Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ups! Znate kaj mi se dogodilo!? Skuhala sam za kosilo tak fino jelo - ohrovt i janjetinu lešo s maslinovim uljem (s krumpirom i mrkvom, peršinom). I dok sam hranila hčerkicu, tak mi je fino zamirišalo da sam pojela ono kaj je njoj ostalo u zdjelici (3-4 žlice). Jednostavno, nisam mogla odoliti tom mirisu i okusu. Inače, danas mi je sadni dan. Tješim se kaj sam sutra B dan pa sve ide otpočetka. Baš mi ovaj kiks i nije trebao. Tak sam žalosna da bih najradije stavila prst u usta (pardon za izraz)! A nije me spopala kriza, već sam slaba na to jelo! Lidija...
Lady_L, kar smiliš se mi, ko si se tako zasikirala. Upam, da si kiks že prebolela. Pa saj so bile samo 3-4 žlice. Dobra si, da si nisi potem, ko si jed okusila, naložila še cel krožnik. Kar pogumno naprej! Riba-ribica, ali nas še kaj bereš? Če ja, potem ti povem, da na slikci tvoji "Polnjeni paradižniki s kus kusom" zgledajo krasno. Kaj, ko bi jih uvrstila v album za 3md obroke? Saj si jih lahko zase pripravimo tudi brez parmezana, za ostale pa vse po receptu. Marjetka cvetka je pa pridna, danes je objavljen njen recept http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=7017 jankica Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 18. avg 2006 06:57:39
Pozdravljene! Dekleta oprostite, da se prej nisem javila. Enostavno ne pridem do računalnika zdaj, ko ima moj mož dopust, potem pa še tamala. Tako, da vedno izvisim. No, pa preidimo k stvari. Kot že rečeno sem imela v sredo vodni dan. Šlo je kot po maslu. Popila sem okoli 4 litre vode in čaja. In uspeh hujšanja? Skoraj pet kilogramov v mesecu dni. Ko sem videla rezultat na tehtnici, bi mi kmalu oči iz jamic vrglo. Kljub temu, da na začetku ni in ni šlo kot bi moralo. Res sem vesela, da imam toliko kilogramov manj Nejas me je spraševala kakšne omakice delam, da jih tudi drugi jejo. Enake kot pred dieto. Razlika je samo v tem, da mojima dvema skuham še kaj zraven, jaz pa pojem kos kruha pa je. Glede začimb, pa ti pošiljam link, pa si poglej kam gre kakšna začimba. http://www.grajskikuhar-sp.si/začimbe-navodila.shtml Jankici pa sporočam, da vodica še vedno teče in bo še kar nekaj časa tekla. Čez 29 dni bo zopet tekla v potokih. LP! fakin712
Nekaj link nagaja, zdaj pa ne vem kaj sem narobe naredila. Ko sem link preverila, je pravi, ko pa ga hočem odpret, se pa noče. Se opravičujem. LP! fakin712
http//www.grajskikuhar-sp.si Mislim, da je zdaj pravi link. LP! fakin712
Mene pa zanima: 1.) ali lahko jem sadje v več obrokih.....če vstanem ob 6h.....mi en obrok do kosila namreč ne zadošča 2.) na B dan....ali lahko dam limonin sok v kalamare v solati?
HOJLA DEKLETA! Po dolgem času se vam malo javljam.Toliko da veste da še obstajam. Problemi ostajajo isti KILOGRAMI! No ja po enem letu sem si nabrala cca 6kg! Znak za alarem Trdno sem odločena da ponovni krog štartam v ponedeljek, če mi bo uspelo pa vam sporočim. Vem da sem rekla da pričnem 1.septembra a se bojim da bom do takrat pokvarila že vse kar sem do sedaj naredila na sebi. Ne najdem klika v glavi se mi je po mojem izgubil nekje na dopustu. Vidim da je na foromu precej novih sotrpink! Vse lepo pozravljam! Ja ampak prav vesela sem da poznam še nekatere izmed vas Marjetka Cvetka, Jankica, Tuna.... Upam da bo v kratke organizirano še kakšno srečanje.Mogoče v jesenskem času ko bodo šli otoci v šolo in ko še ne bo snega da nam jo ne bi spet zagodlo vreme kot takrat v Trzinu! Za enkrat toliko sedaj pa šibam dokončat kosilo in potem saj veste delo!!!! any
Mene pa zanima: 1.) ali lahko jem sadje v več obrokih.....če vstanem ob 6h.....mi en obrok do kosila namreč ne zadošča 2.) na B dan....ali lahko dam limonin sok v kalamare v solati?
Šjorca, če nimam dovolj en obrok sadja do kosila, si tudi še kakšnega privoščim, brez slabe vesti. Pa veliko vode moraš popit. Limonin sok lahko daš na solato. Sigurno ne bo nič narobe. Nasplošno pa imam danes zelenjavno sadni dan, ki je minil brez problemov. Veliko uspehov tudi ostalim še naprej. LP! fakin712
ANY , pozdravljena ! Bila si že pogrešana , ker se nisi nič javila. Smo že spraševale po tebi???? Upam, da se boš sedaj večkrat javila. Pozdrav! marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti