Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! S svojim razredom se odpravljam na piknik. Čakam Neli5, da me pride iskat. Res da je vreme slabo, a upam, da se bomo vseeno imeli lepo. Potrudila se bom, da ne bom preveč grešila. Ta teden sem bila pridna. Shujšala sem še 1kg. Upam, da ne bom danes vse dobila nazaj. Vse vas lepo pozdravljam! moki
Pozdravljeni! Danes imam B dan in se zjutraj pojedla 2 breskvi, za kosilo pa kurjo bedrco brez kože ,pečeno v kapljici olivnega olja in 2 pečeni papriki. Prejle sem popila 2 deci črnega čaja z natrenom. Za večerjo bom pojedla polovico bdrce in zeleno solato. Je to oK ali kaj grešim? Jutri imam Š dan in me zanima če si lahko skuham za kosilo rizi-bizi in zeleno solato? Hvala in lepo se imejte! Romanad
Pozdravljeni! Danes imam B dan in se zjutraj pojedla 2 breskvi, za kosilo pa kurjo bedrco brez kože ,pečeno v kapljici olivnega olja in 2 pečeni papriki. Prejle sem popila 2 deci črnega čaja z natrenom. Za večerjo bom pojedla polovico bdrce in zeleno solato. Je to oK ali kaj grešim? Jutri imam Š dan in me zanima če si lahko skuham za kosilo rizi-bizi in zeleno solato? Hvala in lepo se imejte! Romanad
Živjo! Danes sem imela Š dan in prvič v tem mesecu sem jedla pečen krompir (v pečici seveda). Kako je bil dobeeeer! Romanad vse je OK. Samo jutri ne smeš dati mesa k rižu.....Rizi-bizi je sicer OK. Na Š dan lahko ješ krompir, grah, fižol, koruzo.... Če sem kaj narobe napisala, me prosim popravite, sicer pa uspešno še naprej! Esis
Hojla! Romanad in Esis - rizi-bizi brez mesa je na Š dan v redu. No, vidita, saj vam gre! Moki in Neli5, kako je bilo kaj na pikniku. Sta ubogali otroke? Vreme je bilo krasno, tako, da so tudi ženske na DM teku v Tivoliju lahko uživale. Helena, kako je bilo? Upam, da si šla vsaj ti in zastopala naše barve. Imejte se! jankica
Piknik je uspel! Otroci in odrasli smo se zabavali. Vreme nas je delno ubogalo. Glavno, da so otroci lahko igrali nogomet in se igrali. Pri hrani se nisem pregrešila! Vse je pod kontrolo! Lahko noč! moki
Dobro jutro prijateljice! Ste vse odšle na sonček? Tudi jaz grem, samo še kavico popijem. Pa, pa!!! moki
Bravo, Moki! Kuham, perem, pospravljam, vmes pa obvezno malo na forum! Upam, da me bo sonček počakal do popoldneva! jankica
Pozdrav! Mela sem neke tezave z internetom, pa nisem mela moznosti spremljat foruma. Jankica, glede knjizice v elektronski obliki, bla bi ti zelo hvalezna, ce bi mi jo lahko poslala, lepo prosim. Tudi ta bo prisla prav :) Moj naslov pa je: artemis_@email.si Ze vnaprej najlepsa hvala za pomoc! Lep dan se naprej, Tina
Pozdrav vsem pridnim in manj pridnim pri hujšanju! Sama spadan nekam na sredino, ker gre dol po dekicah. Danes sem spekla multizrnate rogljičke z drobnjakom (recept v bazi, prispevala Aki). Niso sladki in niso mastni, tako lahko enega ali dva mirne duše pojem h kavici. Toplo priporočam. Jutri bom pa jedla mlad krompir s caponato, saj je nekaj še imam hranjene. Adijo, grem pogledat še drugod, kaj je novega, me je sin komaj sedaj spustil do računalnika. Tako sem trpela zaradi tega! Ni tako hudo, samo malo se šalim. Imejte se čim lepše riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti