Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hvala! Jankica ni kaj za bati! O rebrih še ni sledu, so lepo obložene in se je treba kar dobro potrudit, če bi jih hotel prešteti.
Ojla, Rožica, sva hkrati pisali. Hvala za pozdravčke... Ja, ja, USPEŠNO zgodoivino.. Samo kaj, ko sem pa kot šolski primer tega, da je vzdrževanje težje kot pa hujšanje. Pri 56-ih sem se pa res enkratno počutila. Kupila sem si celo eno miniko in seksi majčko, ki ju nikoli nisem oblekla za v javnost, le pred ogledalo sem se občasno postavila in se čudila. "Ali sem to res jaz?" Še moj me ni videl! Pa kakšen užitek je pomerjati hlače in ugotoviti, da je št. 38 prevelika (sem pač mala, zato manjše številke) in da je 36 kot ulita. Samo da ne bi mislile, tudi pri 56 sem imela še vedno "fuzbalerska" meča, tam pa mi gredo cm res najpočasneje dol... Ah, dobro, da sem se malo razpričala, kar voljo dobivam... Jankica, tudi meni gre danes nekaj na otročje
Šolski ali ne šolski primer! Potrudile se bova, da NE bova tipični šolski primer. Mislim,da nama vsaj to uspeva, da ne pridobiva vseh kilogramov nazaj ali mogoče še katerega več. Je pa res super občutek, ko veš da ti je prav tista manjša številka. Čeprav jaz še vedno dvomim in za vsak slučaj vzamem v garderobo še tisto večjo, še vedno napačno ocenem velikost ki mi bo prav. Res je zanimivo to, kar sva debetirale z Jankico, kako sam sebe ne dojemaš tako, kot te vidi okolica. Zato sem omenila, oziroma venomer ponavljam kako pomembna je tudi psihološka plat, da delamo tudi na tem, da notranje rasemo. Mislim, da me vse razumete, ... Saj se še vse verjetno spomnite, kakšne probleme sem imela jaz, ko imaš še vedno tisti občutek, da ti tega ne moreš obleči in da bi mogoče moralo biti bolj ohlapno....Zato punce poskrbite, da se ne boste skrivale. Kar postavite se pred ogledala in ne sprašujte se če je sem to jaz, preprosto si povejte da odlično izgledate. Le če boste tudi same to verjele boste to notranjo lepoto tudi izžarevale. Nič ne pomaga, če imaš lepo telo, če ga ne znaš nosit in postavit v najlepšo luč. Kako kaj sadni dan? Ga bomo izpeljale? SEVEDA!!! V to ne dvomim. A ja še to, Encijan moji izvidi so bili Ok. Le malo premalo železa,... Drugače pa je bilo vse ok. LP.
No vidiš Encijan, zato pravim da nisva tipični primer, ker sva v teh letih, veliko spremenili, predvsem pa sva prišli že do spoznanja , da je to sprememba prehrane in ne dieta, ali dieta za življenje, kot piše v spodnjem članku. Nekako sem nas kar veliko prepoznala v njem, čeprav so ene malo bolj pridne, druge pa tu in tam pojemo tudi kakšen kos belega kruha in belih testenin in riža.... Preberite si mislim, da bo vsaka našla kaj zase, predvsem pa tiste novinke, ki sprašujejo, glede večerij,.... http://www.viva.si/clanek.asp?ID=2610 Jaz sem še malo brskala in za vse ki nimate toliko časa in ki ne berete redno revije VIVA bom pripela še nakej koristnih linkov: http://www.viva.si/clanek.asp?id=2652 http://www.viva.si/clanek.asp?id=2960 http://www.viva.si/clanek.asp?id=3006 LP. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 02. jun 2006 14:49:09
Ali vas tudi kaj zebe, ko hujšate? Jaz bom zmrrrznila. Oblečena sem kot eskim, pa me zebe v celotno telo, noge, roke.... Smešno, res.Pa ne mi reč, da je to samo od vremena, saj me še pozimi ni zeblo:)). tana2
Hojla! Kako ste kaj punce. Jaz pa res ne vem,zakaj za vraga sploh pomirjate kopalke,ko pa bo treba obleči bunde.Mene ful zebe,čaj me ogreje za trenutek,potem pa me spet trese. Jutri grem na piknik,kaka sreča,da imam ravno b dan. Hm,piknik v bundah! Mejte se lepo,ker ne morem več pisat,saj zraven neprenehoma kiham(še to). Rožica,hvala za članke! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Tana2,to da te zebe pomeni,da hujšaš in to je dobro,čeprav neprijetno. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Aja? Če me zebe zato, ker hujšam, sploh ni neprijetno, ampak zeeeeelo prijetno. Hvala Marjetka cvetka. Lep dan vsem. tana2
Punce, najprej vsem hvala za vzpodbudne besede .Mi je zelo pomagalo premagati - kdaj začeti. Naj vam povem, da sta bila moja prva dva dneva uspešna . Malo se še lovim okoli tega kaj smem in kaj ne. Danes sem naredila en grehec, ampak nenamerno. V kavico v službi sem si vsula par kristalčkov sladkorja Sicer pa me ne moti, ko drugi jedo. Sprva sem mislila, da bo problem sadje zjutraj na tešče, pa sploh ni. Ugotovila sem celo, da sedaj na ta način pojem vsaj nekaj sadja. Prej včasih si ga kar cel teden nisem privoščila! Danes na Š dan sem si privoščila za večerjo eno solatko iz fižolčka, koruze in paradižnika in je bila njami. Sploh nimam potrebe po čem drugem. Bravo jaz in bravo ve, ki ste že veliko dosegle.Mene vse to šele čaka..... Esis
Živjo! To da nas zebe je dober znak. Drugače je pa res nenormalno tale mraz. kar nemoremo se načudt da je junuj mi pa še kurimo v hiši. Zunaj smo oblečeni v debele jakne iz termoflisa,... Kopalke pa sem morala pomerit, ker sem si že pred veliko nočjo, ko se pričela malo bolj pazit na prehrano zadala takšen cilj, da mi morajo bit prav, do poletja. Zato me je zanimalo kako stojijo. Marjetka vse zato, da me dobro strezne in postavi trdo na tla, da ga ne bom kaj sračkala. Bravo Esis! Vsak začetek je težak, vendar se izplača. Kaj ne da punce? LP Rožica.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti