Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Če ima katera danes škrobni dan...kaj si bo privoščila? extra
Extra na Š dan si privošči: - Etin prebranec + solata - zelenjavno rižoto + solata - pečen krompir + solata - solato iz rdečega fižola, koruze, čičerike, paradižnika - krompirjev golaž - pire krompir + špinača LP tuna
Helena CARICA! Vsaka čast! Ti si pa res faca. Jaz bi te predlagala za osebnost leta. Vsako jutri tečeš, ob vsakem vremenu, potem pa še greš na tako tekmovanje. Praviš, da si pritekla na cilj že po 56 minutah ali tako nekako. Jaz pa tečem 5 minut, pa se mi zdi, da mi na čelu piše, da sem se maksimalno rekreirala. Super si! bonaca
Ojla, Bonaca in Lanes, lepo od vaju, da se še javita! Vidve sta nam tudli lahko vsem vzor, saj tako pridno - seveda po 3md - vzdržujeta težo. Extra, v našem albumu imaš 11 idej za škrobni dan, poglej, če ti kaj ustreza (http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548784/). Lep pozdrav! Encijan
Saj lahko naredim za škrobni dan ajdove žgance in repo ali zelje?? extra
Extra, ajdove žgance (z repo ali zeljem) lahko ješ na OH dan, na Š dan pa ajdovo kašo. Večna dilema: predelan škrob so OH, podobno je s koruzo in koruznim zdrobom. jankica
lisička, šele zdaj se mi je posvetilo: obstajata lisička - gobica in lisicka - zvitorepka . Zdaj razumem, zakaj se tako podpisuješ! Oba imena pa jaz preberem enako (s Č), zato sem bila dosedaj malo zbegana. jankica
Hvala Encijan, ampak vseeno mislim, da je Lanes lahko vzor, sama pa ne ravno. Če se vsak popoldan prehranjuješ s sladoledom, ni ravno pohvale vredno. Sicer več kot kilogram res nisem dobila gor, ampak vseeno... bonaca
Ja, Bonaca, pol maš pa srečo, kaj naj rečem! Ampak za te kile, ki si jih dosegla, si se pa fejst borila in pusti se no malo tudi pohvaliti... Čao, lepo bodi... Encijan
Namen sem imela nekaj več napisati, pa sem preveč utrujena od včerajšnjega delovnega dopusta. Slovenski literat (Zajc ali Pavček?) je rekel: če se ne bo bralo, nas bo pobralo. Jaz pridno berem FORUM, ali to tudi velja? Mene ne bo pobralo od branja, ampak pisanja (službenega). Pozdrav! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti