Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Evo nas, povratnike! Jaz sem tudi že začela in danes imam sadni dan, pa sadja sploh ne maram. Ampak za potrpet je.Skuhala bom zeleni čaj, menda je zelo priporočljiv.Jaz sem začela ponovno z dieto prav zaradi moža,kajti ta varianta je edina, da shujša on, zraven pa še jaz. Druge ni.Vesela sem, da se javite tudi tiste, ki ste dieto že dale skozi, pa dobile kilograme nazaj, tako kot jaz.Mislim, da sem naredila napako prav pri sadju, kajti sadja ne obožujem in jutranji zajtrki so šli po gobe.Moram pa povedat, da sem 3 kg pa izgubila s to dieto za vedno.Rada bi, da se javijo vse, ki so po dieti ohranile težo, da povejo kako, saj vem, da nas je veliko, ki po dieti ne vemo več na kaj je trba paziti in kako nadaljevati.Korenzu in saby, vesela sem, da sta se javili, gremo skupaj naprej in ponovimo vajo, mogoče nam bo uspelo. Lep pozdrav vsem hujšaricam in hujšarjem. Saša sasa
Ann, malo sem te zgrešila ko sem prebirala pogovore, zelo bi bila vesela, če se odločiš še ti in gremo v napad. Saša sasa
Haj! tudi jaz sem danes na sadju! Coco chanel meni je uspevalo toliko časa ohranjati težo dokler nisem začela pretiravati z zajtrki. Sicer sem pa dve leti prakticirala tako, da če sem se kakšen dan res ful nažirala sem naslednji dan jedla sadje. Sadje imam sicer rada a moram priznati da je prišlo obdobje ko sem se ga dobesedno preobjedla. Rezultat se je pa kmalu poznal na tehtnici! Prijetno popoldne, sedaj si grem pa tudi jaz skuhat malo čajčka! any
Zdravo punce! Me zelo veseli, da vas je nekaj povratnic, ki sem jih sicer brala kar nekaj mesecev nazaj, če ne že kako leto. Zdelo se je, da so vsi nekam poniknili, ampak meni volje v tem krogu ni zmanjkalo. Danes imam 26. dan drugega zaresnega kroga, kar pomeni da se bom v ponedeljek ali pa torek, po vodnem dnevu prvič v tem krogu stehtala... Sem zelo vesela, ker sem (sodeč po garderobi) nekaj centimetrov že izgubila, pa saj to šteje. Ne pa kilogrami, dekagrami itd. Danes imam škrobni dan in že celo jutro razmišljam, da bom pripravila rižoto z gobami. Lep dan in vse vas pozdravlja, Anetta
Pozdravljene punce! Končno meso. Včasih se vprašam, če bom zdržala. Včeraj sem bila na sadju, pa še neko gripo sem fasala, ampak zdržala pa sem. To tudi nekaj šteje. Pri Neckermanu sem naročila neke cunjice, vse št. 44, pol pa hujšat. Zdaj pa ne vem, ali naj jih obdržim, ali pa pošljem nazaj in zamenjam za 42.Prav res sem v dilemi.Sicer pa razmišljam, da bi jih kar obdržala, ko je pa tak lep občutek, ko krilo pleše okrog tebe. Kaj mislite? Saša sasa
coco chanel je napisal/a:
Pozdravljene punce! Končno meso. Včasih se vprašam, če bom zdržala. Včeraj sem bila na sadju, pa še neko gripo sem fasala, ampak zdržala pa sem. To tudi nekaj šteje. Pri Neckermanu sem naročila neke cunjice, vse št. 44, pol pa hujšat. Zdaj pa ne vem, ali naj jih obdržim, ali pa pošljem nazaj in zamenjam za 42.Prav res sem v dilemi.Sicer pa razmišljam, da bi jih kar obdržala, ko je pa tak lep občutek, ko krilo pleše okrog tebe. Kaj mislite? Saša
Jaz bi jih zamenjala. Če resno hujšaš, boš itak še shujšala pa ti bodo tudi manjše kasneje plesale okrog. Plus tega: malo prevelika oblačila hitro zavedejo in namesto manj, jem(o) več. smrketa
Dober dan, drage dame! Korenzu, kakšno naključje. Po dooolgem času sem spet včeraj odprla nekdaj tako "moj" forum in našla spet tebe tukaj. Lepo, lepo te pozdravljam in seveda vse ostale tudi, da ne bo zamere. Tudi jaz sem stara hujšarica na tem forumu in mi je uspelo pred leti izgubiti 25 kg. No zdaj sem jih 6 dobila nazaj in jih imam spet 92. in tako sem danes na sirčku in spet začenjam dieto. Cilj mi je videt tisto magično 7 na vagi. Upam da mi bo z vami uspelo. Coco chanel, po mojih izkušnjah je bolje da jih zamenjaš, se strinjam s Smrketo! Da se ti ne bo primerilo kot se je meni: Na eni predstavi sem imela oblečeno precej dolgo krilo in za ene dve št. preveliko, ko smo na koncu vstali za aplavz sem krilo pohodila in za las, da mi ni padlo iz riti, zadnji hip sem ga ujela ( krilo nosim zelo na redke čase in ni bilo časa za nakup novega ali za popravilo). Ann, sem opazila da sva približno na istih kg in tudi obe želiva približno isto izgubiti. Skorajži se, te podpiram. Lepo se imejte! hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 05. okt 2007 17:19:20
Helov! Ja to je pa res naklučje Hema! Se spomniš koliko smo klepetale tukaj.Ja bo treba spet začet, saj se tako lahko malo spodbujamo med seboj! Jaz sem danes na mesku tako kot coco schanel! Joj kok je bil dober po včerajšnjem sadju. Se pa pridružujem mnenju ostalih coco schanel, zamenjaj za manjšo številko! Meni je žal da sem si 14 dni nazaj kupila kavbojke ker mi že vse štrli na vseh koncih. Saj ne da sem že toliko izgubila, a sem ugotovila da je v hlačah ful elastana, Vem pa da jih čez en mesec če bom pridna lahko samo še vržem ali pospravim za kdaj drugič. Bolje da se potudiš in izgubiš kakšen kilogram če so ti cunje pretesne kot pa da nosiš preveč ohlapne in se veselo tolažiš da te nikjer nič ne tišči, ha ha ha ! Ann, upam da se nam pridružiš pri izgubljanju kilogramčkov. Lepo noč! any
Jaz pa sem dan preživela na jogurtu. Super je bil, sem že pozabila okus probiotike. Jutri pa krompir, njami. Mam namen shujšat okol 10kg, hujšam skupaj z staro mamo in mi je v super oporo. 89 to go. evilbananabitch
Glej ga no šmenta. Kdaj pa kdaj malo poškilim sem in vidim dve stari soborki. Hema in Korenzu pa smo spet skupaj. Men še ni čist kliknilo, da bi spet začela, ampak moram čimprej kaj naredit, da spet mal kile sklešem. Punce, nove in stare borke, držim pesti da bi vam ratal, ve pa držte pesti, da mi čimprej klikne in dobim voljo za novih 90 dni. Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti