Šolski ali ne šolski primer!
Potrudile se bova, da NE bova tipični šolski primer.
Mislim,da nama vsaj to uspeva, da ne pridobiva vseh kilogramov nazaj ali mogoče še katerega več.
Je pa res super občutek, ko veš da ti je prav tista manjša številka. Čeprav jaz še vedno dvomim in za vsak slučaj vzamem v garderobo še tisto večjo, še vedno napačno ocenem velikost ki mi bo prav.
Res je zanimivo to, kar sva debetirale z Jankico, kako sam sebe ne dojemaš tako, kot te vidi okolica. Zato sem omenila, oziroma venomer ponavljam kako pomembna je tudi psihološka plat, da delamo tudi na tem, da notranje rasemo.
Mislim, da me vse razumete, ... Saj se še vse verjetno spomnite, kakšne probleme sem imela jaz, ko imaš še vedno tisti občutek, da ti tega ne moreš obleči in da bi mogoče moralo biti bolj ohlapno....Zato punce poskrbite, da se ne boste skrivale.
Kar postavite se pred ogledala in ne sprašujte se če je sem to jaz, preprosto si povejte da odlično izgledate. Le če boste tudi same to verjele boste to notranjo lepoto tudi izžarevale. Nič ne pomaga, če imaš lepo telo, če ga ne znaš nosit in postavit v najlepšo luč.
Kako kaj sadni dan? Ga bomo izpeljale? SEVEDA!!! V to ne dvomim.
A ja še to, Encijan moji izvidi so bili Ok. Le malo premalo železa,...
Drugače pa je bilo vse ok.
LP.