Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Any, pa si me res prehitela. Veš sem delala zjutraj. Še jutri zjutraj potem pa popoldne in potem se mi vse zmeša. Samo, sem trmasta. Včerajšnji dan je bil super vendar sem bila danes dopoldne takoooo lačna...ampak jaz sem trmasta. Delam v trgovini in predstavljajta si danes zjutraj ko sem iz peči potegnila sveže pečene, rahlo zarumenele, dišeče kajzarice. Groza. Pa sem zdržala do 14h ko sem prišla iz službe in naredila kosilo: piščančja nabodala in solato. Darja, dobrodošla, se bomo skupaj trudile! SMILE28, poznam tisto ko držiš 14 dni, potem je pa kakšen rojstni dan ali dopust ali.....vglavnem, se najde izgovor. Pridruži se nam. Darkad, tebi pa čestitke za vse izgubljene kg. in še naprej veliko uspeha pri vzdrževanju. Lep dan ! Hema
Lep pozdrav vsem, več nas je, lažje nam gre:) Korenzu, tudi jaz oz. jaz in stara mama sva imeli danes meso. Z veliko skledo domače solate, pa pečene bučke. Sicer mi meso sploh ne paše, ampak ta puran danes... Je bil pa za umret dober. In ja, ne moti me če mi rečeš Evo:) Darkad, najlepša hvala za link z recepti. Videti so okusni, ali ima mogoče kakšna kak recept s tofujem? Bi bila neskončno hvaležna. Šibam se učit, potem pa še malo v hrib. Da pokurim včerajšnji višek fig. Se pa res bolje počutim, figam se bom pa odpovedala za kakšen teden. Ker name delujejo huje kot čokolada- Mam še eno vprašanje za vse, a gledate na to, da so izdelki biološko pridelani ali ne? Meni je film Neprijetna resnica popolnoma spremenila pogled na biološko pridelavo, tako da se v zadnjem času po najboljših močeh trudim, da okolja ne onesnažujem preveč. evilbananabitch Sporočilo je spremenil(a) evilbananabitch dne 09. okt 2007 15:47:20 Sporočilo je spremenil(a) evilbananabitch dne 09. okt 2007 15:59:57
Pozdravljene! Cel roman sem vam napisala, potem sem pa po pomoti vse zbrisala in sem huda.Zato ta trenutek samo da vas pozdravim, povem, da mi gre dobro od rok, lačna nisem,(ravnokar sem kosila meska) in da imam ogromno energije. Javim se vam spet jutri, ko bo kaj zanimivega za pisat, hvala za link o receptih, Hema tebi pa čestitke za vzdržnost ob toplih žemljicah. Bravo.Pozdravljam novinko, kar veselo prični z dieto, ko bodo šli kilogramčki dol, boš pa dobila še večji polet. Kot vse me na začetku. Lep pozdrav vsem, Saša sasa
Hello, sem še ena med vami, ki je danes pričela z dieto...upam,da bom čimmanj grešila, ker moram obvezno shujšati vsaj osem kilogramov...imam jih pa ..raje ne povem PREVEČ V GLAVNEM.. In ker bi rada kmalu imela tudi v prihodnosti ( dve leti ) kakšenga dojencka se ne bi rada na to težo še zredila..tako da mi zazelite VELIKO USPEHA,Jaz pa vam ga vsem enako zelim...kaj vam je bilo najtezje? Imate kaksne dobre recepte, da ni vsak dan oziroma vsak teden enako. Visage
Visage, dobrodošla v "klubu":) boš vidla, da ni tako težko. Jaz se že po 5 uspešnih dnevih počutim neprimerno bolje, pa še sladkarije lahko jem. Receptov je pa v knjigi 90 dnevna dieta čez glavo, tako da bi bilo morda najbolje da si jo kupiš. Mi smo s tabo, boš vidla da bo šlo;) evilbananabitch
Lep pozdrav sotrpinke! Že nekaj časa spremljam ta forum in se mi zdi zelo zanimiv in spodbujajoč. Hujšam sama in nimam nobenega da bi me spodbujal. Sem namreč 23 dan diete in zaenkrat nisem še nič grešila. Moja začetna teža je bila 75 kg in imam željo shujšat vsaj 15 kg. Dame vas bi pa prosila za kakšno idejo glede proteinskega dne,ker namreč ne jem mesa in mi je zmanjkalo idej. LP Nesty Sporočilo je spremenil(a) nesty dne 09. okt 2007 23:18:16
LP! Vesela sem ,da nas je toliko in ,da je še katera začela isti dan kot jaz (Visage).Priznam ,da mi je bil prvi dan težak ,sploh pa zato ,ker sem za večerjo morala narediti pizzo. Danes dopoldan sem pa spet sama doma tako da si bom umislila nekaj za kosilo ,kar jem samo jaz. Nesty ,če ne ješ mesa pa napiši ali ješ mlečne izdelke kot so sir,jogurti .... Na ta način se da marsikaj narediti. Kako pa se rekreirate? Jaz več časa kot sprehodit psa skoraj nimam. darja-
Darkad hvala za povezavo, to sem iskala. Vse nove, priporočam poglejte si to stran, ni veliko, je pa kar nekaj idej in vse so opremljene s slikcami. Nesty, jaz sem v zadnjem mesecu velikokrat na B dan jedla pražene gobice z jajčko ali pa bučke z jajčko. Tudi zelenjavne omlete pridejo v poštev. Hema, mogoče se vam pa enkrat pridružim. Zaenkrat samo ločujem, ne držim pa se striktnega zaporedja. Pa zvečer grešim..... Lep dan želim vsem skupaj, SMILE28
Darja jem vse mlečne izdelke samo sirčkov in jogurtov sem se malo naveličala zato bi rabila še kakšno drugo idejo. A na B dan lahko jemo gobice? Kar se pa tiče rekreacije telovadim doma,kupila sem si leg magic in vitalner. Danes sem na sadju .....moj najljubši. Lp Nesty

Pozdravljene (po dolgem času )

Če katera nima Rininih knjig 90-dnevna ločevalna dieta, nam lahko piše na naš e-mail

3mdforum@gmail.com 

in vam jih bomo posredovali v elektronski obliki.

Aja, pa dobrodošle vse nove, posebej pa pozdravljam "stare sablje", predvsem Gorenjke.

Čau, čau!

jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti