Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ups, napaka, brez težav uspela. tana2
Lep pozdrav! Mene pa zanima ali lahko na beljakovinski dan jem hemendeks - ali pa vsaj ocvrta jajca s sirom?? Hvala v naprej! extra
Pa še nekaj me zanima...sem nova in ne vem ali ste o tem že govorili. Ali je dovolj, da se za to dieto odločiš za samo en mesec? Kako je pa kaj, če se pregrešiš z alkoholom? Zdaj poleti bo dosti žurk in ne vem ali bo šlo popolnoma brez tega? extra
Extra dobrodošla med nami! Ne, ne smeš jesti jajc s sirom. Beljakovine ne smemo mešati med seboj. Lahko pa mešaš jajčko z zelenjavo, ali pa sir + zelenjavo..... Pa dost uspeha! Jaz vztrajam že celo 12. dan Esis
Extra, dieta traja tri mesece. Če se jo lotiš, je dobro, da jo izpelješ do konca. Po treh mesecih sledi še tri mesece vzdrževanja. Rezultati so praviloma odlični. Alkohol ni ravno prava pijača v času diete. Verjetno ti niti ne bo do njega. Ko je beljakovinski dan lahko ješ jajca ALI meso ALI sir + zelenjavo (NE krompirja, fižola, graha, koruze). Želim ti veliko uspeha! moki
Teka, hvala za slike. Pa saj to ni bil samo tek, še prava zabava s plesom in varstvom za otroke in može, kajne. Tana2, bravo za uspešno izpeljani vodni dan. Jaz nisem bila vodna, lažje bi rekla, da sem imela nekakšen lunin post. Dopoldne brez problema, za kosilo špargljeva juha (za ponucat!), popoldne malo krize in fizične aktivnosti, pet čez osem pa mali lonček kefirja (spet za ponucat - 5 dni čez rok - še sem zdrava). Ugotavljam pa, da sem imela na vzdrževanju več t.i. vodnih kot pa sadnih dni. Lanes, najbolje, da me malo zbrcaš in na lunine krajce opomniš, da je na vrsti sadni dan. Očitno sama kar pozabljam, skupaj gre lažje. Extra, pozdravljena. Odgovor si že dobila. Predvidevam, da nimaš veliko za izgubiti ali pa še nisi dovolj seznanjena z osnovnimi pravili diete. Tukaj je "naša" internetna stran z mnogimi koristnimi povezavami: http://users.volja.net/kulinarika/ Esis, kljub temu, da je danes tvoj 13. dan, tudi tebi želim veliko uspeha! Pozdrav! jankica
Dobro jutro drage moje!!!! Kolk ste me naspedirale, da moram pazit, da preveč ne zrastem!!!! Punce hvala vam za čestitke, res sem vesela, da se z mano veselite mojega uspeha !!!!! Polepšale ste mi dneve!!!! Se je splačalo trudit, notranje si tako poln!!Pa še vaše čestitke so me presenetile!!! Punce enkratne ste!!!! Zelo sem vam hvaležna!!! Želim vam uspešne delovne dneve!!! Lepo se imejte in uživajte življenje!!!! Lep pozdrav!!! Helena Hvala!!!! p.s. Teka ne ga tako lomit!!!! ČAO!! helena45
Pozdravljena Helena in Lanes, dolgo se nam nista javili...in sem prav vesela da sem končno zagledala vajini imeni na forumu. Helena kaj naj rečem...čestitke! Lanes kako kg, jih ohranjaš? Kaj pa odbojka še igrate? Extra jaz si kdaj pa kdaj privoščim tudi jajca s sirom seveda brez kruha, ampak po vseh pravilih se tako naj ne bi jedlo. Danes sem na Oh in bom za kosilo jedla polento z golažom brez mesa, sem bila včeraj pridna in sem po dolgem času pripravila kosilo za danes...in še za jutri. Ja ni kaj moj dragi je začel delati in sedaj bom morala še jaz malo poprijeti za kuho...kako je bilo fino ko je bil doma...sploh ne vem kdaj sem nazadnje kuhala. Punce želim vam da prijetno preživite današnji dan! LP tuna
Moj cilj je zgubiti okoli 5 kg zato bi skrajšala dieto...sem seznanjena z dieto,le kakšno malenkost moram še dopolniti. Velika sem 170 cm in težka 65 kg. Na trebuhu se mi je začel delati šlavf, zato sem rekla, da se moram zdaj začeti ukvarjati s tem, da ne bo šlo naprej. Danes je moj 9 dan. Moram priznati, da se bolje počutim. Malo me matra sadje zjutraj, ampak ni panike. Zanima me, sigurno ste žepisale o tem...ali moraš pri B in Š dnevu pojesiti za večerjo iste stvari kot za kosilo? extra
Zanima me kako je z juho po kosilu? Ali je potrebna? Jaz je do sedaj še nisem nikoli. Upam, da ni kaj narobe. Včeraj sem imela sadni dan in imam danes drisko?? Ali se vam to tudi dogaja?? extra

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti