Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Veš claudia,je moj rekel,da bo orbitrek prodal,če ga ne mislim več gonit,tako da sem se potrudila in zlezla gor,da je mal prah dol neslo. Marjanca,hvala!A veš da se pa zdaj prav fajn počutim. Any,tudi mene čaka služba popoldan! Jesen,prav imaš,počasi se daleč pride,saj ne vem,zakaj bi morali vedno tako hiteti. Za kosilo sem si popekla jajčevec,zraven mal paradiznika in zeljne solate ter dve kuhani jajčki.Mmmm je bilo dobro,samo čist prehitro je prazen krožnik. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Hola! Moj orbitrek je pa krasen obešalnik za cote. Danes zjutraj sem bila tako jezna, da sem taka šema, da ga ne spravim v pogon. Zdaj imam prehlad in lep izgovor, da ga ni treba gonit. Marjetka, ČESTITKE! Si te bom vzela za zgled. Rmeli, dobro da imamo tebe, da vemo, kakšen je nov trend pri okraskih. V nedeljo bo prva adventna nedelja, pa bo treba ukrepat. Sem šla malo na čvekalnico, pa te tako not potegne, da moraš imeti voljo, da nehaš. To nam je naredil Jernej veselje. Gobica
Lisička, samo tu in tam od daleč malo pogledam v klepetalnico, ker sicer bom v tednu dni brez službe ! Potem me pa lahko Jernej zaposli - ha,ha,ha. marjanca45
Marjanca, tudi jaz. Še sreča, da mi kdo za hrbtom ne gleda na ekran, drugače bi bilo pa hudo. V klepetalnici pa tako ni šans, da jim slediš. Teme se tako obračajo, da se niti ne trudim brat zgodovino. Gobica
Tudi jaz. marjanca45
Dober dan mlade dame No pa sem končno prišla tudi jaz do slikic.Krasne ste in Korenzu tebi svaka čast ti si nam lahko za zgled in motivacijo pa še katera .Škoda ker nimamo vse slikic prej in potem. Marjetka cvetka ti pa si faca lepo si poskrbela za naš album in za svoj orbitrek poišči vsak dan minutko več pa bo rezultat bistveno boljši.Jaz sem ga imela v prvem krogu sposojenega in moram reči da mi sedaj kar manka. Lanes lepo da si dala slikice v album da me spravljajo v dobro voljo ko sem tako čemerna. Čao jaca
Punce jaz v klepetalnico raje ne grem...sicer malo pokukam notri, kaj več pa ne, ker potem bo še ena več na kulinariki iskala službo...že tako in tako sem si mal računalnik prestavila, da če kdo pride k meni v pisarno ne vidi, kaj počnem (cele dneve na temu forumu visim!!!!!!) Glede orbitreka sem pa tudi jaz menja, da je zelo dober obešalnik za cunje. Bomo morale kaj glede tega kaj narest....sam kaj ko se meni res nič ne da na njem sopihat. claudia12
Lep pozdrav! Pišem vam prvič,čeprav spremljam ta forum že kr nekaj časa.Ko prebiram ta vaša sporočila,ste me čist navdušile za to ločevalno dieto.Samo volja je potrebna! Ste zelo prijetne in uživam v vašem branju.Ostanite takšne še naprej ! A je katera,ki začenja to ločevalno dieto? Lep dan vam želim! nivea nivea
Živjo! Nivea pozdravljena, mislim da je Tabina ponovno začela. Če sem jo prav razumela je štartala danes? Hojla tudi tebi Tabina. Tako da si ji lahko pridružiš. Jaz sem danes Š, oziroma vsaj za kosilo je bil Š (kuhan krompir, fižol in radič). Mi je Marjanca naredila takšne lušte z radičem in vročim krompirjem, da sem komaj čakala Š. Spet nisem bila tako pridna kot prejšnji teden. Včeraj sem kar dobro grešila. Za kosilo gobe z jajci in solato, za večerjo pa se nisem mogla upreti jogurtu in polnozrnatim štručkam z pašteto in kisle kumarce. Njam... Kakor kaže se še kar lep čas ne bom znebila pridelanih kilogramov, so se zasidrali na mojo rit in izgleda, da jim je kar fajn. Sicer pa se ne smem preveč jezit, ker tudi sama skrbim za to, da jim je fajn! V prejšnem tednu sem izgubila 0,5kg, pa vse je kazalo že tako dobro po tisti luni. Saj vem malo po malo, ampak jaz nimam več tiste moči, da bi se veselila vsake deke posebej. Rada bi takoj! Je kar bolje ko malo pojamraš in se zasmiliš sam sebi. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
lep pozdrav vsem! a lahko tudi jaz dobim geslo za ogled slikic,ker vas trenutno le berem in zbiram pogum,in mislm da bi z vašimi spremebami(slike prej in potem)dobila še veliko več motivacije. lia_bibi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti