Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Helov punce! Najprej hvala za čestitke! Veronika če pogledaš k slikam boš videla da sem napisala najvišjo in najnižjo težo. Vmes je 34 kg! Ja Clavdija12 vrjemi da bi mi stilska preobrazba še kako prav prišla. Imam odvečne kože za izvos. Če bi mi jo odstranili mam ziher še kakšno kilo manj. Ha ha se bo treba prijavit na stilsko preobrazbo v Ameriko, če jo katera kdaj gleda ob sredah na kanalu A. Glede osebne je pa tako. Še dobro da na mejah ni več tako poostrene kontrole. Sem bila zadnjič v Avstriji pa so me celo pot kolegi v avtu zafrkavali da me itak ne bodo spustel čez ker imam ponarejeno izkaznico. No ja kontrole ni bilo tako da je šlo brez problemov. Lep sončen dan vam pošilja Gorenjka! any
Dober dan mlade dame Še zmeraj kiham šmrkam in vse me boli prebrala sem vas zdaj pa še prosim če mi katera na zasebno pošto pošlje navodila in geslo kako do albuma.Mogoče mi bojo slikice iz našega srečanja pomagale da prej ozdravim. Pošiljam vam en lep sončen in hladen pozdrav iz notranjske. Čao jaca
Marjanca,vsega sicer ne obvladam,vendar se trudim po najboljših močeh. A veste,kako sem bila danes pridna,za celih dvanajst minut sem šla gonit orbitrek. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Marjetka cvetka kako si se pa pripravila, da si se spravila na orbitrek? Jaz ga namreč že lep čas ogledujem v dnevni sobi, pa se nikakor ne morem spravit nanj. Mam kar malo moralnega mačka, ker se nič ne ukvarjam z gibanjem..samo po pravici povedano...nimam volje za to! claudia12
Marjetka cvetka - BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danes 12 minut, jutri kako minutko dlje in boš videla, kako ti bo zlezlo pod kožo. Potem boš pa takšna, kot tekačica Helena, ki je niti mraz niti sneg ne odvrneta od teka. Prepričana sem, da je ena najbolj vztrajnih izmed nas. Bravo Helena ! Zato pa ti kile gredo dol kot po žnurci. marjanca45
Hoj! KONČNO sem probala kaki. Sem ga par let nazaj probala pa mi je skor usta skup potegnil. Danes pa sem dost zrelga probala je pa res SUUPPEERR! Sem sadna in sem za kosilo zmazala dva. Hvala ker ste tok hvalile kaki da sem ga šla še enkrat probat. Sedaj pa počasi v službo. Čau čau! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 22. nov 2005 12:56:18
Korenzu, jaz ga lahko pojem neverjetne količine. Narežem si ga na tanke rezine, nič ne olupim. Do sedaj sem v 2 letih, odkar ga jem, imela enega, ki mi je obložil usta za znoret, ostali pa so bili vsi krasni. Imam že malo prakse, kakšen mora biti na otip in kako mora izgledati. Res je krasen sadež. marjanca45
No jaz sem ga pa včeraj gledala, da bi ga kupila, pa tudi jaz ne vem kakšen mora biti na otip, da je dober, če se prav spomnim mora biti mehek..bom danes vseeno 2 kupila za jutri za zajtrk. Sem tudi jaz enkrat pretrdega dobila in ga pojedla..od takrat naprej ga nisem več jedla. claudia12
KORENZU-PA TI SI ŽIVA REKLAMA ZA 3MD -ČESTITKE!!!! Kako je lepo videti,ko nekomu uspe takšen podvig!Korenzu tisto popolno preobrazbo pa američani kar naj imajo.Kakšno trpljenje!Mislim,da če se ne znamo veseliti tega kar imamo,nam tudi kirurgi ne morejo pomagati do sreče.Saj tudi bogataši ni nujno,da so srečni in zadovoljni.Bomo kar takšne kot smo,kdaj se nasmejmo in veselimo se vsakega dne posebej. Še veliko mi manjka do takšnega uspeha kot Korenzu -počasi se daleč pride je rekel polž. Imejte se skrajno LEPO! jesen
Živjo punce ! Kako ste kaj? Zdajle sem si vzela malo lufta, da se pofočkam še tule, ker imam v službi gužvo in sem kar cele dni tu.A nismo face ? Prav luštno nas je pogledat. Slovenski cvet deklet, tak taprav, da nas ne odnese taprvi vetrič, ampak na naslednjem srečanju nas bo več in še bolj bomo luštne pa upam, malo bolj shujšane( mislim nase). Migla, za božič je letos vse bolj v bordo rdečem oz. kombinacija s črno, drugače pa je božično vse kar se sveti oz. tisto kar je tebi všeč. Tudi bela še vedno drži status in pa barva starega zlata.Predvsem pa veliko zelenega, naravnega.K bordo rdeči lahko kombiniraš tudi oranžno, tako ne preveč močno. Upam, da sem ti kaj pomagala. Marjetka, ti si pravi mojster za računalnike, ni kaj. Bravo za orbitrek, jaz ga hodim samo gledat k mami. Zaenkrat lep torek še naprej. LP Rmeli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti