Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla, druščina. Najprej moram čestitati Heleni. Res si sila. Čestitam ti za res lep uspeh. Ti si nam res prava spodbuda, da tudi sami nekaj naredimo zase. Moj sposojeni kuža se nekje potepa, tako da je moja rekreacija z njim kakor kdaj, drugače pa sem začela sedaj, ko je lepše vreme, pešačiti v službo. Dobesedno več energije imam, kot če se prestavim iz postelje v avto in potem na stol v pisarni. Povejte mi, je še katera tako zaspana kot jaz? Sem jutranji tip človeka, ampak sem začela v zadnjem mesecu dvomiti o sebi. Komaj se spravim iz postelje. Potem pa rabim malo morje časa, da se sestavim. Ker ste me tukaj spomnile, da je lunina mena, sem bila pridna in se držala vode, vode, vode. Mi je že skozi usta ven "plajhala". Stare članice se bolj redko javljamo, ampak jaz vas berem ne sicer redno, ampak vam sledim. Moje kile so tako, tako. Bolje bi bilo, če bi jih bilo manj, kot jih je. Vsem novim želim veliko uspeha pri klestenju kilogramov in ne obupat, ko pride kakšna kriza. Želim vam lep sončen dan. Gobica
Joj kako ste me razveselile, kar nisem mogla verjet, da imam res 4 strani za prebrat. Pozdravljene vse! Čestitke tebi Helena! Jaz spet nisem na dieti. Sem se pa stehtala in ugotovila, da kilogrami zaenkrat stojijo. Me je dotolkla bolezen, tako da jem zdaravila, ki pa jih moram uživat skupaj s hrano. Kar pomeni, da že zjutraj ob 10:00 jem kakšen jogurt s kosmiči,...., in seveda tudi ob 22:00 ... no to so moji grehi. Upam da bo čimprej bolje. Encijan lepo da se spomneš name ko se sladkaš.... Opažam da ste vse pridne, (vodne, ,.....) čeprav se bolj malo javljate....... Posebej moram pohvaliti Jankico, ki tako skrbi za promocijo naše strani, za nasvete novinkam in za pošto.... Opazila sem tudi, da se malo izobražuješ, tako da boš me lahko nadomestila, oziroma nam pomagala tudi pri urejanju strani....... Suuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr!!! Tuna si kar mislim zakaj nisi bila za vikend pridna. ne me kregat, spet nekaj sklepam,........ mogoče spet prehitro in narobe.......... Si bila v Velanju na podelitvi medalj z vašega odbojkarskega tekmovanja??? Jaz sem bila bilo je enkratno, zelo lep dan, kljub muhastemu vremenu. čauči. Zdaj pa grem naprej k zdravniku............. Lep dan. Rožica.
ja ja Rožica bila sem tam...bilo je super...Kako pa si ti zraven prišla? To pa je fešta, a ne? Lp tuna
Hojla punce! Ravnokar sem prišla domov. Se pa na čakaš? Kaj moreš se potrpi, če je treba......... zdaj pa si naberem novih moči in mirne živčke za jutri, bom verjetno spet čakalaaaaaaaaaaaaaa........... Ja tuna saj veš družinski člani so bili tudi dobrodošli............ To pa je fešta ja!!!!!! SUPER! Če sem prav ujela ste zasedle tretje mesto, čestitam. Samo naše so bile pa boljše, a ne? Lep dan.
Hojla! Extra, tudi jaz ne pojem na koncu juhe, na to še pomisliti ne morem, kaj šele, da bi jo res pojedla. Sadje načeloma ni problem, tudi prebavnih motenj nisem imela, res pa je, da se mi je prebava celo uredila. Danes imam belj. dan, sem jedla piščančka in zeleno solato. Zvečer pa še ne vem - sem še sita, pa sploh nisem pojedla ne vem kak dosti... Moram priznati, da imam majhno krizo. Vseh dni se načeloma držim, vendar sem se že malo naveličala, nonstop razlagati v službi, da ne grem na malico, pa da imam kavo brez sladkorja, pa non stop neki roj. dnevi.... Pa predvčerajšnjim sem naredila en greh: spila sem 1 kozarec piva Packa jaz. Sem imela kar slabo vest. Pa še nekaj! Totalno premalo pijem. Sploh se ne spomnim..... Hvala vsem, ki me/nas vzpodbujate. Zeloooo pomaga. Lep dan še naprej! Esis
Hojla dekleta, tudi meni je uspelo zdžati na vodi in čajčkih. Se prav super počutim. Danes sem skoraj pozabila na sadni zajtrk in šele ob 16. uri jedla kosilo. Sploh nisem bila hudo lačna. tudi zeblo me ni kot ponavadi. Čestitke tudi vsem ostali, ki so uspele zdržati na vodi. Tudi vsem, ki se pridno držite diete in se rekreirate. Ja Tuna, Danes sem imela 61 kg, a po vodnem dnevu. Sicer jih imam tudi do 62, 5kg. Pa ni panike. Se poskušam držati luninih men. JAnkica, te sponmem na naslednjo meno, krajec v nedeljo, sadje ali zelenjava. Včasih mi ne znese pa prestavim sadni ali zelenjavni dan na naslednji dan. Sej gre. A pazit je treba kar naprej. Imela sem teževe z mrzlimi nogami in riokami in sicer takoj, ko sem se najedla, po kosilu. Na predlog sodelavke po koilu pojem nekaj sladkega. Ampak, deklata jaz vzdržujem težo. Tiste, ki ste na dieti počakajte s sladkarijami. Sicer pa še iščem način prehranjevanja, Sadje do 12. se vedno, tudi ločujem še vedno. Sem se navadila. Le sir, ki naj bi bil nevrtalno živilo, uživam zraven mesa, testenik, krompirjka, riža..., ampak mozzarelo. Dostikrat zvečer jem kar jogurt in musli... Tako je trenutno z mojim prehranjevanjem. Pa gre. Na odbojko še hodim, a je med počitnicami ne bo. S fitnesom in jogo pa sem do jeseni zaključila. POskušam se spraviti na rolanje, kolo, hodit ali tečt, pa mi še ne gre. Res pa je, da imam zdaj proti koncu šolskega leta bolj malo časa za rekreacijao. BOm pa imela potem zaslužene počitnice. Takole, spet sem se razpisala. Vsem želim, lep preostanek dneva in veliko uspeha zgubljanju in vzdrževanju teže. LANES
Oprostite za napake, pri hitrem "klofanju" po tipkovnici, mi večkrat prsti kam pobegnejo. A važno je, da se razumemo, spodbujamo in imamo lepo. LANES
Dobro jutro drage moje!!! Lepo pozdravljene in Hvala za čestitke!!!Še enkrat naj povem, da ste ta prave punce in sem zelo vesela, da vas poznam!!! Kako ste pridne pri prehranjevanju!!! Bom morala se v roke vzet!!! Ampak mi mora kliknit, še imam za spravit dol!!! Lanes, pusti napake, kakšne pa mi delamo!!! Pri prehranjevanju si pa pridna, vsa čast ti!!!!!! Lisička, moram tut jaz priznat, da zjutraj komaj zlezem iz postelje!!!V zimskem času pri meni ni problem!! Sedaj so jutra tako čudovita, posebno tale mesec, da se zelo potrudim, da ga prehitim in vstanem prej , ko se svita!!! Ampak so veliki problemi!! Verjetno bo minila ta jutranja utrujenost!!! Esis le tako naprej!! Vse, ki ste bile vodne v ponedeljek vse čestitke!!! Jaz že dolgo nisem bila na vodi!!!!!!!!!!! Moram končat se še pišemo!!!!! Tuna, ko bo zaključek pouka, bi se pa morale malo srečat na kakšni kavici!! Lepo se imejte!!! Čao!!! helena45
Rožica a je tvoj dragi moj sodelavec? Ne me nismo bile tretje, to so bile ljubljančanke, me smo bile tam vzadaj nekje. Eno tekmo smo zmagale, drugo pa smo igrale z vašimi prvouvrščenimi in so nas gladko premagala...ampak me že treniramo za drugo leto. LP tuna
Helena ja reci, kdaj in kje, jaz se vam bom prilagodila. LP tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 14. jun 2006 06:37:24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti