Jaz sem pa celo jutro takoooooooooo pridna

Včeraj smo (kot že veste

) dobili novo kuhinjo

v naš ljubi domek

. Je pa trajalo montiranje, priključek vseh aparatov, priklop elektrike in vode tam nekje do 19-te. Vmes so še starši prišli pogledat, pohvalit in nazdravit

.
V glavnem, vsi smo zelo, zelo zadovoljni, veseli, srečni,....Vse nam je novo. Kuhinja, pa tista fensi vrtljiva kotna košara, pa "dvignjena" pečica, pa pomivalni stroj (a tri "punce" doma

), pa kuhališče 2+2 (dve steklokeramični kuhalni površini + dve indukcijski), pa napa, ki je pri prejšnji kuhinji nismo imeli.
Resnično sem vesela

. Veseli sta hčerkici

. Vesela sva midva z dragim

.
Sem pa zvečer bila utrujena pa še s časom se mi ni izšlo, tako da nisem šla na tako čakano aerobiko

Bom šla pa naslednjo sredo. Sem pa itak "telovadila po domače"

No, kot že na začetku zapisano; danes sem bila zelooo pridna. Oprala in posušila sem stroj perila (no to sta naredila pralni in sušilni stroj, a vseeno

), pobrisala sem vso notranjost kuhinjskih elementov, zložila posodo in hrano noter in ugotovila, da "moram" nakupiti še ogromno stvari.
Nočem imeti starih krožnikov, jedilnega pribora, krp, loncev,.... Pa še veliko prostora je ostalo "fraj", ker je nova kuhinja večja od prejšnje.
Nič, bom pa začela "švercat"

ali pa dragemu poiskati dodatno delo

.
Ja, posodo za indukcijsko kuhališče moram pod nujno kupiti. Sem zadnjič nekaj po Merkurju "šnofala" okrog teh posod in skoraj

. , ker so cene le-teh zelo "konkretne"
Pa še malo o hrani. Zjutraj sem si naredila sok oziroma kašo (to delam kar z ožemalcem citrusov) iz grenivke, dveh micenih pomaranč in dveh kivijev, Tega okusa se pa res ne najem. Čisto obsedena sem postala s to kombinacijo, saj je res mnjami. Mislim, da ta kombinacija ugodno vpliva na mojo prebavo, saj vsako jutro prebiram dnevni časopis kar tam kamor gre še cesar peš

Po doooolgem času sem si tudi skuhala 3l čaja in ga veselo "srkam", noter sem pa narezala še 5-6 suhih marelic. Uf, kako paše.
Evo, tudi za pisanje sem si vzela čas

.
Le učiti se mi ne ljubi (vsaka čast žabici, ker je res veliko za knjigami

), pa imam v torek en resnično "zaguljen" izpit

.
Pa danes je zelo lep dan, saj se že sonček počasi kaže

.
Joj, spet sem se razpisala. Saj če se komu ne da brati, naj tole kar preskoči

Super preostanek dneva vam želim

blažkaa