Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Veronika, res smo živ dokaz, da za dobro voljo ni potrebna niti kapljica alkohola, pa tudi brez moških nam je bilo krasno ! Počakajmo, da mine zima, pa se bomo našle nekje pri LJ, da boste ve s tistega konca tudi v večjem številu zraven. Čeprav res naša mala državica ni tako velika, da ne bi mogli na katerikoli konec v 2 urah. Ribica, sem res zelo vesela, da je sobote konec. Kaže, da danes ponoči ne bo nič padalo dol, zato bom mojih 10 km prehodilam in pretekla jutri dopoldan. Komaj čakam. Sicer mi pa ta hiter začetek zime ni nič všeč. Če bi bila v penziji kot naša Dušanka, bi mi po moje pač dol viselo,kaj pada z neba, tako pa vedno pomislim ali bodo ceste očiščene, da se ob pol šestih zjutraj ne bom zapeljala v kak jarek. Zdaj pa grem res pod tuš in potem v posteljo na eno rundo branja pred spanjem. marjanca45
Hojla, da se še jaz oglasim. Že cel dan vas po malem berem in razmišljam o včerajšnjem večeru. Doma se včasih ob kakem lepem doživetju pohecamo, da si bo to vsak zapisal v svoj notranji "album" in tam shranil za vedno. Mislim, da je bil včerajšnji večer nekaj takega, vsaj za večino - če ne za vse. Eno je biti v anonimnosti, skrit za geslom, se občasno vključiti, ko ti glih paše, velik korak naprej pa je stopiti na svetlo, se odpreti "popolnim tujkam" in jim razgaliti svoje šibke točke. Način, kot je uspel včeraj nam, se mi zdi nekaj izrednega, sploh v današnjem času, ko se celo znanci vedno bolj odtujujemo. Naša razposajenost (govorim v svojem imenu) je bila zaradi pristnega veselja ob spoznavanju in druženju in dokazale smo sebi in drugim, da za kaj takega ni potreben alkohol ali kakšno drugo pomagalo. Zadosti je iskrenost, odprtost in pozitivno razmišljanje. Tega nam pa res ne manjka. Vsem, ki včeraj niste mogle biti z nami, naj bo to vzpodbuda za morebitna kasnejša srečanja.V mislih pa smo bile itak z vami. Kak vic bo pa itak še padel. še za vas, nam jih je podarila včeraj Tuna lp, Robida
Kako vas je lepo brat! Se vidi, da ste se imele zelo lepo. Marjetka cvetka, saj si vse in tako lepo povedala. Robida, imaš prav. Saj danes nima nihče več časa za druge in rečem ti, da marsikatero stvar laže povem vam, torej "tujkam", kot sestri. Pa da ne bo katera mislila da ste mi tujke. Čeprav vas ne poznam vas imam že "skoraj" za prijateljice, ker imamo toliko skupnega. Sem bila danes na Ratitovcu, bilo je čudovito. Samo tako pasje mraz. Mož se mi je smejal, ker sem sabo vzela rokavice, na vrhu je pa hotel palice kar proč vreči ker ga je tako zeblo v roke. Potem sva šla na pico!!!!???!!! (beljakovinski dan !!!!!??????) Pa sem se zdajle tehtala (zvečer) in je spet 0.3kg manj od ponedeljka zjutraj. Imejte se lepo in lepe sanje, saj boste najbrž sanjale kitajsko!!! hema
Marjetka Cvetka, ti si faca. Saj sem vedela, da nas boš spet presenetila s kakšno pesmico. Pa tako dolgo, igrivo, šaljivo, resnično! Take fine rime, da te takoj prime, da bi še sam napisu kak stih, za kar bi rabila navdih. Trenutno ga nimam, grem spat, naj vam vsem povem, da fajn ga je srat! Pupe moje, lepe sanje, lahko noč! bonaca
Ja, saj sem čisto brez besed - tako navdušenje, da je še mene prijelo, da bi bila drugič zraven, pa čeprav le za pol ure, ker mi dolgo sedenje ne gre od nog! Kako lepo je, da ste (smo) postali taki prijatelji. Ja seveda, saj nas vse nekaj povezuje..... Ste pa res pesnice, kot Prešernove potomke!!! Šele sedaj sem uspela priti do računalnika - danes ni bil dan zame - vse mi je šlo narobe (Marjanca45 - tebi tudi, kot vidim!), zato pa je zaključek toliko bolj pozitiven, ko berem vaše vtise. Začelo se je z internetnim mrkom, nadaljevalo z nenapovedanimi obiski, ki so se "zalimali", da sem komaj uspela speči piškote in pripraviti kosilo pravočasno, potem pa take bolečine v nogah, da mi ni drugega preostalo, kot postelja - no, sedaj, ko bi morala spat, sem pa oživela, medtem ko mora moj dragi sam posteljo gret! Moram še malo v klepetalnico pogledat, potem se mu pridružim! Nočko! Dušanka
Dobro jutro! Sej mislim da sm edina zdej klele gor ampak me tko hrbtenica boli, da ne morem več spat. Vodni dan sem v torek preživela brez grehov, sem pa včeraj na sadni dan grešila, ker sem pojedla kar nekaj pesti arašidov. Če so bili pa tako dobri!!!! Pa naj še jaz dodam en vic za dober dan: Fantek pride na zajtrk v kuhinjo in vpraša babico: "Kje sta oče in mami?" "V postelji sta," mu odgovori babica. Deček se začne hihitati in se odide igrat. Ko pride na kosilo, spet vpraša babico: "Kje sta oče in mami?" Ta odgovori: "Še vedno sta v postelji." Fant se zahihita, poje kosilo in se spet odide igrat. Ko se vrne v hišo, tokrat že na večerjo, zopet vpraša babico: "Kje sta oče in mami?" Ko babica odgovori, da sta še v postelji, se fant začne smejati na vsa usta. Babica ga začudeno vpraša: "Kaj se dogaja s tabo?" Deček pove: "Včeraj zvečer je prišel v mojo sobo oče in me prosil za vazelin, pa sem mu dal sekundno lepilo." No, naj vam povem še nauk tega vica: pazite, kaj si sposojate!!!! kokos
Kokos - dobro jutro (dobro jutro tudi vsem ostalim!) Pa saj ni "greh" jesti arašide na sadni dan - tako so mi vsaj rekli. No, morda si samo pretiravala v nekaj pesteh. Jaz imam pa danes sadnega. Zajtrkovala sem grozdje, potem pa z vodo poplaknila tablete in .... sedaj dežuram tam, kamor gre še cesar peš. Zadnjič so se nekatere damice pritoževale, da jim nič ne pomaga: evo, tole meni pomaga - grozdje in voda, pa deluje. Morda katero s tem rešim težav! Vse se pretaka v notranjščini, pa nič ne boli, k sreči. Ja, ja, vic je pa luštkan! Pa še to - zopet se pri nas kaže malo jasnine in izgleda, da bo sonce - JUPI! Lep dan vsem Dušanka
Dobro jutro zaspanke. kje pa ste danes vse. Še v klepetalnici ni nikogar.Je tako lep dan da ste gotovo vse na izletih. No pa uživajte! any
Zdravo, rožice moje drage ! Pravkar sem prelaufala 10 km v enem kosu in moje koleno me sploh nič ni bolelo. Ne morem verjeti, ker sem ves čas čakala, kdaj se bo "prebudilo". Glede na to, da včeraj res ni bil moj dan, ko je Murphy delal 100 na uro, kot izgleda tudi tebi Dušanka, sem današnji dan začela krasno. Sem kot nova in res razumem Heleno, da je to krasen način polnjenja baterij. Robida, krasno si napisala in res je tako. Preveč hitimo in zato gre marsikaj lepega mimo nas. Bonaca, pa ti si očitno tudi nekaj v žlahti s Prešernom. Superca. Res ga je lepo srat - na WC-ju, s klistirjem ali brez, ali pa v takšni krasni družbi, kot smo me. Res upam, da smo tistim, ki vas ni bilo, naredile take "lušte", da boste naslednjič zraven. Sedaj pa ananas, za kosilo pa pražen krompir in radič. Orgastično! Joj kako sem dobre volje ! In kako sem vesela, da smo se srečale ! Tuna in Robida iskrena hvala, da sta organizirale !!!!! marjanca45
Dobro jutro, samo na kratko se vam javim. Sem v službi in saj veste kaj me čaka.... Punce malenkost, saj ni nič samo ideja je bila potrebna...tudi meni je bilo zelo lepo najbolj vesela pa sem, ker se nas je zbralo toliko. Torej hvala vam za udeležbo in z veseljem čakam na naše naslednje srečanje...pa naj bo kjerkoli jaz sem 100% tam. Imejte se, moram iti, me že kličejo. Čaoči PS. slike bodo ko Lanes usposobi računalnik. tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti