Dobro jutro! Hvala za nasvete, vse bom upoštevala, tako sem se odločila in pika. Danes sem že pozajtrkovala, pijem grenko kavico in razmišljam, da bi danes za kosilo naredila zelenjavno lazanjo. Na srečo oba z možem hujšava, otroci pa tako in tako že letijo po svoje.Včeraj sem proti večeru spekla kostanj, take ogromne kupljene marone, bili so krasni, pa me je bilo malce strah, da sem pretiravala, danes pa mi je tehtnica pokazala 2 kg manj, pa sem zelo dobre volje.Lisička, tebe se pa spomnim iz moje prejšnje hujšarske dobe, pa me zanima, kako si ti ohranila težo, a si jo, ali nisi, povej.Malo se poglobi, klikne naj ti že, in pridruži se nam.Evilbanananabitch to je bilo zadnjikrat, da sem pisala tvoje dolgo ime, zato ga bom skrajšala na evo, da ne bom porabila toliko časa. Povej mi, kam sodi jogurt, a k mesu? Pa še nekaj me zanima. Če bi lahko na sadni dan za kosilo lahko jedla zelenjavo?Naj me kdo vsaj malo reši tega sadja, mi že ven gleda.Korenzu, vesela sem, da sva ujeli iste dneve diete, si bova malo izmenjali mnenja o jedilnikih, kajti jaz kar nimam pravih idej, pa se bojim, da bodo preveč enolični. Imela sem knjižico o 90 dnevni dieti, sem jo neki znanki posodila, pa je izgleda mislila, da bo shujšala, če jo poje. Nisem je dobila nazaj. Zanima me, če jo še prodajajo.Smrketa, tebe pa sprašujem, če sem te slučajno že zasledila na spletnem taroku? Tako, lep pozdrav in veselo hujšanje še naprej, si pišemo. Saša
sasa

Poširane hruške