tale seznam je pa vedno daljši

jst sem imela včeraj za zajtrk jabolko, za malico pirino žemljo in kavo, za kosilo solato (kitajsko zelje, 2 korenja, kalčki redkve) s tuno in jogurtnim prelivom, za popoldansko malico pa malo skute, cottage cheesa in semen. Večerja je bila pa čisto izven mojih pravil. Bila sem namreč na obisku pri sorodnikih in seveda veliko preveč jedla: kruh, sir, paprika, hrenov namaz, melona, potica. Vse zelo dobro, tako da ... Ni šlo drugače, kot vse probati. Na obiskih se je res najtežje držat neke zmernosti. No, danes se zato malo "čistim". Pijem čaj in donat. Ampak meni ta donat nič ne deluje. Se mi ne zdi, da bi me kaj spucal. Dopoldne sem pojedla manjši ananas, popoldne 2 jabolki, za večerjo pa skuto z jogurtom in nekaj oreščkov. Šele danes sem ugotovila, koliko kalorij imajo! Kupila sem mešanico od natur pur(rozine, indijski oreščki, mandeljni, lešniki). 100g ima več kot 400 kcal. Ojej, jst sem pa to večkrat grickala kar tako, mimogrede, poleg vse ostale hrane, z mislijo, da jem zdravo. Zdravo že, ampak tudi kalorično. No, ves čas se učim ... zdaj bom tudi pri tem bolj pazljiva.
žabica21, profesorji res znajo zagreniti življenje. meni se tudi kar obrne v želodcu ko pomislim na ene primerke s faksa. še dobro da niso vsi taki, ker bi potem človek kar obupal. ampak je fajn, če faks končaš, tako, da ti želim čim več volje za naprej, pa tudi boljših profesorjev ...
itak