Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce, kje so slikice? A jih je sneg skril? Radovedna sem Pozdravček! riba-ribica
Dober dan mlade dame Ja face ste .Jaz sem pa obležala z takim prehladom kiham,smrkam in vse me boli da nevem kje se me glava drži.Zdaj pa prebiram forum in ugotavljam da ste tudi nekatere druge vlovile virus.Očitno je štajerski zrak rekel da nas bo položil v posteljo da nebo vse samo dobro.Tolik od mene za sedaj ker letim po nov paket robčko čeprav bi bila rjuha boljša izbira. Čao jaca
Trenutno sem še na obali in se z dolgimi sprehosi (Lucija-Piran-Lucija) trudim, da držim isto težo, če mi že dol ne gre. Sem pa popoldan pogledala na kamere Dars-a (sin je šel na izpit iz LJ v CE) in videla, kako močno sneži na Trojanah! Tako se bo očitno za mnogo nas, ki nam še ne uspeva najbolj 3md, začela drugačna shujševalna - lopato v roke in kidanje snega. Me je že kar groza! LP levinja
Zdravo! kako? Ste za en vic o blondinkah. Ja? NOVA ATRAKCIJA V CIRKUSU Krotilec divjih zveri pride v manežo, vzame svojega One-ta iz hlač in ga vtakne živemu krokodilu v gobec. Krokodil zapre svoje zevajoče žrelo. Publika zadrži dah. Krotilec prisoli krokodilu zaušnico. Krokodil je popolnoma iz tira in odpre gobec. Krotilec svojo nepoškodovano moškost pospravi nazaj v hlače. Publika zaploska in ploska, ter hoče še eno ponovitev. Krotilec ponovi točko: hlače dol, oneta not, krokodil stisne čeljusti, dobi zaušnico ter odpre čeljusti. "Kdor iz publike točko ponovi, dobi nagrado 200 evrov", najavi cirkuški direktor. Nihče se ne javi. "500 evrov!" Pa se javi blodinka iz prve klopi: "OK. Grem jaz, pod pogojem, da me ne bo preveč močno mahnil!" Pa lep večer vsem katti
Bonaca, da ne boš čakala do jutri, lahko pogledaš to pasmo na tem linku http://www.lord-cavalier.com.hr/ Naš Niki je črn, zdajle pa mi je Katja povedala, da je dala fotke na "moj album" -http://www.moj-album.com/album/1442689/ Mi smo že čisto okupirani, ne vem kaj bo šele, ko ga dobimo. Mogoče okužim še koga Moja vožnja domov v petek je bila čisto OK, brez modrih kontrolorjev. Saj pa tudi napihala ne bi nič (skoraj nič). Lp, Robida
Tako...radirka je postavljena na pravo mesto, da se mi ne bi slučajno kaj izbrisalo in sedaj je že skrajni čas, da se tudi jaz razpištolim in kaj dodam. Nikar ne mislite, da sem tri dni prespala, kajti ko sem se zadnjič oglasila, sem napisala:"Lahko noč:" Se pač zgodi, da enostavno kaj ne gre. Tako sem vas le hitela preletati, za računalnik pa se nisem uspala usesti. Ne bom dolgovezila in ponavljala vtisov o našem srečanju, saj sama ne bi napisala nič drugače. Skratka: enkratno srečanje enkratna organizacija enkratna pogostitev enkratne me vse... Marjetka cvetka je bila bolj zadržana, zato pa jo je potem pošteno usekala s pesmico. Tudi vse ostale imam pred seboj, oziroma sem vas shranila v svoj notranji "album", kot se je lepo izrazila Robida, ki nas je presenetila tudi z duhovitostjo. Razočarana sem bila, ker ni bilo Ribe-ribice. Mislila sem, da jo bom končno spoznala. Claudia, linka še nisem preizkusila, ga bom malo kasneje. Držiš besedo! Najlepša hvala! V petek tvečer se bom žuranju v Mariboru najverjetneje odpovedala. Dokler ne obiščem okulista (1. decembra), se moram izogibati daljših in tudi nočnih voženj. Tudi za računalnikom nisem zato tako pogosto. Bom pa potem nadoknadila. Bolne, ozdravite čimprej. Upam, da se bomo kmalu začeli dogovarjati za novo srečanje... majdad
Robida, super izbor. Nisem poznala te pasme. Pa tale črno-temno/rjava kombinacija je utrgana. Pa take poglede namenja nam radovednežem tale malček. Sem se na ves glas smejala. Čudovito! Želim vam veliko užitkov ob spoznavanju muhavosti, prijaznosti, radovednosti in ob drugih pasjih trenutkih. Hvala za link. Drage bolnice, želim vam čimprejšnje okrevanje. Naj vas možeki malo razvajajo, pa bo takoj bolje. bonaca
HOjla, sem že tu. Fotografije so v albumu. Nehote sem izbrisala nekaj fotografij. Nisem sigurna katere, mogoče od Heme in še katere. MI je zelo žal. Upam, da mi ne zamerite in boste ponovno dale sliko v album. Sem pa dodala vse fotografije s srečanja. Želela sem ustvariri nov album SREČANJA 3MD, pa mi nekako ni uspelo. Če je katera bolj domača na albumu, naj to uredi. Fotografije so zaenkrat še brez komentarjev. Dodajte jih. Lepo se imejte. Se beremo. Grem spat, ker je že pozno. Pa brez zamere, ker sem nehote izbrisala fotografije. Zdi se mi, da jih je bilo več, mogoče se motim. Prosim preverite in mi javite. Jutri bom boljše volje za komentarje o srečanju, ki je bilo res nepozabno in ga bo potrebno ponoviti. Zdajle pa sem malo slabo voolje zaradi izgubljenih fotografij. Nočko. LANES
HELOV! Vrjetno vse spite. Za tiste ta zgodje naj povem da sem končno dodala svoje slikce v album prej potem. Upam da se vidi sprememba. Lepo nočko vsem! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 22. nov 2005 01:30:00
Dobro jutro!! Slike so super.Lanes tebi vse čestitke.Lepo si poslikala in nas namestila v album.Hvala ti!! Tuna, ti si organizator na mestu. to si dokazala na srečanju.Tudi delo ti bo steklo, čeprav ga imaš ogromno. Tudi Robidi vse čestitke za pomoč pri organizaciji, da je srečanje uspelo in vzdušje je bilo ta pravo!! Še enkrat hvala vsem puncam, ki so kakorkoli prispevale svoj trud za organizacijo, za dobro počutje in za ogromno smeha!! Hvala vam!! Jaca, ti se pa čimprej pozdravi in veliko čajčka spij! Beba, hvala ti za čestitke za izgubljen kg.Ti že veš, koliko truda moraš vložiš, da izgubiš 1kg! Marjanca, jaz sem še kar vztrajna pri teku, čeprav je bilo danes zelo spolzko in snega je2cm, pa še kar malo sneži!! Lepo preživite dan!! by,by! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti