Yoy koruza je škrob - daj raje drugič na pico šampinjone iz slanice pa na tanke palčke narezano zeleno papriko, rezine paradižnika - super je, pa nič ne grešiš. Kar pa se sadnega dne tiče, skuhaj si kako zelenjavno juho - cvetača, korenček, brokoli sveže zelje - karkoli od te zelenjave ali pa kaj drugega zelenega pa pol jušne kocke dodaj ali pa malo vegete - nasiti in pogreje za kosilo.
Jaz bom tudi danes OH zamenjala za B- za kosilo sem pojedla samo skledo zelene solate, zvečer grem pa na rojstni dan in bo treba malo mesa pa kakšen motovilec.
Tocka pod nobenim pogojem ne smeš obupat, čeprav ti trenutno teža stoji. Zanima pa me nekaj - praviš da sploh ne grešiš - kaj pa naješ se dovolj? Porcije res ne smejo biti prevelike, lačna pa tudi ne smeš od mize, pa obrokov ne smeš izpuščat. Potem se telo brani tako, da kopiči na zalogo vse kar poješ in seveda, učinka ni. Če boš nadaljevala po načelih diete, vmes pa veliko pila in mogoče še kaj potelovadila, uspeh zagotovo ne bo izostal - verjemi.
Drugače sem pa danes že prišla s hribov - super hoja po svežem zraku
Lerp dan še naprej
Kristalka

Evo spet je ponedeljek. In spet sem sama doma
. Pa s tem mislim najbolj na to, da se le takole lahko držim 3md, saj so zame vikendi "porazni".
Če je pa za zajtrk tisoč in ena stvar na mizi, da kosil in večerij sploh ne omenjam. Jaz pa tako rada jem
...
Mi je v soboto in nedeljo tehtnica namenila 61,8kg, danes pa kar 62,5
Saj pravim: vikend je zame "ubitačan"
). Pa take zelo lepe glinene pekače sem si omislila in par "nujnih malenkosti" (saj veste, da se vse rabi
No, tudi na dooooooooolgi sprehod smo šli v soboto in nedeljo, tako da sem si tudi sama pošteno pretegnala ude
Sedaj se grem učit, saj imam jutri izpit, a si nisem niti enkrat prebrala snovi, kaj šele da bi se zares učila. Saj vem, saj vem.....
Vmes še grem na govorilne ure za ta večjo šolarko, potem bo pa že
na vrsti
s.marinka4, slikico kuhinje bom že "pripopala", le ugotoviti moram kako se to naredi
dan želim
blažkaa
tocka, iskrene čestitke za opravljen izpit
. Le tako naprej.
Glede bloga pa poglej na ZS
Ciao
blažkaa