Drage punce!
Joj, upam, da se me sploh še spomnite! Zelo dolgo se nisem nič javila....3md sicer nisem več, ampak vseeno kar dostikrat preberem, kaj se vam dogaja. Jaz sem mrknila, da sem lahko prejšnji petek odnesla sfiniširano diplomo (samo zaključek še manjka) k mentorici. Zdaj pa čakam in upam, da ne bo imela preveč pripomb!!
Vmes sem se tudi zaposlila tako da se doma navajamo na moj nov daljši delavnik, saj sem prej delala tudi vsak dan, le manj časa!!
Vidim, da se pripravljate na srečanje, pa bi se vam tudi jaz pridružila, saj je to na petek, edino pogruntat moram, kako vozijo vlaki in podobne zadeve, da potem še pridem do doma!
Moje kilce so pa takole; po 3md sem imela približno 66, potem malo testirala montignaca, ki mi je bil všeč, samo kaj ko so mi med pisanjem diplome hodile po glavi le sladkarije in žemlje (niti slučajno take iz polnozrnate moke :o)), no tako sem si pripisala z diplomo skupaj tudi nekaj kilc, ampak jih je zdaj že nekaj odplavalo, odkar sem nazaj v vsakodnevnem pogonu, ko ni več časa za razmišljat samo to, kaj bi človek jedel....ko pa samo sediš in bi moral brat in pisat bi pa jaz samo jedla in skoz sem tudi lačna!
Vidim da ste nekatere zelo pridne z vzdrževanjem in ponovnimi krogi, jaz mislim, da bom poizkusila kar malo po pameti, predvsem pa sladkarije zelo izjemoma, ker vem da me to najbolj nese!
Upam, da se me sploh še spomnite in da me boste vzele v družbo za vaše srečanje, saj me še vedno zanima, kdo je za imeni, ki so me spodbujala takrat 3 mesece!!
Imejte lep dan!!
Sarica