Ločevanje živil 90. dni - 5. del

MOKI-CESTITAM!! To so moje sanje in upam,da jih iresnicim do novega leta,ceprav imam 72 kg! Pri 70 se mi vedno ustavi in noce dol niti za polovicko!! Ampak tokrat pa vtrajam do konca!! Sem ti malo "faus",ampak ti privoscim,ker vem da si vlozila kar nekaj truda . Kaj telovadis? Danes praznuje hci s prijateljicami rojstni dan-jaz pa na sadju!! Mama ji je spekla bozansko cokoladno torto,moz bo pekel cevapcice z lepinjo ,pa ledena kava... Amak jaz grem zdaj delat recept od Masenke-sataras brez jajc z dodatkom gobic!! Vreme nam je hvala bogu naklonjeno-bomo uzivali. BODITE FAJN-VOLJA VELJA!!! delux
Pozdravljene v tem lepem dopoldnevu! Moki, tudi jaz čestitam!! Meni še precej manjka do tam, vendar sem na dobri poti!! Zjutraj sem tekla, bilo je precej sveže, vendar zelo lepo. Ker imam tudi jaz S dan sem si pripravila sadno solato, čeprav mi tako diši polnjena paprika, ki jo pripravljam! Ampak danes ne bo nič!! Delux lepo praznovanje, vsem pa prijeten vikend! LP darkad
OJLA! Še danes nimam svojega računalnika,ampak sem vse prebrala za nazaj in tako: - ČESTITKE ENCIJAN - ČESTITKE MOKI Kaj pa vse ostale,ste resne,vztrajate,verjetno bolj kot jaz.Ta teden sem imela krizo,ne vem kako se ji reče,ampak ta kriza je takšna ,da zelo vpliva na mojo dieto.Vsak dan sem se pregrešila in sploh n imam volje kot prejšnji mesec. Kar širim se ,vseeno mi je kaj dam v usta in kdaj,nič ne telovadim,za nič nimam volje samo ene hlače na elastiko imam,pa še te so tričetrt,ko pa pregledujem kataloge o oblekah pa sanjam in sanjam,tole bi imela,pa tole.... No tole res ni bila spodbuda za vse pridne,bom pa tudi jaz nabrala volje čez vikend in potem resno štartam brez prekrškov. LIDIJA si zraven? nejas
Tole sem pa pozabila! Ali veste kdaj se največkrat pregrešim? PRED KOSILOM. Ko kuham in čakam ,da bo kosilo pripravljeno ne zdržim več in začnem hlastati za vsem kar pride najprej v usta.Za na vrh še pridno pojem kosilo. ŽALOSTNO TODA RESNIČNO!!!! nejas
Živjo. Tudi jaz danes nisem zdržala. Spekla sem kruh in grema nad njega. KATASTROFA, ne pečem več kruha, ker potem tako diši po celi hiši, da se moraš pregrešit. Zanima me še nekaj. Ko začutim lakoto, grem hitro pojest kakšno sadje, tako da ga dnevno pojem dobro kilo. A je to fejst narobe,upam da ne. Uživajte na sončku in lp. metoda
Nejas,Nejas,ne ga tako lomit,no!Takšen način hujšanja mi je sicer poznan,saj težko ni,ampak rezultati so bolj klavarni.Punca,ne samo sanjarit,vzem se v roke in si sanje uresniči. Metoda,mislim da poješ malo preveč sadja.Toliko ga jaz pojem na sadni dan,druge dneve pa pojem po tri sadeže,dva za zajtrk in enega za malico,potem pa si lakoto tešim z vodo ali čajem. Darka,zelo si pridna,da se vsako jutro takole potrudiš.Jaz pa sem za telovadbo bolj lena,bogi orbi čaka v kotu da se ga usmilim,jaz pa kar odlašam in odlašam. Ma,mejte se lepo,grem šemal lovit sončne žarke! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Delux, tudi meni se je teža ustavila pri 70. Tri mesece se ni nikamor premaknilo, potem pa včeraj... Vsem svetujem, da ne premišljujte preveč o tem, da ste na dieti. Jaz se že od novembra lanskega leta tako prehranjujem, pa nikoli ne mislim o tem, da sem na dieti in se ne smilim sama sebi. Tudi če gremo jest ven, vedno najdem pravo kombinacijo zase. Nekateri so vegetarjanci, drugi presnojedci, jaz pa hrano ločujem. To je moj način prehranjevanja. Še na misel mi ne pride, da bi jedla drugače. Kadar pa se pregrešim, je to zavestno in nimam nobene slabe vesti. Telovadim pa skoraj nič. Malo v šoli - sem učiteljica. Po novem tudi kolesarim. Potrudila se bom, da bom šla večkrat plavat. To pa je zaenkrat vse. Aja, saj res. Po novem hodim peš v službo, prej sem se vozila z avtobusom, ker so me bolele noge. Lep pozdravček. moki
Hojla! http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548786/?ob=3 Poglejte si komentar pod sliko! Pa še jedi za vse dneve! http://3mdobroki.moj-album.com/ Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Punce mene pa zanima kako je s pitjem juhe ali se pije vse dni po kosilu?Pa še to a pijete kavo z mlekom ?Lepo nočko pa uspešen in lep teden vam želim.Čiv buc bav. kepca
Kepca, juha naj bi se pila vsak dan po kosilu, razen na sadni dan ne. Jaz je nisem pila nikoli. Kava z mlekom je dovoljena na B dan. Tudi tukaj sem si jaz nekoliko prilagodila pravila. Kadar sem pila kavo v lokalu, je bila to vedno kava s smetano. Doma pa vedno pijem kavo brez vsega, z natrenom. moki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti