Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zdravo, vodni (lunin) dan popolnoma uspel, popoldne sem si pripravila testenine s paradižnikovo omako in obvezni košček potice, jutri pa je po planu sadno-zelenjavni dan. Razmišljam o zelenjavni juhi iz bučk in brokolija, zjutraj pa verjetno hruške - (zeleni dan torej). Želim vam vsem veliko veliko motivacije za uspešno izgubo kilogramov, ki je na tem forumu ne manjka. Imejmo se rade! Ciao! Anetta
Pozdravljene! Upam, da nam bo zares uspelo. jast sem si pripravla pa rižoto z kupljenim prelivom z baziliko in vinom. Drugače pa sem zjutraj tekla. Lepo se imejte, se beremo! ty
Haj! Tudi jaz upam da nam bo uspelo. Povem vam da se po tej dijeti zelo dobro počutim, od kar hodim pa spet v službo pa sem začela dosti pit vode, ki pa je prej ko sem bila doma skoraj nisem nič popila. Uglavnem moje počutje je super in upam da se tudi ve počutite čudovito. En čudovit pozdrav. Irenca irenca gr.
Dober večer vsem! Kako napredujete? Jaz po četrtem dnevu brez enega samcatega greha. Uf, sem pa res ponosna nase . Irenca, Ty, tudi jaz močno upam, da nam bo uspelo. Jutri torej B dan - ali je katera z mano jutri? Nisem še razmišljala, kaj bi kuhala. LP Anetta
Pozdravljene. Danes je moj četrti dan, tako da je na razporedu sadni dan. Jutri imam v planu ribo in špinaco - to je moja naljubša stvar. Napredek je vredu, vsaj držim se navodil. Pa na tek hodim. Na tehnici se sicer malo pozna, pa sem tudi s tem zaenkrat zadovolna. Pa še vprašanje za na konec. Koliko časa traja vaša vadba? Tek, hoja, kolesarjenje? Pozdravljene vse ty

Hojla punce

Vsem lep pozdravček. Moj prvi dan včeraj uspel celo zvečer sem telovadila.Danes si bom privoščila solato s krompirjem,dokler jo imam še na vrtu,da mi ne zgnije.

Me pa nekaj zanima če lahko na škrobni dan namesto kuhanega riža jem riževe vaflje,kajti zelo jih imam rada zraven pa bi si privoščila kakšen paradižnik in papriko,kaj mislite.

Ty,Irena ste že dolgo na tej dieti,Anetta pri tebi pa sem opazila da si tudi čisto na začetku kot jaz.

Verjamem ,da nam bo uspelo s skupnimi močmi,da takole malo poklepetamo in se bodrimo.

LP

TALE NAM BO PRINESLA SREČO  

PIKA    

-pika
Pika, mislim da riževe vaflje lahko ješ - če ješ lahko različne riže na različne načine. Dober tek! Drugač pa sem tudi jaz na začetku, tako da bomo skupaj prestajale dneve z izgubljanjem kg. LP ty
Živjo vsem skupaj! Včer sem čist po naklučju odkrila ta forum pa k sm ga prebirala sem se odločla, da še jaz dons začnem.. In sem! Čeprav sem dieto mela že dvakrat in sem se vsakič potem ko sem obupala zredila nazaj za še več kg kot sem jih imela prej, ampak zdaj pa upam da mi bo uspelo. Čeprav kar malo dvomim v to... A je katera tukaj mogoče, ki je končala s to dieto in je uspela ohraniti svojo težo? Veretno mi bo pomagal že to, da kle mal preberem in da kdaj kaj napišem ;). Lep pozdrav vsem pa želim vam uspešno izgubljanje! čau Yvonne
Yvone preberi moje poste - končala sem prve tri mesece, naslednje 3 mesece vzdrževanja, sedaj sem v ponovnem krogu - vseskozi zgubljam, v prvem krogu hitreje, sedaj malo počasneje, a vendar. Vsega skupaj je naneslo - 18 kg - zaenkrat -pika riževe vaflje tudi jaz jem zraven kakšne solate ali pa kar tako. Kristalka
Pozdravljene borke... Spet se malo oglasam. Danes je moj 10dan in zaenkrat mi gre odlicno.... Skupaj nam bo uspelo.... lili82

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti