Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Darja a so se ti kg zopet ustavili yoy
Pozdravljene! Danes se pa vse potepate. Jaz pa sem doma že cel dan, se učim. Poleg vsega pa sem še pred kratkim padla v depresijo zaradi teh smotanih kg. Sploh se ne počutim dobro v svoji koži, ko imam več kg. Sploh ne vem kaj še naj nardim, ker kg sploh ne grejo dol. Se trudim, pa ne bi rekla da bi grešila, razen danes, ko sem si zajtrk privoščla, ker sem bla tak jezna zarad tehtnice. Čisto sem obupana, potem pa to vpliva na moje razpoloženja in sem tečna- tak pravi fant. Ker na vse okoli sebe prenašam to mojo depresijo in se kregam, ker nisem pri volji za nič. Kako mi je žal, da se nisem trudila obdžati prej izgubljenih kg. Kaj bo šele ko bom enkrat noseča? O. JOJ niti pomisliti nočem. Vem da mogoče prehitro pričakujem rezultate, ampak zdaj je že 22 dan in teža mi stalno niha za 2 kg. Včasih je toliko, kot sem imela na začetku ločevalne, včasih pa je manj. Ne vem več kaj to pomeni. Se je kateri to tudi dogajalo? No, tak. Morala sem se vam malo razpisat, upam da bom prišla k sebi. Vsem, ki pa ste do zdaj izgubile že nekaj kg pa vam čestitam z vsem srcem. Carice ste punce. tocka
LP Tocka nič obupovat,ker se bo tudi tebi premaknilo.Tako kot gor dol ne bo šlo da veš...Ko si bila prej srečna ko si jedla si zdaj nesrečna ker ne ješ....vedno je tako. Jaz sem danes bila celo popoldne zunaj,smo mislili kako bo lep topel dan(tako so obljubili)ampak nas je zeblo.Delali smo "kole"za nov vinograd bomo imeli 100 trt...pa nismo končali smo šli raje domov,ker je pihalo...saj je še čas. Jutri sem prosta,v nedeljo pa delam. Kje pa je naša Hema ki tudi dela ob nedeljah............ Blažkaa,zdaj pa bomo prišle na kavico...... darja-
Točka ne obupavaj.Kar preberi nekaj strani nazaj in boš videla da sem se tudi jaz ujezila toda sedaj se premika. Vem da izgubiš voljo/sem jo tudi že jaz/NEŠTETOKRAT// toda sedaj bom vztrajala.Tudi meni nihajo kg ampak samo po eno kilo, se pa res nič ne pregrešim. vztrajajmoooooooooooooooooo lp yoy yoy
YOY darja-
Res je tako saj se sama tudi tolažim. Pa dajmo še malo no.... Zdaj pa čao belle,moram prepustit računalnik drugače me odpelje iz sobe kar s stolom... darja-
Yoy, čestitke za izgubljene kg!! Tocka, ne obupat! Vztrajaj še naprej, ker drugače ti bo žal in bo spet trajalo nekaj časa, da boš spet začela hujšat, spet boš na začetku, pa mogoče še s kakim kg več. Tudi meni ni lahko,sem tudi včasih tečna, samo moraš biti trmast in trmast! V ponedeljek je že prvi vodni dan, pa si rečem če sem že skoraj mesec dni zdržala, pa gremo dalje. No 6kg me je že manj. Danes pa sem se tudi jaz razvajala-bila sem na kopanju v Šmarjekih toplicah, drugič v življenju sem bila v savni,lačna pa sem kot hudič,ker sem jedla samo kosilo,za večerjo pa je zdaj že prepozno. Upam,da bom hitro zaspala,ker savna te pa res zdela, jutri pa se stehtam,da vidim če je šla kaka dekca dol. Jutri naj bi imela OH, ampak,ker grem zvečer na fešto ga bom zamenjala za beljakovinski dan (upam,da ne bo nič narobe-kaj menite ve?) naty
No pa, da se še jaz malo oglasim Današnji "kulturni" dan je minil čisto na easy. Namreč, dragi je dokončal delo s pregradno steno med dnevno sobo in našo novo (zelo težko čakano) spalnico ter pobarval dnevno sobo - v zelo, zelo lepo zeleno barvo. Punce smo pa šle na klepet in čajček k prijateljici in njeni hčerki, potem pa v trgovino po malo "fasunge" in čips ( ) in nato na jezero. Naredile smo en velikanski krog okrog ta velikega velenjskega jezera, (in seveda pojedle čips !!!), se še malo vsedle na klopco ob jezeru in gledale labode in račke ter se počasi odpravile domov. Tam pa kosilo: zame samo polenta, pol perutninske hrenovke in dve mladi čebulici s smetano. Količinsko zelo malo, kalorijsko tudi (upam, no) drugače pa čisto nesprejemljivo, saj naj bi danes bila na vitaminčkih Pa kaj mi je bilo treba jesti tisti preslani čips Pa ko ga kupim samo enkrat ali dvakrat NA LETO Resnično enkrat ali dvakrat na leto kupim kakšen čips, smoki in podobno, tako da takšne stvari hčerki jesta le na obiskih ali rojstnih dnevih prijateljev in sošolcev. Pa ravno danes mi je zadišal Sem pa za zajtrk popila le sveže stisnjen sok grenivke, dveh pomaranč in dveh kivijev. Resnično super okus No, za večerjo pa spet vse narobe na mojem krožniku. Carski praženec (šmorn) + breskov kompot. Potem pa še pol skodelice vanilijevega pudinga No, saj količinsko ni bilo "Bog ve kaj", a vseeno.... Pa še nekaj lepega: končno sem naju z dragim naročila na masaže, da (spet končno) "ponucava" darilne bone še od decembra. No, jaz se grem razvajat v sredo dopoldan . V sredo zvečer pa imam tudi aerobiko Komaj čakam SREDO vam pa želim lahko in mirno noč blažkaa
Dobro jutro Danes sem pa prva......in to zato,ker že odhajam na teren,pa se javim popoldan. čao darja-
Dobro jutroooooooooooooo Sem že prišla iz nabave in pospravila stanovanje/sem hitra kajne/, sedaj pa bom naredila testo za pizzo iz polnozrnate moke/danes imam oh dan/, gor pa bom dala paradižnikovo omako z origanom in timjanom ter eno malo konzervico koruze. Saj se sme jesti danes koruza kajne Komaj čakam da bo ura 12 saj sem že krepko lačna.Za zajtrk pa sem pojedla 2 kivija. Imam pa tudi že pečeno pecivo za večerjo ki sem ga naredila včeraj in namazala ga bom z vanilijovo kremo.Kupila sem kar tisto v vrečki ki jo samo zmiksaš z mlekom,je pa zelo dobra. Jutri pa sadni dan. Ne paše mi ravno na nedeljo ker ne bo nič juhice in meseka pa bo že. Zanima me če jeste samo sadje na ta dan ali lahko še kaj drugega/solato ali kuhano zelenjavo ali kaj podobnega/. lp yoy yoy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti