kakšna pesmica bi prišla prav a ne Marjetka cvetka,včerajšnja je prav simpatična.
Bodite še naprej tako pridne,pa ne preveč grešit
čao
maza

Lazanja iz palačink