Rožica, Helena, Vemves, hvala, da se me kdaj spomnite, četudi se tukaj zadnje čase ne oglašam preveč. Se mi zdi, da nimam kaj povedat, sploh ne kaj pametnega, po drugi strani pa komaj dohajam življenje, tako hitro se vse vrti...
Na žalost Helena, se teka ne bom udeležila, ker mi treningi niso uspevali, tako kot sem želela, prevečkrat sem prišla domov šele po 20-i uri in potem kar ni bilo volje za tek, čeprav sem si prej rekla, da ne bo izgovorov. Tako pridna kot si ti, da bi vstajala prej, zato, da bi opravila dnevni tek, pa na mojo žalost nisem (bi morala vstati ob 3:30, da bi se mi časovno izšlo). Ni mi žal, da sem poskusila in nisem še obupala nad seboj kot tekačico, samo zdajle pač ni bil pravi timing. Oprostite, ker sem še vas skušala navdušiti, pa potem sama odpovedala! Upam, da me ne pošljete kam, sploh ti, Helena! Si mi res vzor na tem področju in ko si napisala, da ti tek odpiraš, jaz pa ga zapiram, sem še verjela, da mi bo uspelo, pa ni šlo. Naj pa vseeno povem, da se mi je že po 14 dneh dokaj rednega teka zelo izboljšala kondicija in se mi je to poznalo tudi pri mojih nedeljskih pohodih, saj se je čas za pot navkreber precej zmanjšal. No, potem pa 14 dnevni premor spet naredi svoje in sem bila spet na začetku. Upam, da bo junija kaj več časa. Nikoli ne bom pozabila poletja pri svojih 17-ih letih, ko sem prvič redno tekla in kakšen napredek sem doslegla v borih dveh mesecih. Tudi zato še ne bom vrgla puške v koruzo.
Saša, čestitke, da si zdržala do konca, saj veš, da sem vseskozi navijala zate. Bravo! Jaz o kilah nimam nič novega za povedati, nihajo dol in gor in počasi imam tega že zadosti, največ pridem do 62, potem pa počasi ali pa včasih tudi hitro zanihajo nazaj na 65, tudi 67. Očitno nimam zadostne motivacije, da bi se vzela v roke in temu naredila konec. Ker če ne telovadim, tudi pri hrani nimam takega reda in potem se ve, kam gre vse skupaj. Pa o tem vam tako ne bom več pisala, ker se že sama težko "poslušam", zakaj bi še vam grenila življenje.
Smotka, veseli me, da si ti našla svojo pot, meni tudi tretji krog nikakor ni uspeval in sem poskušala po svoje, pa nisem našla prave poti. Pa sem ubrala zelo podobo pot kot ti... Smo pač različni.
Lep dan vsem skupaj. Jutri pa bo nov dan, tudi zame, danes mi ne gre najbolje... Še zob me matra. AAAAAAuuuuuuuuuuuu!!!

Encijan