Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vse najboljše, Tejčica Pridna si, le tako naprej. Zadnjič sem sanjala tvoje češnje, že naslednji dan pa jih je en Primorec vozil okoli in dve kili sta bila kar premalo za naše oči in želodčke. Lepo praznujte! jankica
Hojla! Tejčica,zdaj si na pravi poti in naj te ne zmede vsa tista hrana.Dobro veš,koliko si lahko privoščiš in da so včasih oči bolj lačne od ust. Če te bo pa zamikalo,pa malce pomisli na nas,kako te bomo skregale,če se boš preveč pregrešila. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Tuna prijateljica draga, upam da je danes bolje in da ti je dopoldanski sonček malo ogrel kosti. Pošiljam ti topel pozdrav in dobre želje. Pomisli na dopust, pa bo bolje, ali pa ti bo vsaj okoli srčka bolj toplo. Tejčica Primorka VSE NAJBOLJŠE, lepo praznuj, uživaj, privošči pa si le tisto kar veš, da si lahko. bonaca
Tejčica pejta z mojim v španovino, pa si glejta v krožnike te dva dni, ko ne bo mene zraven da ga kontroliram. Sicer ni na dieti ampak mora vseeno ločevat in malo pazit kaj je. lp, Marija
hojla končno malo več sončka............ le višje temperature še........................... pa bo. Jaz se spet ne držim diete tako močno, kot pijanec plota. me nekako močno zanaša stran in spet nazaj........he,he,he........ ja saj vem, kar privoščite si me...... sem ta prava koza. Res potrebujem en močen tilt, da me strezni. Malo pogrešam motivacijo, ki sem jo dobivala z foruma, ko pa smo tako potihnile, da imam srečo da je naslednji dan sploh kakšno novo sporočilo......... Pa saj vem, da ne smem krivde zvračati na druge... Sama sem kriva, ker se zavestno odločim za sendvič...... Čeprav sem premišljevala, kaj bi pojedla, da imam B na sporedu sem se kljub temu odločila za sendvič s sirom in slamo in veliko zelenjave. Še sreča da je vsaj žemljica bila polnozranata.............. Čestitam vsem, ki ste vstrajne, kljub skušnjavam ki nas obdajajo. Tejčica glede na moje izkušnje ti priporočam, da se skušaš vseeno držati pravil, si pa poišči kaj kar lahko ješ na ta dan. Gotovo bo izmed vse hrane nekaj za tvoj želodček.... ker vem da si že tako dolgo vstrajna, po vseh neuspešnih poizkusih... Jaz sem si privoščila v nedeljo in nikakor ne najdem spet prave poti. Drugače pa uživajte punce, držite se močno svojih "plotov" . LP.
Pozdravljene punce! Kako je bil danes lep dan... Še pogreti sem se uspela. Upam da bo kmalu pošteno zadišalo po poletju, ker to kar se letos dogaja je pa noro. Jankica, pri nas češnje še niso zaključile in se še vedno bašem. A sem žlehht kaj, ker ti delam skomine?!? Ravno danes sem mojemu naročila da mi jih spet malo nabere in mi je prinesel pol kante (skoraj 3 kile)!?! Raje ne povem koliko jih je že zmanjkalo, pa tako sem mu govorila kaj je mislil ko jih je nabiral in da bodo zgnile doma. Punce, sem šla vsaj 10-krat brat moj dopoldanski post preden se mi je posvetilo, zakaj dobivam danes toliko čestitk. Napisala sem da imam danes 38. dan, vendar s tem nisem mislila 38. rojstni dan vendar 38. dan diete. Uf, do 38. RD mi pa še kar dosti manjka. No, dobre želje pa vseeno sprejmem. Galyka, ti si pa stroga do tvojega. Jaz upam da bom vsaj sebe lahko vsaj približno kontrolirala, kaj šele koga drugega. Obljubim pa, da ga ne bom zašpecala. Sedaj pa šibam našo pupo skopat. Pozdravček! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 07. jun 2006 19:16:27
O madonca, Tejčica, oprosti, le kako sem te lahko tako na hitro postarala, jaz trapasta Očitno sem prehitro prebrala in zraven še nekaj dodala. No, kljub vsemu pa naj čestitke ostanejo (za 38. dan tega kroga). Češnje pa kar jej, da ti jih ne bodo škorci in črvi. Rožica, tudi jaz se sprašujem, le kam so poniknile vse te naše punce (in fantje), da se nič ne javljajo. Hej, če nas berete - privoščite nam kakšno besedo ali dve, da se bomo bolje počutile. Drugače se bojim, da bo forum počasi zamrl in bomo izgubili prioriteto pri Jerneju. Pa še nekaj prosim tiste, ki imate digitalne fotoaparate. Poslikajte obroke in jih dodajte v album ali pa pošljite na naš e-mail. Saj ni potrebno, da gre za izviren in nov recept, važno je le, da dobimo idejo, kaj pripraviti na določen dan. Encijan, tebi pa hvala za dva nova predloga. Danes pa lahko ve mene skregate, ker sem jedla domačo pico v štirih variantah. Seveda sem za sebe pripravila en del z vloženimi artičokami ter popečenimi bučkami in šparglji, toda jedla sem tudi tisto s pica šunko in z bržolo. Ponavadi na vrh naribam kar edamca, danes (včeraj) sem pa dodala še celo vrečko malih mozarelic. Njami! Potem me je pa sin vprašal, kdaj bom pa spet naredila morsko pico, ki je bila nazadnje tako dobra. In tako je bila za večerjo še pica z morskimi sadeži. Seveda sem jo jedla tudi jaz, ker če že grešim, potem "ornk". Čau bau! jankica
Čao, deklice moj drage. Kaj pravite na današnji sonček? Je svet videti kar lepši, a ne? Malo sem vas pogrešala 2 dni, ker sem bila odsotna (me daje prehlad, pa si sem pa tja vzamem kak dan dopusta), pa vidim, da se imate kar fino in vam dieta laufa, razen da vam (tako kot tudi meni) tale mraz ne paše ravno najbolj. Danes se naužijmo sončka, če ne na zraku, pa vsaj skozi okno. Jaz zaenkrat o kakšnih grehih niti ne razmišljam, le nekaj čajev sem spila z dodatkom medu, pa upam, da se ne bo preveč poznalo. Kmalu bo en teden od mojega začetka, pa bom takrat videla, če je kaj razlike, je pa tako kot ponavadi, na sadni dan gre okoli kilce dol, ostale dni pa le malo dol ali pa raje po kako deko gor. Ne vem pa pravzaprav, kateri dan naj štejem za začetek, saj sem pravzaprav začela s sadnim dnem, ko sem zbijala pred kratkim pridobljeni kili. Ja, Jankica, nič novih slikc ni, samo moja papica je med zadnjimi dodanimi, tudi včeraj nisem pozabila za fotkanje. Dajte, punce, saj nas je kar nekaj na dieti, kje so vaši fotoaparati? Imejte se lepo in pogumno v nov dan... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 08. jun 2006 07:52:28
Pozdravljene! Javljam se vam prvič. ker sem z dieto pričela šele ta ponedeljek. Do sedaj gre še kar dobro malo imam težav z prehrano med službo saj delam os 8-16 ure. Kako vi to rešujete? Sedaj sem še malo zmedena in ne vem dobro kaj naj jem ampak se bom že navadila. Jutri me čaka prvi sadni dan in me zanima, kakšno sadne lahko jem. veliko uspeha vsem, ki se mučite z dieto in lep dan! Romanad
Pozdravljena Romanad! Tudi jaz sem šele začetnica v tem (dieto imam 8.dan), tako, da mogoče nisem ravno pravšnja za deliti nasvete. Vendar - danes imam sadni dan. Meni sploh ni težko. Zjutraj sem pojedla 2 jabolka, sedaj za kosilo pa sem pojedla banano, ki sem jo razpolovila in malo popekla na "pikici" masla, dodala sem še 1 breskev in nekaj jagod, vse skupaj pa sem še pokapljala z limoninim sokom, ker pač drugega nimam pri roki..... Tudi moj delavni čas je tako, kot tvoj, ponavadi sem še dalje tam. Malo se pač znajdem, vendar je malo drugače, kot pri tistih, ki delajo le do 14.00 ure. Vsak začetek je težak, sčasoma se navadiš. Tudi jaz se še lovim, vendar je že bolje, kot prešnji teden. Dosti uspeha! Se tipkamo.... Esis

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti