Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdrav! Še zmeraj se ubadam s to dieto, kar je super, ker ti izboljša razpoloženje pa še zunanji videz :) Samo mam en problem.. namreč, prijatlci sem posodla knjižico Ločevanje živil, sama pa že nekaj časa ponavljam ene in iste recepte, par tistih, ki jih vem na pamet... Kaj ima morda katera celotno knjižico na računalniku oz je možen dostop do nje kje preko spleta? Lepo prosim, če je možno, da bi mi katera pomagala to najti... Lep večer še naprej! Artemis Tina
Hojla! Artemis, verjetno te zanima prva Rinina knjižica. Te (še) nimamo v elektronski obliki, imamo pa drugo in ti jo lahko pošljemo, če nam zaupaš svoj mail. Tudi ta ti bo kmalu prišla prav, saj trije meseci minejo, kot bi mignil. Angelina, tvoja elektronska izvoda obeh knjižic sta verjetno skenirani knjižici. Ker imata knjižici kar precej slik (reklam), je to zelo obsežna datoteka, ki je ni možno tako enostavno prenašati. Sama sem pred časom hotela na e-mail prenesti knjigo Lahka GI prehrana, pa mi tudi ni uspelo. Prenesla pa sem si jo na računalnik in vidim, zakaj je tudi ta tako obsežna. Tudi ta je skenirana in ima ogromno slik, poleg tega pa še črne robove, ker je manjšega formata od A4. LP jankica
Živjo! Danes je moj sadni dan. Vendar vem, da bom kljub vsem dišavam, ki se bodo danes širile iz moje pečice,ostala samo pri vitaminčkih. Se slišimo kaj, konec dneva. Jankica tudi jaz se priporočam za knjigo. Ti lahko pošljem mail na ZS? Uspešen dan vsem! Esis
Ja, seveda. jankica
Živio, punce! Kje ste, kaj ste že zmrznile oz. vaši prsti? Pri nas je zvečer spet postalo mrzlo, saj ni bilo dovolj sonca, da bi se segrelo ozračje. Sem bila pridna, dvakrat šla na plavanje v Pristan. Pri hrani nisem bila tako pridna, bom se jutri bolj potrudila, drugače ne bo nič, saj veste s čim. Dobro se naspite za naslednji delovni teden! riba-ribica
Riba-ribica, jaz kar zmrzujem, že cel vikend in tudi danes, tale junij je letos res čuden. V službo hodim v zimskih puloverjih, mikice in bluze s kratkimi rokavi - in sploh tiste brez rokavov - pa bodo očitno še kar nekaj časa samevale v omari in čakale na boljše čase. Ko sem se konec aprila odločila za kratko frizuro, me je frizerka hecala, da očitno napovedujem dolgo in vroče poletje, ampak tega pa od nikoder, sem se očitno zelo zmotila... Punce, ki ste malo pred mano začele 3md, a ste že kaj poslikale svoje obroke? Jaz sem - s slikanjem - začela v soboto (poglejte na http://3mdobroki.moj-album.com/) in nedeljo, danes imam torej OH dan. Za kosilo najbrž kar klasika, testenine s paradižnikovo omako in bučkami, za večerjo pa češnjev zavitek s skuto. Ga bom imela dovolj za vse na OH dnevu, lahko pridete na obisk... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 05. jun 2006 09:07:45
Živjo! Saj ne vem kaj naj rečem? Včeraj sem spet podlegla. Saj veste praznovanja......... Kilogrami bodo izginjali zelo počasi, kljub moji prizadevnosti. Mislim, zalo sem omejila obroke, nič kruha ogromno zelenjeve,... Vsega skup - 0,8 kg... Encijan super da si se spravila v "red" . LP.
Rožica, včeraj je bila nedelja in nedelje so običajno namenjene razvajanju, torej ti je že oproščeno! Hvala za zanimivo branje na povezavah do Vive. Praviš, da imaš malo premalo železa. Na oglasih za"RDEČE MESO. Telo ga potrebuje!" piše: Ženska do 50. leta potrebuje tudi do dvakrat več železa kot moški. In absorpcija ali biološka izkoristljivost železa v rdečem mesu je kar do desetkrat večja od železa v zelenjavi. Lep dan vam želim jankica
Skregajte me. Včeraj (škrob) sem grešila. Imeli smo polno bajto obiskov zaradi moževega rojstnega dne in sem spekla mufine. Nisem in nisem zdržala in sem enemu podlegla. Ampak bil je tako dober, kot pred mesecem ne bi bili trije:)). Danes pa imam OH dan in sem tako lahko pojedla malo torte (mislim, da se mi je prvič v življenju zgodilo, da nisem mogla več kot pol kosa:)). Jutri pa, upam, se bom odkupila s sadjem. tana2
Dobro jutro v deževni dan! Jaz sem si danes v službo prinesla termo flis ker me v pisarni zebe....6.6.06, saj ne morem verjeti da je tako mrzlo. Počutim se kot da me je valjar povozil, nekaj se kuha v meni, bolijo me bezgavke in grlo in vsaka košička v mojem teleščku. Diete se držim, saj mi tako ne paše nič jest...tehtala pa se že dolgo nisem, tako da sploh ne vem kakšen je rezultat. Imejte se lepo, če je to sploh možno v takšnem vremenu! LP tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti